Jump to content

Featured Replies

Da, ide svaki dan. Krece u 21:00 stize u Budimpestu u 5:00 cena 3700ft(jedan pravac).

Da li krece sa autobuske ili odakle, nisam ni ja pronasao al' evo ti mail pa pitaj sve sto te interesuje.  [email protected]

btw. tu pise da pored besplatne kafe, soka i kojecega daju i hostese za dz.   clap

A od kad je to krenulo, posto kad sam im pisao (poslao email), rekli da jos nema linija Beograd - Budimpesta? To je bilo pre par nedelja  :o

A i na sajtu narandze jos je prazno za Serbiu  :bag:

• 4 weeks later...

Departure        Arrival      Departure Arrival

Budapest   Belgrade     23:55     06:55

Departure        Arrival        Departure Arrival

Belgrade     Budapest      21:00       05:00

Every day

one way return

3700.-Ft 7400.-Ft

Da ne bismo uzalud ode Orangeways-u kovali, evo reply na moj nedavno upuceni mail :

Dear Nick,

Unfortunately, our line to Belgrad is not available.

Thank you for your understanding.

Best regards,

OrangeWays.com

Ügyfélszolgálat/Customer Service

Orangeways Zrt.

Üllo"i út 129.

1091 Budapest Magyarország

tel:  +3630-830-96-96

[email protected]  www.orangeways.com

Nik írta:

>

> Hi,

>

> i would like to know if your busses travel on Belgrade-Budapest line, and if they do, where could i buy and reserve return tickets ? Also, from where do busses go in Belgrade ? Please, inform me on any info you have about lines from and to Belgrade using your service.

>

> Regards

>

> Nick

A sad svi via zeleznicka stanica  :LOLLL:

• 4 months later...

E,da, evo i ja potvrdjujem, da ne bude zabune...Dakle, jos uvek NEMA Orangeways linije izmedju Beograda i Budimpeste nono Raspitala sam se pre 2-3 nedelje i dobila isti odgovor kao Pretender :) Ko zna, mozda jednom i zazivi...a do tad- svi i dalje klac-klac vozom  ;D

• 1 month later...

Posto na sajtu refresh-uju samo madjarsku verziju, evo novog info kojeg nema na ostalim jezicnim postavkama sajta.

Za mladje od 26 i starije od 60 godina, uveden je popust od 15% na cene karata.

Za mladje od 14 godina, popust je 50%.

Popust se primenjuje od 4. avgusta 2009. i vazi i za karte kupljene u autobusu.

Mozda nekom koristi  :spot:

• 5 months later...

Popusti vise ne vaze. Wi-Fi radi na vecini linija (licno koristio do Slovacke, Austrije, Poljske). Na vecini linija se karta moze kupiti na licu mesta (npr na Sudtiroler-u u Becu, Mlynske Nivy stanici u Bratislavi itd), mada je najbolje uzeti online pa odstampati. Cene pica u busu su i dalje popularne (1 E za sve,od gaziranog, preko sokova i vode do red bull-a), od poslednjih 10 voznji, u 9 slucajeva su kretali u minut, stizali u +-10min od predvidjenog vremena. Osvezili su filmoteku, iznenadio sam se skorijim izborima. Hostese tecnije pricaju engleski. Doplata za prtljag je i dalje 1 E.

I dalje nemaju niti planiraju liniju za Bg  :cry22:

Avala jeste dobar voz, nemam zamerki, ali cesti su problemi na domacim sinama...sinoc smo ostali zaglavljeni u Beskoj 4 sata, bez grejanja...umesto u 20 36, voz je stigao u 00 40...Vrlo rado bih koristio OW prilikom svakog putovanja ka BP.

E sad...postoji li ikakva mogucnost da KPS napise pismo ili pokrene kakvu takvu inicijativu za dovodjenje OW u Srbiju...ili barem da saznamo zasto ih nema (sumnjam da im se vise isplate poluprazni autobusi ka Poljskoj i Slovackoj). Ja im s vremena na vreme posaljem mail, ali odgovori su sturi i identicni.

Sto se mog doprinosa tice, svaki put kad sam u BP svrnucu do njihove centrale, ali mislim da  bi moji krici imali jaci odjek kad bi iza njih stajao KPS. Neka ideja ?

Pa, prvo bi trebalo da vidimo koliko je uopšte ljudi zainteresovano da se vozi busom na toj liniji. Možeš da pokreneš neku anketu na forumu, tipa "ako bi orange ways uveo liniju beograd - budimpešta po ceni od 15 evra, koliko često biste je koristili?". Ako postoji neko veće interesovanje, mogli bismo poslati upit ispred KPS. Nije problem sastaviti jedan kulturan mejl i poslati.

Od 1. marta Orange krece za Srbiju. Mozete na sajtu rezervisati i karte. Cena je 5600 ft (oko20e) NS - BP u jednom pravcu.

20 evra NS-BP? ma to je kidanje.

voz je majka.

naši ljudi oduvek kukaju na cene,a zaborave da čuvaju pare kada su u kafani,kada kupuju cigare..itd..Što je kidanje 20 eura??Pa neće ljudi valjda da voze bezveze..koliko im se da..

..Što je kidanje 20 eura??Pa neće ljudi valjda da voze bezveze..koliko im se da..

zato što je vozom 26 € povratna i to iz Beograda !

@Panonski -  klanj::

@cika sima - naci cu te...a kad te nadjem...platicu ti pivo  ;D

Linija je Bg-Bp, povratna je 40 E. Meni se svakako isplati, smatram da je razlika od 15 E adekvatna razlici u kvalitetu voznje i usluge, kao i dodatnim opcijama u Budimpesti (Orangeways ce stajati na oba terminala aerodroma, i to u 04:00 Terminal 2 i u 04:15 Terminal 1). Inace polazi u 21 iz Bg sa BAS stanice, a stize ispred NEP-a u 04:30 (uz prilican broj usputnih stanica i pauza kako u Srb, tako i u Hu). Iz Bp polazi u 23, sa vremenom dolaska 07.

..Što je kidanje 20 eura??Pa neće ljudi valjda da voze bezveze..koliko im se da..

zato što je vozom 26 € povratna i to iz Beograda !

To vec zalazi u licne preferencije. Moje misljenje (ako ikog zanima ;D) je da u konkretnom slucaju razliku od 15 E (ako se uracuna 1 E za prtljag) vredi platiti. Ko god se vozio OW zna da je usluga na visokom nivou, put prodje brzo i bezbolno...a i prilicno si siguran u navedena vremena polaska i dolaska...sto se za zeleznicu i ne moze reci. Cak i ako uhvatis Avalu, pa uzivas u kvalitetu voza, u dovoljnom procentu se desi neki kvar ili slicno po Srb, te voz znacajno kasni. Da ne pricam o strajkovima, blokadama pruge.

Koliko god da ne vidim razliku izmedju low cost i regular airlines, kao ni izmedju economic i first class,pa se uvek opredeljujem za low cost...toliko mi je ovde razlika ocigledna.

Opet se ponavljam, vrlo subjektivno.

:dance: bravo za OW!!

Jasno je da svako ima razlicite afinitete za nacin putovanja, te o tome ne vredi raspravljati. Neko bi rekao i da je voz kidanje posto se moze putovati i  :stop:

Bitno je da imamo sto vise opcija, pa neka svako bira kako mu je volja! U to ime  :pivoooo:

pa možete verovatno i za 100 € da putujete do Budimpešte ! brzo i udobno.

Ali ja sam za predlaganje najpovoljnijih varijanti na ovom forumu. valjda je to svrha?

da se čisto ima u vidu šta postoji, pa ko kako voli ...

a za ovu cenu (20 € u jednom pravcu) ste mogli oduvek da se prebacite do Budimpešte.