Jump to content

Featured Replies

Posted

Ne znam bas gde bi trebalo da stoji ova tema, ali vest je da je Orangeways konacno poceo da saobraca i ka Srbiji :dance: BG- Budapest kosta 15ak evra u jednom pravcu! Postoje jos i linije ka NSu, Backoj Topoli, Srbobranu i Subotici! Uzivajte!!

Bas lepo iznenadjenje... sjajne vesti, a sjajne i cene!!  :party:

• Author

A za 9-10 evra stizete, recimo u Bec :D No, ipak voz ostaje najjeftinija varijanta do Budimpeste. Ali, vrlo rado bih doplatio koji evro i putovao Orangewaysom ;D Ne znam samo odakle polaze iz BGa?

S druge strane, ko ima dizelaša, ako ne koristi autoputeve, sve ga kosta samo 20% vise, a kola su ipak kola.

Или бензинца који мало троши. ;D

Da li je neko pokusao da otvori verziju sajta na srpskom? Pise da i to postoji kao opcija, ja pokusala, ali bez uspeha. Inace vest je vise nego dobra, jos samo da stignemo na belu sengensku listu i krecemo ka Jevropi...

Voz do Budimpeste i nazad je brand new i povratna je 2300din

Mada je i ovaj bas extra pa ko kako voli... Jos da cujemo i za neko jeftino aviJonche pa ne moraju da ukidaju vize jos 10 godina  :king:

A tek gas ili biodizel :)

Odlicna vest! U Srbiji nas deru za sve vrste transporta i konkurencija je vise nego dobrodosla :)

Pomesali su jezike. To srpski ce biti, mozda i oni cekaju da Srbi dodju na belu listu. Voz je zakon. Imate sada i iz Budimpeste jeftine karte za prevoz vozom po Jevropi. Naprimer Bdp - Venecija 29Eura u jednom pravcu.

Zna li neko gde mogu proveriti te kao jeftine vozne karte od Peste ka nekom severu Nemacke (ne znam gde sve idu vozovi) ali recimo Hamburg, Kiel, mozda Berlin...

Bolje vidi avion! Iz BP leti gomila low costova po celoj Evropi i njima ni voz ni bus ne mogu da primirisu po cenama ako na vreme kupis kartu :)

low cost favorite: www.whichbudget.com

za Maju:

www.mav-start.hu/ajanlatok/kulfoldi_utazasi_ajanlatok.php?mid=148f342a469f6a

ako treba pomoc, tu sam

sjajno ljudi, ovo su divne vesti. Izracunali smo da se iz Berlina do Novog Sada moze stici za nesto malo vise od Pedeset evra. Neverovatno!

Aj, sad Majo objasni i kako tacno :)

ja nisam mogla rastumaciti sajt sto ponudi Pejdalone... :roll:

iskreno receno Jelena ja nisam licno trazila, samo sam coveku mi prosledila celu oba linka se prethodne stranice ,a  on je meni odgovorio sledece "Vidi sta sam nasao na orangeways. Polasci za Pestu iz Nemacke su iz Dizeldorfa, Frankfurta, Nurnberga i Kolna i.................Berlina! Uraaaaaaaaa! za Berlin. Iz Hamburga nemaju polaske... Pazi sad ovo cena karata je svuda ista - 13900 forinti , jedino iz Berlina karta kosta 9900 forinti!!!!!!! sto mu dodje 37€!!!!!" onda ide nesto skroz priavatno a zatim " krecem ujutro u 9:30 za Pestu u koju stizem uvece u 21:00 i cekam na stanici isto orangeways bus koji krece u 23:55 za NSad (gde stize sutra ujutru u 5:30), i kosta neverovatnih 3700 forinti podeli sa 270 i dobices cenu u evrima...Dakle stvarno je sjajno....ja sam racunao sve ukupno na kraju izadje 51€ "

Dakle to bi bilo to, a na kom je to od ona dva sajta on pronasao ne znam, samo mi se varijanta mnogo dopada.

da, na sajtu orangewaysa...bilo mi je neobicno da je niza cena nego sto sam ja gledala iz dizeldorfa...ko zna u cemu je taktika :)

hvala ti na razjasnjenju ;)

• 1 month later...

da li neko zna kojim danima,odakle i u kliko sati krece za budimpestu isti? gledao sam na njihovom sajtu.ali se razumem u madjarski jezik ko marica u kriv krivak?  :-\

Ide svaki dan, valjda sa glavne autobuske stanice. Nazovi pa pitaj. Pored madjarskog ima jos samo deset jezika.