Jump to content

Featured Replies

Na stranicama Željenica Srbije, nikako ne mogu dobiti red vožnje....

Koliko sam iščitala na stranicama, situacija je ovakva, pa molim da mi potvrdite.

Voz za Vršac/temišvar polazi sa stanice Beograd Dunav.

Cijena povratne karte Beograd-Vršac, 5e; Vršac-Temišvar 8e

Odlazak:

Beograd    07:20     15:55

Vršac         09:01     17:36

(10:38)   (18:21)

Temišvar   12:25      19:55

Povratak:

Temišvar   07:20       16:04

Vršac          8:52       17:39

(9:40)     (18:00)

Beograd    11:30      19:39

Putovalo bi se nekad 27/28.12... 2/3 dana. Hoće li biti gužva? Jel se može rezervirati?

Hvala !

Rekla mi je zena sa zel. stanice u vršcu da je povratni voz iz temišvara u 18:13 (17:13 po srpskom vremenu) Da li znaš jel ovaj raspored vazi takođe i vikendom?

Voz iz Temisvara krece u 15.13 , naravno po rumunskom vremenu, i stize u Vrsac u 17.29. To kaze red voznje na sajtu zeleznica. Nadam se da nije veliki problem otvoriti http://w3.srbrail.rs/zsredvoznje/?lang=sr i pogledati red voznje za zeljeni datum...Bar bi meni bilo lakse nego da cekam da mi ovde neko odgovori, jer, jelte, i ja sam da bi tebi odgovorila, isla na sajt zeleznica i pogledala, a licno me se ne tice kad idu ti vozovi, pa ako tebe interesuje, nadam se da nece biti problem.

• 2 weeks later...

Karte za Rim kupljene! Ako neko ide kolima iz BG-a za Temisvar 25.03. i voleo bi da podeli troskove prevoza, nek se javi! :) Vracamo se 29.03. pa i povratak dolazi u obzir!

Gea zacepila cene, pa ce kombi prevoz da nas izadje skoro kao avio karta!  :o Sve u svemu, nas je dvoje! Hvaaalaaaa unapred!

Voz iz Temisvara krece u 15.13 , naravno po rumunskom vremenu, i stize u Vrsac u 17.29.

U 16.13 po Rumunskom vremenu! Naš sajt za Temišvar izlistava po našem vremenu.

Kakva glupost, ova informacija je jako vazna, s obzirom da se obicno , bar kod drugih prevoznih sredstava izlistavaju lokalna vremena polaska i dolaska.

Kakva glupost, ova informacija je jako vazna, s obzirom da se obicno , bar kod drugih prevoznih sredstava izlistavaju lokalna vremena polaska i dolaska.

Da, jako su glupo to uradili, ne znam zašto. Dok, npr. za Sofiju je lokalno vreme naznačeno, za Temišvar i Žombolj je srpsko vreme.

Dodjete do sela Jaša Tomić i ja vas prevezem direktno na aerodrom za 1700 RSD. Koliko god da vas ima cena je ista PREVOZ MARKO 063 1555 055 !!!

Ne znam dal je od koristi :D

• 1 month later...

Ponovo planiram putovanje sa temišvarskog aerodroma, a od ranije imam odlična iskustava sa podelom troškova oko parkiranja na aerodromskom parkingu, pa da se oglasim ovde ako neko planira u to vreme da se dogovorimo oko svega :yok:

Za one koji ne znaju tamo se može kupiti pretlatna karta za period od 1,2,3.... meseci a nije vezana za određeni registarski broj, tako da ako ima zainteresovanih lako pravimo račun. Ja se sa puta vraćam 25. aprila, pa pozivam one koji su već isplanirali put i one kojima bio ova info pomogla u planiranju da se jave i ja bih u odnosu na te datume kupio prepaid kartu. Na ovoj temi ranije sam pisao o svojim iskustvima pa molim moderatore ako je ovo za posebnu temu da izdvoje postove vezano za parkiranje, a možemo TM aerodrom posmatrati kao tranzitnu tačku, u tom slučaju ovo je pravo naslov.

Ako je ponuda jednokratna (tj. tražiš partnere samo za jedan mesec), verovatno nema potrebe da je izdvajamo u posebnu temu.

Da li ta karta važi za kalendarski mesec (npr. april) ili za proizvoljnih 30 dana? (Ne planiram ovaj put, samo me zanima generalno).

Ovo je link aerodroma gde su navedene cene: http://www.aerotim.ro/index.php?pg=parcare

Npr: mogu uzeti dvomesečnu prepaid kartu, iskoristiti je koliko meni treba i ustupiti sledećem forumašu koji ima potrebu; troškove delimo, pa što nas se više skupi svi prođemo jeftinije :dance: jer važi od dana kupovine onoliko vremena za koliko se plati (npr. 2 meseca)

Jer ja ovaj forum upravo tako doživljavam, kao platformu gde se dele ideje za uzbudljiva putovanje, neke jeftine letove......

Naravno da sve može ostati na ovoj temi!

Baš tako  :D uzbudljivo i jeftino  !

Neverovatno je ,ali se oba dva privlače i gađaju ;)

• 2 months later...

Meni bi najverovatnije trebala parking karta za aerodrom kod Temišvara od 07.06. do 16.07.... doduše ne letimo iz Temišvara, već iz Bukurešta do kog ćemo vozom, pa za Maltu. Ovaj parking gledam kao najsigurniju opciju za ostavljanje kola, pogotovo što ne bih da se cimam kolima do Kikinde, pa šinobusima i sl...

Nas je troje i imamo još 2 slobodna mesta u kolima za odlazak i povratak Novi Sad - Temišvar, pa ako nekom odgovara neka mi se javi.

Takođe, da li neko ima informaciju, da li na aerodromu (ili negde drugde) u Temišvaru postoji neka kaseta ili deposit box ?? Želeo bih da tu ostavim ključeve od kola, a ne da ih nosim sa sobom.

• 1 month later...

da li ima policije na granici da li pregledaju autobuse i to.. (nemojte misliti nista crno samo par sitnica )

da li pregledaju autobuse i torbe i da li pregledaju putnike..idem turisticki sa skolom pa me zanima da li mogu da ponesem neko zezanje sa sobom a da ne napravim neki problem sebi?saaaavet

• 1 month later...

To zezanje sto ti mislis, a verovatno mislimo na isto, nikad se ne zna, a moze da bude zurka nevidjena i da potraje....Dakle, zaobidji...

• 3 weeks later...

Pozdrav svima. Pošto vidim da često idete wizz air-om preko Temišvara, hteo sam da vas pitam kakvi su vam utisci što se tiče stvari? Da li su previše rigorozni što se tiče dimenizija i ostalih formalnosti? Konkretno planiram da idem za Pariz negde u oktobru.

Nisam skoro isla preko Temisvara, od prosle jeseni, ali moj utisak je da su najliberalniji bas u Temisvaru, samo imaj u vidu da se vracas preko Pariza, gde ne verujem da ce bas biti tolerantni kao nase komsije.

Pa pokušaću tamo da ispoštujem te dimenzije, jedino ako budu pravili problem zbog par cm koje prelaze visinu ( zbog točkića ) ali nadam se da nisu toliko rigorozni.

Hvala na informacijama :)

Edited by Laki00

Verovatno i znate, ali eto ako neko nije video na ovom linku :

http://www.zeleznicesrbije.com/active/sr-latin/home/glavna_navigacija/putnicki_saobracaj/medjunarodni_saobracaj/cene_prevoza_v01.html

može da se vidim cena za Banat special (Beograd - Temišvar - Beograd ) 14 evra.

Inače da vas pitam, koliko pre leta bi trebalo da se bude na Temišvarskom aerodromu? I ako je neko putovao vozom, kakva su mu iskustva sa zadržavanjem na granici ?

Temisvarski aerodrom je mali, lak za snalazenje, kao autobuska stanica je :) Ali, ipak, posto Rumunija nije u Sengenu, moras da prodjes i pasosku kontrolu, tako da, svakako najmanje 1,5 da budes tamo, i ne zaboravi da Rumunija ima drugacije vreme od nas, oni idu 1 sat ispred, pa se upravljaj po tome.

Temisvarski aerodrom je mali, lak za snalazenje, kao autobuska stanica je :) Ali, ipak, posto Rumunija nije u Sengenu, moras da prodjes i pasosku kontrolu, tako da, svakako najmanje 1,5 da budes tamo, i ne zaboravi da Rumunija ima drugacije vreme od nas, oni idu 1 sat ispred, pa se upravljaj po tome.

To za vreme znam, i prema njihovom vremenu voz bi trebao da bude tamo oko 13:30, a nama je let oko 18:30, pa se zato zanimam koliko ostaje na granici voz i da li ponekad kasni.