Jump to content

Featured Replies

Posted

Poz drugari,znam da postoji tema za USA vizu i da pogledao sam odelak na sajtu vezan za americku vizu

Samo je kod mene problem to sto ove godine zavrsavam srednju skolu a prijemni za faks imam u junu znaci upisujem se tek u julu.E sad posto je tamo jasno naznacena procedura za srednjoskolce i studente shvatate da se ja nalazim u nebranom grozdju posto ne znam sta da radim.Jel da sacekam da upisem faks pa onda da idem po vizu ili mozda dok sam jos srednjoskolac.Napominjem da u Usa imam strica koji je drzavljanin Amerike tako da ne  bi trebalo da ima problema samo me ono gore muci.

I da jos nesto posto otprlike recem u junu/julu a vracam se u septembru koja bi bila najpovolnija solucija sto se tice aviona.Direktan let nema a u Jatu mi kazu da mi je najpovoljnije preko Virginije Atlantik(nikad cuo za istu) to je cena 691E povratna sa svim taksama a kad iz radoznalosti pitah za cenu British Airways-a posto se svejedno ide iz Londona ona mi rece 2000E :o.A ne zna ni da mi objasni sto je takva cena?

Hvala unapred i nadam se brzim odgovorima

Sve najbolje