Jump to content

Featured Replies

Posted

Cao svima,

pokusavala sam da nadjem neke predloge kako naci najjeftiniji avio prevoz do Moskve ali nisam nesto imala srece.Ako neko zna,neka javi...Sta ste radili za turisticku vizu?

Hvala unapred....

Pa ne verujem da do Moskve mozes nekako drugacije od uobicajenih Jata ili Aeroflota. Mislim, verovatno mozes nesto da kombinujes sa budget letovima, ali sumnjam da ce ispasti jeftinije. Pogledaj ovde, pa probaj da napravis neku kombinaciju.

Sto se tice vize, pogledaj na forumu vec je dosta pisano o tome.

Najbolje ti je da kupis kartu u R-tursu ( nisam imao nameru da reklamiram). Ako kupis avionsku kartu, dobijas i besplatan vaucher hotelskog smestaja u Moskvi tako da ti nije potrebno cimanje ispred ruske ambasade.

Let do Moskve: JAT ili Aeroflot. Drugo nista nema.

Dobro ima 20 evra jeftinije preko Rima ako neko hoce da se cima tamo i da stigne u Moskvu za jedno dva dana.

Najbolja je znaci JAT ili Aeroflot jer je let direktan. Cena je priblizno ista, malo manje od 300 evra povratna karta (odlazak i povratak na fiksni datum).

Aeroflot je jeftiniji desetak evra. JAT stize malo ranije po lokalnom vremenu a Aeroflot kasnije.

Aeroflot daje bolji rucak u avionu.

JAT i Aeroflot slecu na Shermetjevo 2.

Takodje iz Beograda za Moskvu leti i Montavia ali samo subotom, kada se i vraca.

Slece na aerodrom Vnukovo.

Cena je otprilike ista ali bolji su po pitanju zamene leta ili ranijeg/kasnijeg povratka. Evo ga link:

www.montavia.com

Sa oba aerodroma do Moskve ide elektricni voz "Aero express" koji staje na odredjenoj zeleznickoj stanici.

Sa Shermetjevo 2 aerodroma ide do Savelovskog vokzala, stize za 40 minuta, karta kosta 250 rubalja.

Za turisticki boravak do 30 dana dovoljno je pozivno pismo iz Rusije a moze i turisticki vaucer.

Samo sto on vazi kao do datuma navedenog u njemu.

Znaci za turisticki boravak viza nije potrebna dovoljno je pozivno pismo ili vaucer koji se pokaze prilikom ulaska.

Turisticki vaucer je problematican kod registracije, izgleda da sa njime ne moze da se registruje nezavisno vec samo preko hotela navedenog u vauceru a hotel trazi da se boravi u njemu ili tako nesto.

• 1 year later...

Ako danas rezervisem kartu preko Aeroflot portala, koliko dugo ce da mi vazi rezervacija pre nego sto moram da kupim kartu? Koji je krajnji rok za kupovinu rezervisane avio karte u Aeroflotu?

Takodje iz Beograda za Moskvu leti i Montavia ali samo subotom, kada se i vraca.

Slece na aerodrom Vnukovo.

Cena je otprilike ista ali bolji su po pitanju zamene leta ili ranijeg/kasnijeg povratka. Evo ga link:

www.montavia.com

Montavia vise ne leti od sredine prosle godine.

A zna neko kako da se loginujem kao administrator na njihovom sajtu?  ;D

Ta kompanija je totalna katastrofa. Ni jedan od njihovih telefona nije u funkciji, prostor se renovira...

Ja bih hteo da idem za Soci ovog leta i ne znam kako da dodjem do bilo kakvih informacija u vezi leta Beograd - Soci.

Ako danas rezervisem kartu preko Aeroflot portala, koliko dugo ce da mi vazi rezervacija pre nego sto moram da kupim kartu? Koji je krajnji rok za kupovinu rezervisane avio karte u Aeroflotu?

Da li neko zna?

hvala. To znaci da u principu rezervacija nema nikakvu funkciju. Nema svrhu. Ko hoce kartu jednostavno je kupi ili ne kupi (ako je vec ima). 

Ja koliko se secam meni je prosle godine rezervacija vazila 10 ili 15 dana... Nisam sigurna... Ja sam rezervisala telefonom ;)

Nikodijevic je u pravu, sad su mi javili iz Aeroflota da vazi 24 h.  :bang:

• 1 month later...

ljudi,samo montenegro airlines iz nisha za podgoricu pa se tamo nesto ceka par sati pa onda se ide podgorica moskva.199eura povratna sa taksama.i to je neki promo period valjda..