Jump to content

Featured Replies

Ali ja sam za predlaganje najpovoljnijih varijanti na ovom forumu. valjda je to svrha?

Svrha jeste da jedni drugima pomognemo da putujemo onako kako to zelimo  flowers::

Ako je svrha samo 'najpovoljniji' nacin, moze se staviti samo tema autostopa, jer je to definitivno najpovoljniji nacin, i da se lepo zatvore sve teme koje se ticu voza, busa, aviona...

Uostalom, ko je kompetentan da kaze sta je povoljno, a sta ne, gde je ta granica? Da li je to za konkretnu rutu 20, ili mozda ipak 21 evro? Ne postoje takve granice... to je relativno i jako individualno. To svakako ne mozes generalizovati.

A bilo bi divno sa tvoje strane da podelis sa nama na koji nacin se moze putovati do Budimpeste za 20 evra, i na taj nacin pomognes ljudima sa sajta. SVe drugo je suvisna diskusija...

:mah:

..Što je kidanje 20 eura??Pa neće ljudi valjda da voze bezveze..koliko im se da..

zato što je vozom 26 € povratna i to iz Beograda !

Stoji. Medjutim ako ides na aerodrom, onda je cena tu negde, s tim sto ako ides vozom, moras da se ponamucis sa presedanjem, vucaranjem prtljaga, itd, dok Orangetom, ides direktno tamo, bez ikakvih cimanja.

@Panonski -  klanj::

@cika sima - naci cu te...a kad te nadjem...platicu ti pivo  ;D

Linija je Bg-Bp, povratna je 40 E. Meni se svakako isplati, smatram da je razlika od 15 E adekvatna razlici u kvalitetu voznje i usluge, kao i dodatnim opcijama u Budimpesti (Orangeways ce stajati na oba terminala aerodroma, i to u 04:00 Terminal 2 i u 04:15 Terminal 1). Inace polazi u 21 iz Bg sa BAS stanice, a stize ispred NEP-a u 04:30 (uz prilican broj usputnih stanica i pauza kako u Srb, tako i u Hu). Iz Bp polazi u 23, sa vremenom dolaska 07.

Potpuno se slažem sa tobom..platiš malo više a usluga je bolja...

Stoji. Medjutim ako ides na aerodrom, onda je cena tu negde, s tim sto ako ides vozom, moras da se ponamucis sa presedanjem, vucaranjem prtljaga, itd, dok Orangetom, ides direktno tamo, bez ikakvih cimanja.

Kontam da ce biti organizovano od strane Orange-a da bus saceka putnike koji lete dalje, da ostave prtljag u gerderobi aerodroma, pa da onda busom nastave do grada, posto vidim da je cena ista, isao do nekog od terminala ili do grada.

jeste voz dobar,ali je naša pruga i železnica u alarmantnoj situaciji..pa Hrvatski vagoni voze za Italiju i nemačku,verovatno će i za Austriju..nemamo vagona!!

jeste voz dobar,ali je naša pruga i železnica u alarmantnoj situaciji..pa Hrvatski vagoni voze za Italiju i nemačku,verovatno će i za Austriju..nemamo vagona!!

Jeste u lošoj situaciji, ali vozovi idu, za Budimpeštu uglavnom na vreme. Stvari se, što se tiče vagona popravljaju. Prošle godine je bilo strašnjo loše stanje. Međutim, obnovljeno je oko 70-80 putničkih vagona poslednjih par meseci, presvučena su sedišta, sređena je unutrašnjost, ofarbani su spolja. Za Italiju (Veneciju) ne vozi, niti je ikad vozio hrvatski vagon, već srpski kušet vagon. Za Nemačku (Salzburg-Minhen) voze slovenački i srpski vagoni. Za Austriju voze austrijski (Beč) i slovenački i srpski vagoni (Villach), zato molim te nemoj da širiš netačne informacije.

Pozdrav

Orangeways na putu od BGD do BP, svraca u Novi Sad, Srbobran, Backu Topolu, Suboticu, i Segedin. E sad, sta ako neko hoce da se vozi od BG do NS? Ne postoji opcija da se na sajtu kupi takva karta. Jel moguce da prodaju samo "medjunarodne" karte???

Mislim da nije poenta u neisplativosti već u tome da međunarodne linije ne smeju da rade lokalni prevoz.

Interesantno je da koju god destinaciju da izaberem, cena je 5600 Ft.

Beograd - Budimpesta 5600 Ft.

Subotica - Segedin 5600 Ft

:?

• 3 weeks later...

According to orangeways website...promenise cene za mnoge destinacije. Ne deluje mi preterano logicno, ne mogu da potvrdim pricu jer nisam kupio niti jednu kartu po novim cenama.

BG-BP povratna 3800 huf (cca 15 E), a Bp-Bratislava 5000 huf povratna...

Mene iskreno i zanima samo BG-BP, jer je student agency odlicna alternativa OW-u za destinacije od BP.

Cudno je sve to na Orangeways sajtu. Pre 10ak dana sam kupila povratnu kartu BGD-BUD, odlazak 13.04. povratak 18.04., platila online oko 40 EUR i naizgled je sve bilo OK. Posle par dana, salju mi e-mail gde mi kazu da su promenili red voznje i nude da mi ili promene datum odlaska (umesto 13.04. da bude 12.04.) ili da mi vrate pare. Ja trazila da mi vrate pare, oni rekli OK dali smo nalog banci i ja sad cekam da se pare pojave na mom racunu  :o . Ali imam utisak da ipak nece voziti svaki dan BGD-BUD. Naravno, na sajtu ni reci o promeni reda voznje... Tako da mi i ova nova (snizena) cena karte od 15 EUR deluje cudno...  nono . Ajd da sacekamo jos malo pa da vidimo...

Dakle i zvanicno...Bg-Bp 14 E povratna. Skoro pa mi zao zeleznice.

Dear Passenger!

The price is to Belgrade for one way trip is 1900 forint, for return ticket is 3800 forint. This line will start from 1st April.

További kérdés esetén forduljon hozzánk bizlommal! - If you have any question, do not hesitate to contact us!

Best regards,

Anita Gyurcsó

OrangeWays.com

Ügyfélszolgálat/Customer Service

Orangeways Zrt.

Üllői út 129.

1091 Budapest Magyarország

tel:  +3630-830-96-96

[email protected]  www.orangeways.com

Nyomtatás előtt kérjük gondoljon a környezetre! - Before printing please think about environmental responsibility!

Nik írta:

> Hi,

>

> i am your regular user from Belgrade, Serbia. On your website, you announced start of Belgrade - Budapest line. Price quoted is 1900 huf for one way and 3800 huf for return. Is that correct? Are those prices regular or only in promotive period ? And when will that line start ? Thank you for your reply.

>

> All best

>

> Szia,

>

> Én vagyok a rendszeres felhasználót Belgrád, Szerbia. A webhelyén, akkor bejelentette kezdete Belgrád - Budapest vonal. Bennük szereplő árak 1900 Ft egy útra és 3800 Ft a visszatérés. Vannak ezek az árak rendszeres vagy csak promotive időszakban?És mikor lesz a vonal indul? Köszönöm a választ.

>

> A legjobb

Vrlo, vrlo fina vest  :party: 

Nadam se samo da cena nece biti kratkotrajna, tj. da to nije samo zato sto je nova linija, pa da se ljudi navuku, a onda da dignu...

Budapest - Bratislava povratna 8 E (Student agency)

Budapest - Prag povratna 34 E (OW)

Bratislava - Bec jedan smer 8 E (slovaklines)

Bratislava - Prag povratna 23-27 E

Moze da se napravi lepa (pocetnicka  ;Dzvizhd) tura Bg-Budapest-Bratislava-Prag-Bec-Bp-Bg...

Nastavi niz... lol::

Ja sam letos pravio takvu turu sa istim prevoznicima samo sto sam ubacio i Brno, Drezden i Berlin.

Inace od Bratislave do Beca mozes i za 6e ali se ne secam prevoznika. Znam samo da je stanica ispod nlo mosta.

Ne kapiram ovo sa Student agency? Isto neka bus agencija, ili?

da da ... autoprevoznik samo se tako zove. Ustvari nije samo autoprevozni, bave se i propratnim delatnostima organizacije raznih kurseva i work kampova u inostranstvu, prodajom avio karata i sl. ali je nama na ovom forumu najzanimljiviji njihov jeftin BUS prevoz!