Jump to content

Featured Replies

Mene zanima par stvari oko Orangeways-a. Planirao sam da za docek budem u Budimpesti i onda ujutru prvog januara da hvatam bus za Krakov (na putu za BElorusiju), e sad primetio sam na njihovom sajtu da su busevi za sve ostale datume rasprodati (30.12.,31.12.,02.01...) osim za taj polazak prvog pa mislim da ce ga rasprodati veoma brzo. Nemam karticu sa kojom bih mogao placati preko neta, a proverio sam i one EUrolines buseve imaju polazak tek 04.01. za Krakov. Tako da me zanima ima li u Srbiji neko mesto gde se mogu kupiti Orangeways karte licno, ono pare-karta, posto vidim da imaju predstavnistvo u Srbiji ili mi se tako cini. Isto me zanima da li se na onom mestu kod stadiona odakle im busevi polaze mogu kupiti karte, posto sam tamo video neki salter , a najverovatnije cu u Budimpesti biti dan ranije.

Takodje ako neko zna jos neku kompaniju koja vozi Krakov-Budimpesta neka napise, unapred hvala.

• Author

Lakse ti da zamolis nekog prijatelja koji ima karticu ili nekog od ljudi sa foruma da ti kupi kartu i miran si  :)

A ako te bas zanima da kupis kartu onako kako si naumio, sve pise na sajtu. Imas verziju i na srpskom. Pise da je na tom mestu kod stadiona "bus station i sales point", dakle, trebalo bi da mozes kupiti karte tamo. Imas isto tamo i njihov kontakt telefon i mejl, pa proveri. Pise da je moguce kupiti karte i kod partnerskih kompanija, pa proveri u Fudeksu, jer oni rade liniju BG-Budimpesta. Nisam siguran da u Fudeksu mozes kupiti kartu iz Budimpeste za Krakov, ali opet, proveri.

A na sajtu imas i listu svih "salespoint-a" u inostranstvu, samo proceprkaj  ;)

Ja ne znam da li ja ne vidim dobro ali na sajtu nema Beograda da se odabere kao destinacija?  zvizhd

... a šećer na kraju-pokvarilo se grijanje tako da smo 7.5 sati sjedili u jaknama :D

Naravoucenije - putujte Orange Ways-om leti :)

@Shoferka:ne znam,imaju liniju do (valjda) Backe Topole,pa da pitas mozda autobusku u Backoj Topoli (/Subotici)?

• Author

Ja ne znam da li ja ne vidim dobro ali na sajtu nema Beograda da se odabere kao destinacija?  zvizhd

Nema da se odabere, jer verovatno ne moze da se kupi online karta. Ali, mozes pronaci obavestenja na sajtu da tu liniju radi, partnerska im, kompanija iz Srbije, Fudeks, pa se njima obrati za detalje. Obzirom kakva su sve natezanja bila u vezi sa uvodjenjem linije za BG, ne bi me ni cudilo da su je i ukinuli vec. Proveri sa Fudeksom.

Naravoucenije - putujte Orange Ways-om leti :)

Ja sam putovao leti, tad im nije radilo hlađenje  :D