Jump to content

Featured Replies

Predviđeno zadržavanje voza na kranici je ukalkulisano u red vožnje, a voz stiže na vreme. Ne brini. Ako se odlučiš za putovanje vozom imaćeš dovoljno vremena i Temišvar da obiđeš.

Predviđeno zadržavanje voza na kranici je ukalkulisano u red vožnje, a voz stiže na vreme. Ne brini. Ako se odlučiš za putovanje vozom imaćeš dovoljno vremena i Temišvar da obiđeš.

Ok, hvala na informacijama :)

Planiram da koristim aerodrom u Temisvaru 9.-16.11.

Ako neko ima slicne planove u periodu 16.9. - 8.11. ili 17.11. - 9.1.2015. nek se javi da delimo trosak.

• 3 weeks later...

Planiram da koristim aerodrom u Temisvaru 9.-16.11.

Ako neko ima slicne planove u periodu 16.9. - 8.11. ili 17.11. - 9.1.2015. nek se javi da delimo trosak.

ja sam zainteresovana da koristim karticu od 19.11. do 29.11. Prvi put sam na ovom postu pa nemam pojma kako ovo funkcionise, da se ne dogovaramo javno:)

Nov sam na forumu i nisam nikada leteo wizzair-om. rezervisao sam karte za madrid 28.10 - 08.11 pa me interesuje koliko se isplati odlazak kolima i ostavljanje vozila na parking. procitao sam da ima nekih parking karti .....karte sam uzeo za roditelje, koji pri tom nemaju blage veze sa jezikom......za 80€ meni se isplati da ih Geom pošaljem pre nego da ih ja vozim i vraćam......pri tom let za Madrid je u najranijim jutarnjim satima........ ako možda neko ide ili ima karticu za parking pa nek idu svojim kolima...samo ne znam koliko je komplikovana cela prica sa sopstvenim kolima......da sam bio pa da prenesem utiske.....ja sa porodicom idem 17.01 - 24.01 za Madrid.....

i još nešto,,,,, zeznuo sam se i pri plaćanju sam izabrao transakciju preko računa banke.....rezervacija mi je još uvek aktivna mada na instrukcijama za plaćanje stoji da plaćanje mora biti izvršeno za 24h.....

i još nešto,,,,, zeznuo sam se i pri plaćanju sam izabrao transakciju preko računa banke.....rezervacija mi je još uvek aktivna mada na instrukcijama za plaćanje stoji da plaćanje mora biti izvršeno za 24h....

Ne brini, rezervacija važi nekoliko dana pošto je napravljena. Pokušaj danas da uplatiš u banci, ili proveri ponovo cene na sajtu i ukoliko se nisu menjale obavi plaćanje karticom a ignoriši rezervaciju sa bankarskom doznakom, jer će je bez posledica otkazati za nekoliko dana.

Nov sam na forumu i nisam nikada leteo wizzair-om. rezervisao sam karte za madrid 28.10 - 08.11 pa me interesuje koliko se isplati odlazak kolima i ostavljanje vozila na parking. procitao sam da ima nekih parking karti .....karte sam uzeo za roditelje, koji pri tom nemaju blage veze sa jezikom......za 80€ meni se isplati da ih Geom pošaljem pre nego da ih ja vozim i vraćam......pri tom let za Madrid je u najranijim jutarnjim satima........ ako možda neko ide ili ima karticu za parking pa nek idu svojim kolima...samo ne znam koliko je komplikovana cela prica sa sopstvenim kolima......da sam bio pa da prenesem utiske.....ja sa porodicom idem 17.01 - 24.01 za Madrid.....

Ja sam iskustvo sa parkiranjem na aerodromu imao nekoliko puta i samo ga mogu preporučiti. Lako je, jednostavno, bezbedno i jako isplativo, naročito ako se napravi dogovor sa forumašima. Pokušaj da postaviš konkretna pitanja pa će ti neko sigurno odgovoriti :spot:

Izvršio sam juče uplatu putem bankarskog naloga jer su nove cene prilično skočile.

Gotovo sam siguran da ću roditelje poslati sopstvenim prevozom umesto da plate 80€ povratnu kartu.

Interesuje me koja je cena za 10 dana parkinga na aerodromu?

očekujem Abraskas da me kontaktira, poslao sam mu PP, pošto je let 28.10 - 08.11

• 4 weeks later...

U temišvaru ću kupiti aerodromsku parking kartu koja će važiti od 18.11 ( ja ću koristiti istu u perodu od 18.11 do 29.11) karta će važiti 2 maseca. ukoliko ima zainteresovanih da nakon mog termina koriste parking, mogu me kontaktirati.

kontaktiran si :)

ja imam let  8.11  do  11.11 2014 javi se da podelimo parking na aerodromu temisvar,pozdrav

pancevo

SUper. Imas poruku.

Ako ima jos zainteresovanih - izvolite

123 ?

ja sam ozbiljno zainteresovan za parking temisvar imam let 8.11 --11.11.2014    pancvo

U temišvaru ću kupiti aerodromsku parking kartu koja će važiti od 18.11 ( ja ću koristiti istu u perodu od 18.11 do 29.11) karta će važiti 2 maseca. ukoliko ima zainteresovanih da nakon mog termina koriste parking, mogu me kontaktirati.

ja imam let 8.11 ----11.11.2014 pa mozemo nesto da se dogovorimo da ucestvuem i ja u kupovini

imam let 8.11  vracam se 11.11.2014  pa ako neko ima resenje za p arking na aerodromu Temisvar neka se javi sve opcije otvorene.

Za sada nas je dvoje.....ti koji imas let od 8.11 - 11.11 i ja od 18.11 - 29.11

Očekujem da nam se jos neko priključi.

1 mesec 50€

2 meseca 60€

3 meseca 70€

najisplativija karta je za 3 meseca. naravno ukoliko se još neko priključi. u svakom slučaju ima još vremena

• 3 weeks later...

Putuje li neko svojim kolima u ponedeljak u Temisvar, na let za Hahn Frankfurt i da li bi delio/a troškove sa još dve osobe?

Letim 18.11 rano ujutru za Madrid i vracam se 25.11 popodne. Parkiracu na P2. Posto zapravo ostajem oko 7 i po dana zanima me da li mogu prilikom ostavljanja kola da kupim sedmodnevnu pretplatnu kartu i da onda pri preuzimanju doplatim za jos preostalih 13-14 sati?

Da li je neko imao iskustva sa ovim? I gde se kupuju pretplatne karte? U kucici prilikom ulaska na parking P2 ili negde drugde?

imam let 8.11  vracam se 11.11.2014  pa ako neko ima resenje za p arking na aerodromu Temisvar neka se javi sve opcije otvorene.

Zdravo,

da li si uzeo parking kartu ili si se snašao na neki drugi način?

Planiram da posetim Barselonu oko 16-26 januara (26. je najpovoljnije), let je oko 15;50 po lokalnom vremenu, ako ide neko kolima iz BG, i kakva je situacija sa ovim vozom BG-Temišvar od 14€(jel to cena za povratnu kartu?), povratak je oko 22h po lok vremenu, kako se tada vratiti za bg ili prespavati tamo?

Letim 18.11 rano ujutru za Madrid i vracam se 25.11 popodne. Parkiracu na P2. Posto zapravo ostajem oko 7 i po dana zanima me da li mogu prilikom ostavljanja kola da kupim sedmodnevnu pretplatnu kartu i da onda pri preuzimanju doplatim za jos preostalih 13-14 sati?

Da li je neko imao iskustva sa ovim? I gde se kupuju pretplatne karte? U kucici prilikom ulaska na parking P2 ili negde drugde?

Cekajte da li je neko kupovao pretplatne karte za P2? Gde se kupuju pretplatne karte? Nema online kupovine koliko vidim. Dakle na licu mesta trazim 7dnevnu?

Cekajte da li je neko kupovao pretplatne karte za P2? Gde se kupuju pretplatne karte? Nema online kupovine koliko vidim. Dakle na licu mesta trazim 7dnevnu?

i meni je sve to novo....očekivao sam da će jedan forumaš pre mene uzeti kartu al on se ipak sjajno snašao.

ja imam let 18.11 od 06:00

kartu ću kupiti negde tamo...ne znam...ali kako postoji obezbeđenje, rampa.....videću kada stignem.....

inače svakave kombinacije sam čuo.....od toga da su ušli kolima na P2 i da su platili samo 10€ i ovi ih pustili da izađu......pominje se i obližnji privatni parking......

kako ostajem 12 dana ne bih se zezao sa tim. nepoznanica mi je da li ja prvo kupim kartu pa uđem ili ima mogućnost da po izlasku a bez prethodne kupovine, ja plaćam onoliko koliko sam i bio na parkingu.....

Ne postoji 7dnevna pretplatna nego za 1,2,3,4....11,12 meseci. evo i link aerodromskog parkinka sa tacnim cenama!

http://www.aerotim.ro/index.php?pg=parcare