Jump to content

Featured Replies

Posted

e sad... posto smo bili videli proveli se doziveli ...

bio bi red da sve utiske stavimo na papir... tj na tastaturu i da napishemo neki izveshtaj... da se svi oni koji nisu bili pojedu od muke!  clap.gif' alt=':clap:'>

ako vas ne mrzi, svi koji ste bili tamo da bacite par redova na neki word doc i bacite meni na mail kako bi mogla da sklopim neku veliku pricu...

ili jednostavno bacite na private message!

izdvojite neki deo... nesto sto vam je bilo najzanimljivije... neki dodgadjaj koji je ostao u secanju...

cekam...

:-D

nadam se da vam se ne zuri toliko...mislim...par dana vise- manje...oko vikenda...a moje slike iz voza moraju biti unistene...one ne kvarno, kad spavam... :maddd:

cao drustvo evo da se javim i ja jos sam na putu ali kad se vratim ogu ponesto da napisem ... kakve pikanterije zelite:)?

btw Marina kako je bilo u Budimpesti?

pozz

Evo prvog dela mog arhaicno-deskriptivnog putopisa o Tremu. Nastavak sledi uskoro? :comp:

? Osetno uzbudjenje me je trglo iz sna, i ja se osvrnuh po satoru trazeci sat i misleci da je vec

bilo vreme polasku. Bilo je jedan i po posle ponoci. Oslusnuh: vise nije bilo zagora napolju i culo se

samo pojacano zavijanje vetra. U glavi mi je jos odzvanjalo pucketanje logorske vatre i graja ljudi

oko nje koje je trajalo do ponoci. Sklopih oci i zadremah lakim snom. Sledeci put me je probudio

budilnik - bilo je 2 sata. Izasao sam iz satora - sanjivi i ne vise tako pricljivi ljudi su izlazili iz svih?

8 satora. Ekspedicija se okupljala za polazak.

? Noc je bila sveza ali prijatna. Dok su se ostali pripremali za polazak, ja sam posmatrao Trem na

koji su padali slabi zraci mesecine i razmisljao sta da ponesem nemajuci pojma sta me ceka tamo

gore. Pogledao sam u nebo - bilo je zvezdano i divno. U 2:23h ekspedicija od 10-15 ljudi je zapocela

uspon ka Tremu koji je sa 1810 metara nadmorske visine gledao na celu jugoistocnu Srbiju...

• Author

cao drustvo evo da se javim i ja jos sam na putu ali kad se vratim ogu ponesto da napisem ... kakve pikanterije zelite:)?

btw Marina kako je bilo u Budimpesti?

pozz

Tek sad za vikend idemo u Peshtu...

clap.gif' alt=':clap:'>

o pobrkala sam loncice :) onda srecan vam put i lepo se provedite tj pazarite:)

bese ides sa Bojanom?

pozz

• Author

o pobrkala sam loncice :) onda srecan vam put i lepo se provedite tj pazarite:)

bese ides sa Bojanom?

pozz

Ma sve si pobrkala!  :maddd:

Bojan ide samnom!  :LOLLL:

Kika sto te nema se javljas!!! :?

Ljudi vi iz prestonice Nina ima disk sa akcije pa trazite fil od nje!

E neznam da pisem sastave pa tako neko nek napise nesto lepo i za mene dajem mu odobrenje da se potpise u moje ime!!! :stupid::LOLLL:

Pa aleksandre el si reko da ces da se javis u nedelju ... i nisi! E Marina i ja nesto razmisljam da za vikend budem u BUdimpesti ... mozete ti i Bojan samnom! :)