Jump to content

Featured Replies

Boravio sam u Temisvaru pre nekoliko dana i situacija je sledeca.

Voz iz Vrsca za TM polazi dva puta dnevno u 7:10 i 18:20. Biti pola sata pre voza zbog toga sto nasi granicari prvo provere pasose pa te onda puste u voz. Iz Temisvara takodje dva voza dnevno jedan je u 5:40 a drugi u 16:40. Ako se vracate ovim jutarnjim onda imate vezu vozom za BG oko 10 sati a ako se vracate ovim popodnevnim onda imate samo autobuse za BG. Voz do tamo je oko 5e. 23 leu ili 600din. Stize se za manje od sat, medjutim Rumuni vole da drze voz na granici i da dosadjuju putnicima u njimu. Najvise vole kad nekome nadju cigarete posto su u Rumuniji dosta skuplje nego vamo.

Hajde molim vas neka vas ne mrzi, napisite nesto o putu Beograd-Temisvar (aerodrom) kolima. Koliko treba vremena? Kuda je najbolje ici? Kako najbrze pronaci aerodrom? Hvala puno!

Google maps je cudo :D

Kaze, 3h, racunaj uvek malo vise, za svaki slucaj, zbog granice mozda ili ko zna cega vec. Ukucas Belgrade-Airport Timisoara i sve ti se samo kaze. Vidis na mapi kako se stize do aerodroma, prilicno jednostavno izgleda, mozes i odstampati tu mapu, pa poneti. A ima valjda i saobracajnih znakova usput  ;D

Auuu Dragance, al' me isproziva :) Salim se naravno! Gledam, citam sve zivo, iskustva su razlicita, uzasno mi mnogo zvuci 3h za tu kilometrazu, onda opet citam da ljudi izgube po sat vremena lutajuci po Temisvaru, pa sam mislila da je ipak bolje da zamolim nekog "dugoprugasa" da malo podrobnije opise put.

3 sata do aerodroma  u Temišvaru nikako nije mnogo. Moje iskustvo je da smo pošli 5 sati pre leta kako bi možda malo prošetali po gradu i bez stesa stigli na let, međutim svo to vreme smo potrošili lutajući kolima po Temišvaru i tražeći putokaz za aerodrom i SA STRESOM jedva stigli na let. Priznajem, nismo se pripremili, tj. nadali smo se da će putokazi biti dovoljni.

U stvari vrlo se jednostavno prolazi kroz grad samo treba pratiti putokaze za Lugoj, njih ima sasvim dovoljno da bez dileme prođeš kroz grad, kada uz put naiđeš na putokaz airport, samo je potvrda da si na pravom putu. Kada izađeš iz grada u pravcu Lugoja jasno stoji skretanje za aerodrom.

Ovu temu redovno pratim zbog parkiranja na aerodromu Temišvar. Možda je sada pravo vreme da vidim ima li još neko plan da putuje odande pa da podelimo troškove parkiranja. Moje potrebe su: bezbedno parkiranje u okolini aerodroma od 02.-06. oktobra. Kako sam video moguće je parkiranje na samom aerodromskom parkingu. Najpovoljnije je uzeti mesečnu kartu za oko 50e, pa ako neko ima plan koji bi se mogao uklopiti sa mojim planom letenja, predlažem da podelimo troškove. Naravno i druge ideje su dobro došle.

ide li neko za Temisvar 19. septembra (imam let u posle 12) i vraca li se ko iz Temisvara 26. septembra u vecernjim satima da ucestvujem u troskovima prevoza?

• 2 weeks later...

Hej, svetski putnici,

ako neko planira putovanje preko aerodroma u Temišvaru u narednih mesec i po dva, i ima potrebu da ostavi kola na aerodromskom parkingu,predlažem da pravimo dogovor. Moja kalkulacija je sledeća: na putu sam 4 dana, odnosno oko 100 sati, po cenovniku za parking 2 to je 196 lei odnosno 44 E. A pretplatna karta za ceo mesec na istom parkingu je 210 lei odnosno oko 47E. E pa sad naslućujete već, ako neko putuje u rasponu kada bi se isplatila mesečna pretplatna karta hajde da podelimo troškove!! Ja sam na putu 02-06 oktobar, i troškove delimo po principu pola pola ako nas je dvoje, na tri dela ako slučajno pronađemo i trećeg.....

Nemojte zameriti što sam ovo već pitao, možda ponovljenim pitanjem nekoga i zainteresujem:)

Tražim odgovor na pitanje/savet/preporuku :D

Obzirom da mi ne pada na pamet da plaćam Gea-i 40 EUR za 350km prevoza (a naročito jer nas ide četvoro, platili bi im 160 EUR), tražim alternativne načine prevoza. Nije mi problem da stignem u Vršac ujutru, odatle mogu vozom do Temišvara za 5 EUR. Zanima me:

1) kako stići od centra do aerodorma (bus, taxi, cena)?

2) šta raditi sa prtljagom :D Stigli bi rano ujutru, a let nam je u 7 uveče? Da li postoje neki sefovi, ormari(ći) na aerodromu, železničkoj stanici .. ?

Jesi procitao prethodni post? Jeste razmisljali da odete svojim autom i podelite mesecnu parking kartu sa nekim?

Jesi procitao prethodni post? Jeste razmisljali da odete svojim autom i podelite mesecnu parking kartu sa nekim?

Ne verujem da ćemo imati kola :)

Tražim odgovor na pitanje/savet/preporuku :D

Obzirom da mi ne pada na pamet da plaćam Gea-i 40 EUR za 350km prevoza (a naročito jer nas ide četvoro, platili bi im 160 EUR), tražim alternativne načine prevoza. Nije mi problem da stignem u Vršac ujutru, odatle mogu vozom do Temišvara za 5 EUR. Zanima me:

1) kako stići od centra do aerodorma (bus, taxi, cena)?

2) šta raditi sa prtljagom :D Stigli bi rano ujutru, a let nam je u 7 uveče? Da li postoje neki sefovi, ormari(ći) na aerodromu, železničkoj stanici .. ?

Bio sam proletos u Temisvaru. Taxi je bas jeftin, uglavnom voze Dacije Logan naravno i rekose mi da je od centra do aerodroma 7-8 evra. Za bus ne znam, nisam pitao.

Ovu temu redovno pratim zbog parkiranja na aerodromu Temišvar. Možda je sada pravo vreme da vidim ima li još neko plan da putuje odande pa da podelimo troškove parkiranja. Moje potrebe su: bezbedno parkiranje u okolini aerodroma od 02.-06. oktobra. Kako sam video moguće je parkiranje na samom aerodromskom parkingu. Najpovoljnije je uzeti mesečnu kartu za oko 50e, pa ako neko ima plan koji bi se mogao uklopiti sa mojim planom letenja, predlažem da podelimo troškove. Naravno i druge ideje su dobro došle.

Meni odgovara od 6-og do 10og novembra i rado bi podelila troškove parkinga sa nekim ko ima parking karticu u tom periodu.

Vrsac - Temisvar aerodrum  03.oktobar sreda

Temisvar- Vrsac 05. oktobar petak

imamo 2 mesta ukoliko je neko zainteresovan

Putujem cesto iz Novog Sada za Temisvar kolima,kome treba prevoz nek me kontaktira.Max 3 osobe mogu da se voze.Dogovor oko troskova puta.

Ako putujes cesto poslom, red bi bio da galantno ponudis prevoz a putnici namernici ce se vec oduziti  :pivoooo::eat:

E pa dragi moji,

uz pomoć našeg foruma uspeso sam da se dogovorim sa još jednim forumašem o podeli troškova na temišvarskom aerodromu.

Naime dogovor je da kupim dvomesečnu pretplatnu kartu od 02/10-02/12 za oko 60E i podelimo troškove po 30E.

Dakle, kako ću je ja iskoristiti u periodu 02-06 oktobra a drugi forumaš od 06-10 novembra, parking karta će biti slobodana u preostalo vreme od 06 okt- 06 nov i od 10 nov-02 dec, pa ako još neko putuje i potrebna mu je karta za parking ovo je dobra prilika.

Ako se neko javi, bez obzira na koliko mu je vremena potrebna, predlog je da podelimo na sledeći način 3x20E  :roll:

Nije mi namera da ostvarujem bilo kakvu zaradu nego da baš namenski iskoristimo naš forum, da podelimo iskustva sa putovanja i što da ne, uštedimo koji dinar :blob::party::banana:

Pisao sam ranije ovde o racunicama za Temisvarski parking i koliko vidim iz cena i dalje je najpovoljnija 3mesecna karta koja je oko 70e.

Dodate po 5e ali je velika verovatnoca da ce u dodatnih 30dana jos nekome zatrebati samim tim sti bi hvatala i bozicne i NG praznike.

mesec 210

dva 270

tri 320

cetiri 420

Ko im je pravio ovu kalkulaciju....svaka mu cast na matematici...

P.S. cuvajte kao oci u glavi onu magnetnu karticu...

bg-vrsac 420 dinara bus koji organizuje zeleznica srbije...krece 15:55 sa parkinga kod zeleznicke u beogradu, fora je sto voz vrsac-temisvar ne krece dok ovaj bus ne dodje  ;D

i da, kupio sam u beogradu kartu vrsac-temisvar i kostala je cirka 397 RSD, povratna bi verovatno bila jos jeftinija ali sam se vracao preko srpske crnje...

Jel ima nekog da ide za Temisvar 10-og oktobra, a vraca se 17-og? Potreban prevoz za dve osobe, pa da podelimo troskove. Hvala!