Jump to content

Featured Replies

Necete kasniti, ali vam se moze desiti da krenete u 7 ujutru zbog drugih ljudi. Inace, ne znam jeste li videli da voz krece oko 15h iz Beograda? Dakle, uz presedanje, ne gine vam dzonjanje na klupi ili tako nesto. :)

Da nema neko da ide u sredu ujutru 22.05. na onaj avion iz Temišvara za Milano koji kreće u 05:30 po našem vremenu i da ima mesta u kolima?

Inace, ne znam jeste li videli da voz krece oko 15h iz Beograda? Dakle, uz presedanje, ne gine vam dzonjanje na klupi ili tako nesto. :)

Otpada cimanje do tamo kao mogucnost. Moracemo, na kraju, da damo lovu GT-u, nema nam druge, pa cemo se cimati u povratku. Ali, eto, da ponovim, ako neko bude isao 16. aprila za Temisvar, moze da racuna na jos troje ljudi u dijeljenju troskova.

ide li neko kolima za Temisvar 26.aprila za onajpekarski let za Milano(5.30)? Trebalo bi jedno mesto, za mene?

• 2 weeks later...

Da li neko ima parking kartu za aerodrom u periodu 9.4-13.4.2013.?

Da se dogovorimo za cenu.

• 3 weeks later...

Milvol, ja idem tog dana, baš za Rim i zainteresovana sam. Kakvu vrstu prevoza imaš u vidu? Kog datuma se vraćaš?

Prevoz bi bio kolima, pa trazim nacin gde da se parkira auto. Pisi na mejl, pa da se dogovorimo. Povratak je 07. maja. Da li ti to odgovara?

Prevoz bi bio kolima, pa trazim nacin gde da se parkira auto. Pisi na mejl, pa da se dogovorimo. Povratak je 07. maja. Da li ti to odgovara?

I meni je povratak 07. maja, odgovara mi savršeno. Pišem ti na mejl oko dogovora, a bilo bi idelano da ide još neko da nas izađe još jeftinije!

• 4 weeks later...

Sto se tice parkiranja na aerodromu. Mi smo sa dva auta bili na parkingu preko 72h, i stao je jedan matori na izlazu i jedan mladji i dali smo im 20 evrica za oba automobila i oni podigli rampu i mi gas :D

ajd opet da pitam, datum je sada znatno bliži:

Da nema neko da ide u sredu ujutru 22.05. na onaj avion iz Temišvara za Milano koji kreće u 05:30 po našem vremenu i da ima mesta u kolima?

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Zaista nije izvodljivo potrošiti manje od 40 eura na prevoz do Temišvara? :psuje:

Nije ako hoces busom il kolima ovako te izidje oko 10e do Beograda do Temisvara

• 2 months later...

Ustupam parking kartu za temišvarski aeredrom, slobodna od 12-31 oktobra 2013g.

Pozdrav Gliso! Meni bi parking karta koristila od 13.10.-16.10. (nedelja-sreda, do Bolonje i nazad). Zanima me samo koliko je bezbedno ostaviti auto na tom parkingu? Tvoje iskustvo? 

Pozdrav Gliso! Meni bi parking karta koristila od 13.10.-16.10. (nedelja-sreda, do Bolonje i nazad). Zanima me samo koliko je bezbedno ostaviti auto na tom parkingu? Tvoje iskustvo? 

Iz iskustva drugih odlučio da ostavim auto na parkingu. Obezbeđen je čuvarima i video nadzorom. Videćemo kada se vratim.

Planirao sam da nas kum odveze do Temisvara, ali sada sam u dilemi i razmisljam da krenemo sami i ostavimo auto na parkingu... Koliko trazis za parking kartu od 13.10.-16.10.? Ili se javi na [email protected] oko eventualnog dogovora. Pozdrav

• 2 weeks later...

Hvala Gliši za parking kartu!

Sve je proteklo bez problema - auto OK, službenica na parking kiosku ljubazna...

E sad, jedan detalj nevezano za parking: rumunski carinik mi je na povratku, na izlazu iz Rumunije, tražio RO vinjetu!? Imao sam je pa sam izbegao eventualnu neprijatnost...

• 3 weeks later...

Da nema neko slucajno parking kartu da proda?

od potreban od sutra na 5dana...

Poz

• 3 weeks later...

Zdravo ljudi. :mah: Planiram putovanje za Madrid preko Temisvara, let mi je 3. februara u 19h. Da li neko ide kolima pa da delimo troskove , ili mi mozete preporuciti nekog prevoznika, a da nije Gea?  ;D POzzzz

A da li postoji ta relazija vozom? jer kako sam gledala na sajtu zeleznice Srbije - ne postoji !

nema direktno, nego gledaj u redu voznje beograd dunav-vrsac i vrsac-timisoara, jedino tako ako ces da izbegnes GEU, mada mislim da voze i novosadjani, ali ni ono nisu jeftiniji od njih

• 3 weeks later...

Na stranicama Željenica Srbije, nikako ne mogu dobiti red vožnje....

Koliko sam iščitala na stranicama, situacija je ovakva, pa molim da mi potvrdite.

Voz za Vršac/temišvar polazi sa stanice Beograd Dunav.

Cijena povratne karte Beograd-Vršac, 5e; Vršac-Temišvar 8e

Odlazak:

Beograd    07:20    15:55

Vršac        09:01    17:36

(10:38)  (18:21)

Temišvar  12:25      19:55

Povratak:

Temišvar  07:20      16:04

Vršac          8:52      17:39

(9:40)    (18:00)

Beograd    11:30      19:39

Putovalo bi se nekad 27/28.12... 2/3 dana. Hoće li biti gužva? Jel se može rezervirati?

Hvala !