Jump to content

Featured Replies

Znaci za pijacarski let u 6.30 Temisvar-Bergamo osim svojim kolima i Gea kombijem....nista?

Negooo, da se pristedi koji dinar da se u portugalu ne bi jelo iz kontejnera  :eat: vec da ostane i za neko pivce  :pivoooo: recite dobri ljudi gde da se zabode auto u Temisvaru da se ne plati 30 evra parking za 6 dana. Jel ima neka livada, trzni centar (metro, lidl....sta ti ja znam).

Gledala sam i nigde nema ona varijanta kao u Bratislavi ili Bergamu....na 200metara od parkinga koji ubija po usima ima privatni za duplo manje...

Imas blizu aerodroma real hipermarket. Mislim da je oko kilometar i po od samog aerodroma i deluje kao podjednako siguran kao i aerodromski parking, ali ja licno imam vise poverenja u aerodrom pa tamo ostavljam.

Da li znas da li je dozvoljen parking preko cele noci....tj. da li ga zakljucavaju? Da ne bude odneo me pauk a ja bez para. Na site-u aerodroma 150 RON ili skoro 40 evrica je nedeljni parking. Pominjalo se ovde nekih 25?

Planiram da posetim Temisvar i to direktim vozom iz Beograda. Pokusao bih da zaobidjem medjunarodnu taksu tako sto cu uzeti povratnu kartu Beograd-Vrsac (550din) i Stamora Moravica - Temisvar (oko 2 e). Ovom varijantom se moze dosta ustedeti ako uspe... Ima li neko iskustva? Da li posle Vrsca kondukter proverava karte?

nemam pojma za parking da se zakljucava nocu. ako zakljucavaju kod nas ispred metroa (ne znam) onda i taj kod reala zakljucavaju. 150RONa je na aerodromu p2 i mislim da je to 36 evra. Ne primaju kartice btw. Malo je i jebavanje ici od tog reala do aerodroma jer nema trotoara, pa moze i da te zbrise neki rumun usput :)

Planiram da posetim Temisvar i to direktim vozom iz Beograda. Pokusao bih da zaobidjem medjunarodnu taksu tako sto cu uzeti povratnu kartu Beograd-Vrsac (550din) i Stamora Moravica - Temisvar (oko 2 e). Ovom varijantom se moze dosta ustedeti ako uspe... Ima li neko iskustva? Da li posle Vrsca kondukter proverava karte?

nije vredno rizika, ustedeces time, 5€? trcanje u moravici na stanicu da kupis novu kartu, sa sve prtljagom zbog spretnih saputnika u rumunskom vozu:) razmisli koliko je pametno:)

Dosadna sam....znam  :party: :party: :party:

a jel ima u Temisvaru neko public parkiraliste for free? Nekako, mnogo mi 35 da ostavim braci Rumunima. Ovako, dam taxistima po 5 i ostane mi....25.  :blob: :blob: :blob:

Ulica koja izlazi pravo na zeleznicku stanicu ima parking pored puta sa leve ili desne strane. E sada,gde budes videla banku ING tu se popni na trotoar,i idi njime dok ne nadjes mesto,slobodno se parkiraj tu,ja tu zivim,niko te nece dirati,a ja mogu da ti ga pazim :) Sve ostalo se placa,i dosta je skupo,a sto se tice,reala,i tako tih trznih centara,ako vide nocu da je tu,hoce da pozovu pauk...

jel ova sto ide paralelno sa prugom, strada Garii ili ovaj General Ion Dragalina ili nesto trece?

Ima 13km od stanice do aerodroma. Da li ima taksista ujutro oko 4-5 i koliko ce traziti za tu deonicu...ako znas.

Thanks

General Ion Dragalina ,to je ta sto izlazi na zeleznicku pod pravim uglom.

Imas taksi stanicu,tacno preko puta zeleznicke,i stalno ima taksija,ako ih tu nema,nema ih nigde :)

Ja mislim da ne bi smelo da bude vise od 5-7 EUR. Ali to je moja procena. Trazi da ti ukljuce taksimetar,uvek to rade,a na vratima svakog taksija imas cenu kilometra,pa izracunaj. Skuplji je van grada,i korektno je da te odveze po gradskoj tarifi do izlaza iz grada,i tamo da prebaci na medjugradsku.

E super, hvala ti puno.

Znaci, parkiramo se u Generalovoj ulici kod banke ING, tu se ne placa i ne nose  :party: :party: :party:

Ako ti nije tesko, da li mozes da proveris i rasvetlis tu misteriju cene parkinga na Aerodromu. Da li je 100 ili 150RON. Na site-u aerodroma pise 150 ali neko rece da kada se uzme karta za nedelju dana izadje 100RON  sto je 25e i...hm, moze da se proguta.Mi polecemo 21. u 6.30 a slecemo 26.oko 8 uvece. To je nekih 6 dana (nepunih).

Ja sam ipak za varijantu grad pa taksi samo jos da se muzic slozi.....i....polecemoooo  :blob: :blob: :blob:

Kod banke ING (narandzasta sa lavom) kada ides tom ulicom prema zeleznickoj se popnes na trotoar,a parkiras se gde god da bude mesta. Na sajtu pise da je 150 za nedelju dana,e sada ne znam,moze kod rumuna da se desi da pise jedno,a da bude drugo...

Ajde jos jednom da probam, jer ste me prosli put iskulirali :)

Posto pretplatne karte nisu vezane za registarske tablice, da li je neko zainteresovan da zajednicki uzmemo neku na duzi period, tipa 3-6 meseci ili tako nesto? Izadje mnogo jeftinije od nedeljne, recimo tromesecna je 300 RON, a za samo tri putovanja se isplati i mozemo da se menjamo kada kome treba...

ja sam raspolozena da ucestvujem. Dovoljno je troje koji planiraju da putuju u narednih tri meseca pa da bude po 25e. Samo da se putovanja ne poklapaju.

Mi evo npr putujemo 21.05. ujutro  i vracamo se 26.05. vece. Ako neko ide pre nas extra, a ako ide posle mozemo i mi da je kupimo pa da menjamo kako ko ide. Ako nas je cetvoro izadjemo ispod 20 ojra sto je krajnje razumna cena. U periodu novembar-januar planiramo dva puta da letimo iz TSR, i za to racunajte za sledecu karticu.

Znaci, da rezimiramo...

Kartica za parking :

1. Marija&Vuk  Bgd  21.05.-26.05.

upisite se, cim nas se skupi preko 2....  :dance: :dance: :dance:  zajebasmo ihhhhhh

ja sam raspolozena da ucestvujem. Dovoljno je troje koji planiraju da putuju u narednih tri meseca pa da bude po 25e. Samo da se putovanja ne poklapaju.

Mi evo npr putujemo 21.05. ujutro  i vracamo se 26.05. vece. Ako neko ide pre nas extra, a ako ide posle mozemo i mi da je kupimo pa da menjamo kako ko ide. Ako nas je cetvoro izadjemo ispod 20 ojra sto je krajnje razumna cena. U periodu novembar-januar planiramo dva puta da letimo iz TSR, i za to racunajte za sledecu karticu.

Znaci, da rezimiramo...

Kartica za parking :

1. Marija&Vuk  Bgd  21.05.-26.05.

upisite se, cim nas se skupi preko 2....  :dance: :dance: :dance:  zajebasmo ihhhhhh

Volim SRBIJU!!!  :dance: :dance: :dance:

Ajde jos jednom da probam, jer ste me prosli put iskulirali :)

Posto pretplatne karte nisu vezane za registarske tablice, da li je neko zainteresovan da zajednicki uzmemo neku na duzi period, tipa 3-6 meseci ili tako nesto? Izadje mnogo jeftinije od nedeljne, recimo tromesecna je 300 RON, a za samo tri putovanja se isplati i mozemo da se menjamo kada kome treba...

I ja sam ;) ali ne bih da idem u BG po karticu

Zajbelo smo ih  ;D

Naravno, i ja sam zainteresovan :) Nemam trenutno nijedan konkretan datum, ali ionako sve uzimam last minute pa cemo se lako uklopiti. Racunajte na mene u svakom slucaju, a Slobo, sto se tice kartice, mozemo i Post Expressom da je razmenjujemo, to je 150 dinara a stize garantovano za 24h na teritoriji Srbije.

Evo i cena, mozda neko ukapira da ima i neka povoljnija kombinacija:

1    MONTH 200    LEI

2    MONTHS 250    LEI

3    MONTHS 300    LEI

4    MONTHS 400    LEI

5    MONTHS 450    LEI

6    MONTHS 500    LEI

7    MONTHS 750    LEI

8    MONTHS 800    LEI

9    MONTHS 850    LEI

10    MONTHS 900    LEI

11    MONTHS 1000    LEI

12    MONTHS 800    LEI

Ne, ni meni nije jasno ovo za 12 meseci :)

Muski deo nicka wolfbgd kaze :

Ko kupi kartu za parking za 7 meseci...treba mu odati priznanje  klanj:: klanj:: klanj::

A i tvorcu ovog cenovnika treba  clap.gif' alt=':clap:'> :clap: clap.gif' alt=':clap:'>

Nego, post express radi, vec nas je dvoje...

meelosh, wolfbgd...donekle Slobo665....

Al cek, zar se nije pominjala cena od 150 za mesec dana? Da ovo nije onaj skuplji parking??

Po ovim cenama godisnja je oko 200e. Jedan auto placa cirka 35eur po jednom putovanju. 6 putovanja otplacuju karticu. Samo mi, imamo sigurna 2 putovanja (cak i 3 ako se racuna 365 dana a ne kalendarska).

Ajmo ljudi....ne moze da ce da propadne....ko se ne prikljuci sad....da zna da ako je kartica slobodna moze da je koristi i ostvari bonus za parking od 50%. Znaci, nama plati 17e. Tako, ocekujem da cemo za sledecu godinu imati gratis karticu....Slazete se?

Biznis brale, biznis.

procitali....

Skupi braca Rumuni. Cekamo da nas se sakupi dovoljno pa da delamo. Nece Srbin da plati pa to ti je.

HEHEHEH ovo je fantasticno  :dance:

mi bi zajebali bilo koji sistem.... draze nam da zajebemo sistem nego 'leba da jedemo  :blob:

Evo ja imam resenje za prebivaliste kartice.

Maja iz Vrsca, koja s vremena na vreme citucka nas forum a aktivna je na CS-u bi mogla da cuva kartu kod sebe i samo prodjete kroz Vrsac i cimnete je... ako idete mnogo rano ujtru onda nadjete drugi nacin ali eto...

ako zelite mogu je pitati, mislim da joj ne bi bio problem da cuva karticu

Meni je sve jedno gde ce kartica da bude.

Bitno je da samo sloga..... kako to god islo.

Hm, mi cemo najcesce na ovaj pekarski avion jer nam je iz Milana posle sve na izvol'te. Znaci, 2.00 iz beograda, 3.05 u Vrscu.

He he he...dobro jutro Majo :)

Moze i kod nekoga, moze i postom, i expresom....sve odgovara.

Vrsac nije dobro resenje, jer ne odgovara Novosadjanima koji idu na Zombolj a ne Vatin, vec samo Beogradjanima i ostalima koji dolaze iz tog pravca... samo bismo duplirali potrebu za slanjem te kartice, bojim se.

No dobro, to su vise tehnicka pitanja i ne verujem da je to neki poseban problem. Dajte da vidimo ko hoce da ucestvuje :)