Jump to content

Featured Replies

Ja gledao karte za avgust i mogu da se kupe Bp-Bg.Posto mi je bilo sumnjivo, poslao sam im juce mail, a njihov danasnji odgovor je:

The Belgrad line will start on 2010.08.01, this is the information what we have right now about it.

We maintain the right onto the change of the timetable in every route.

YOu can buy the ticket on out website.

Tacno da ne zna covek sta da radi...

E da, i nisu nesto bas jeftini:38e jedan smer,50e povratna.

Ako neko slucajno zna nesto vise o ovome,bilo ni lepo da podeli sa drugima :)

Ja sam nesto prestala da im verujem, al ajde - zivi bili pa videli, 01.08. je za koji dan  :)

Hm...nisam gledao na njihovom sajtu, al na njihovoj reklami u njihovom busu na tvu pisalo je izmedju ostalih novih linija i BG-BUD 3300HUF sto ce reci oko 12e.

• 2 weeks later...

Na sajtu stoji da je karta Budimpesta - Bec 10e

Jel to provereno?

Jel mora da se kupi unapred ili moze na licu mesta?

Ako moze na licu mesta, kakve su sanse da ostanem bez prevoza?

Provereno. Moze i jedno i drugo. Zavisi za koje vreme polaska (meni je dosad u >30 putovanja na toj relaciji samo jednom bio pun autobus za koji sam uzeo karte unapred i jednom sam izvisio za onaj u 12 na katolicki Uskrs...ali sad je Sziget + peak turisticke sezone + lepo vreme...moguce da je guzva) - preporucujem onaj u 3 ako mozes da biras.

Ja u Budimpestu stizem oko 05:00 u petak. a nije mi problem da prosetam po Budimpesti cekajuci sledeci.

Ma nema potrebe da cekas sledeci ako vec produzujes za Wien, pojedi nesto pa se spusti u metro i budi kod Nep-a oko 15 do 7. Mozes online da proveris koliko je slobodnih mesta ostalo. To ti je poslednji korak online kupovine. Odabir mesta.

Ne kontam sto ne uzmes lepo kartu na sajtu...ako kojim slucajem nemas karticu, ima nas koji imamo, neko ce ti sigurno pomoci.

Kartica jeste problem.

Stara mi je istekla a nemam uslova da izvadim novu jer sam u medjuvremenu odjavljen u firmi pa se vodim kao nezaposlen.

• Author

Eee, ccc, moras jos malo citati forum :) Ne moras biti zaposlen da bi dobio karticu. Debitnu karticu moze da ima svako i kosta 0 dinara! Odes vec u ponedeljak u Intesu, otvoris devizni racun i trazis visa electron karticu kojom svuda mozes da placas bez problema. Kartica ce ti biti gotova za 2-3 nedelje i to je to.

A za kupovinu karte kod Orangewaysa, pitaj na forumu, bre, nemoj da cekas da ti se neko nudi! Resis to odmah i gotovo!

Pa s' obzirom da krecem u cetvrtak, nemam vremena da cekam karticu ali je ovo izuzetno korisna informacija, to je prvo sto cu u ponedeljak da uradim pa da me ceka kada se vratim.

Ajde ako ima ko voljan da mu uplatim novac da mi kupi dve karte Budimpesta-Bec za 20.08.2010 07:00?

Detalje saljem PP

• Author

...to je prvo sto cu u ponedeljak da uradim pa da me ceka kada se vratim.

clap

Ajde ako ima ko voljan da mu uplatim novac da mi kupi dve karte Budimpesta-Bec za 20.08.2010 07:00?

Detalje saljem PP

Oleeee  clap.gif' alt=':clap:'> Aj, jos samo dobrovoljac da se javi! Bez brige, ce da bude sredjeno ;)

ako ima neko ko vrlo skoro dolazi u bg iz bud,a da ce kojim slucajem pre toga putovati orangewaysom ili ga put nanese blizu poslovnice,zamolio bih ga da mi iz njihove poslovnice ponese foto aparat koji je zaboravljen u busu... Ako ima neko,molio bih da mi se javi,lako cemo se dogovoriti.

Ja u petak idem Orangeway-om za Bec a u Beogradu sam prvog ili drugog Septembra.

Ako ti odgovara mogu da ti pokupim aparat.

Ja u petak idem Orangeway-om za Bec a u Beogradu sam prvog ili drugog Septembra.

Ako ti odgovara mogu da ti pokupim aparat.

Hvala druze,ali to mi je vec kasno,treba mi aparat sto pre,pa ako neko ima u toku ove nedelje to bi bilo super.

O Orangeways-u mogu da kazem samo najbolje, za one koji nisu putovali.

Ljubazni, prijatni i jos dobijes free kafu i slusalice.  ;D

Mislim da nema jeftinijeg nacina da se stigne od Budimpeste do Beca.

Pozdrav iz Beca.

Ujutru nastavljam za Berlin.

Da li si ti putovala organway-om? Ja bih išla njima iz Budimpešte za Prag. Za tu novu liniju od Beograda do Budimpešte na BAS-ovoj stanici niko ne zna, a na sajtu su sve karte prodate.

• 4 weeks later...

..Kakva su vam iskustva? Da li stizu na vreme? Malo sam u frci sa vremenom...idem od Budimpeste do Krakova i tu mi nije problem nego za vracanje mi je frka...jer bi autobus  trebao da stigne  u Budimpestu u 22h, a u 23h imam voz za Beograd. Mislila sam da uzmem FoTaxi i juris na zeleznicku :)

Samo opusteno. Stizu na vreme i nema potrebe za Fő taksi. Moze da se stigne i metroom.

• 2 weeks later...

Isla bih sledece nedelje do Beca (dunulo mi, a hvala bogu viza nema  ;D), pa bih se posavetovala oko prevoza.

Moja ideja je Bg-Bud, pa Orangeways Bud-Bec. Kada kupujem kartu Orangeways-a preko sajta, da li uracunavaju odredjenu proviziju? Ili je sveukupno 20E povratna Bud-Bec?

Hvala unapred :dance:

• Author

To je cena, nema provizije. Eventualno sto mogu pride da ti skinu, to je oko 5 evra za placanje karticom i to je sve.