Jump to content

Featured Replies

Mozda da je damo rumunu na aerodromu da nam je pricuva i za uzvrat ga castimo s  :eat: and  :pivoooo:

Smislite se kako je najbolje...pa da pazarimo. Mozda vec ovih dana neko putuje.

Nadjemo neki zbun u Temisvaru i onda je zakopavamo tamo :)

Ja sam inace nasao jos jednog drugara koji hoce da ucestvuje, nije na forumu, tako da cu ja prenositi njegove datume kada dodje vreme za to i naravno hendlovati pare :) Znaci, racunajte me x2.

Imam ja varijantu da se ostavi u jednom kaficu i tamo da se uzima,posto radi non stop,a na putu je za aerodrom,ali je problem sto bi dolazilo do zabune sto posto,jer kako ako neko ne zna engleski... Morao bih ja da najavim svaki put,ali meni je to cimanje,jer nisam odgovoran  :roll: :roll:

Znaci meelosh x 2, wolfbgd....slobo tu i tamo...ajde ljudi, prijavljujte se pa da skupimo parice i da saljemo po prvom ko bude isao.

Za sada, ako nas je 4 isplati nam se i ona 6 meseci za 500RON-a (oko 120e). To nam je vec jeftinije nego da pojedinacno placamo nedeljnu kartu (35e)A za 6 meseci, ako bog da icicemo svako po bar 2 puta

Ponavljam mi idemo 21-26.05. Nece valjda da ispadne da mi idemo prvi?

• 3 weeks later...

evo i ja idem 19.4 - 23.4 i zainteresovan sam za tu kombinaciju. u narednih 6 meseci mislim da cu samo tad jednom ici, pa ako vam znaci racunajte mene samo tad jednom. bilo sta se vise isplati nego da dam 36e za tih 5 dana.

evo postavljam i ovde, ide li neko za temisvar 27. aprila iz beograda? treba mi jedno mesto

Mi smo odustali od odlaska autom u Temisvar jer se vracamo preko Sofije. Ali, posto cemo valjda u narednih 6 meseci bar jos jednom leteti negde, stojimo na raspolaganju za kupovinu kartice. Bitno je da neko ko ide ovih dana jos jednom potvrdi i utvrdi da li na jednu karticu moze vise vozila da ide (da negde ne ubeleze broj reg, ..rumuni su to...znaju da zeznu...)...

pa ajde ako neko zna to sigurno nek vice, pa da se organizujemo. meni se ovaj let priblizava i stvarno bi bilo zgodno kad bismo iskombinovali za parking. eto pored wolfa jos neko da se javi i vec se isplati

Mislim da je Slobo ili vec ko rekao da moze da se ide sa jednom karticom na vise vozila ali bih volela da se to proveri i potvrdi. Nije u 10e problem vec da se ne lomatamo dzaba....

Mislim da je Slobo ili vec ko rekao da moze da se ide sa jednom karticom na vise vozila ali bih volela da se to proveri i potvrdi. Nije u 10e problem vec da se ne lomatamo dzaba....

Ja sam rekao :) Nigde ne pise u uslovima da je to samo za jedno vozilo, a ako uzmes tu pretplatnu kartu ti zapravo dobijas RFID karticu kojom otvaras rampu i na ulazu u parking, i na izlazu sa njega - s tim sto na rampi ne postoji nikakav uredjaj (a ni covek) koji bi ocitao tablice i zakljucio da su neka druga kola usla... Jedino ogranicenje je, logicno, da sa jednom karticom u jednom trenutku na parkingu mogu biti samo jedna kola.

Trazio sam po netu najjeftiniju varijantu za prevoz BG-Temisvar, posto sa jos troje ljudi idem tamo 30. aprila (petak), a vracamo se 3. maja (ponedeljak), pa nabasah na ovu temu.

Procitao sam veci deo postova i generalno smo voljni da ucestvujemo u kupovini te karte za parking.

Imam jedno pitanje samo, koliko je taj parking pouzdan, tj. da se ne desi kad se vratimo da nasih kolica nema :) Vlasnik auta je moj drug, pa tek treba da vidimo da li bi on voljan bio da ga ostavi preko vikenda tamo.

U svakom slucaju, rado bismo ucestvovali u ovoj varijanti :)

taj parking je u sklopu aerodroma i pretpostavljam da je cuvan i siguran. uostalom, dosta ljudi sa ovog foruma je bilo i vise puta ostvljalo kola tamo i niko nije imao negativno iskustvo.

ja idem 19.4-23.4, kolima i ako niko drugi sem nas nije zainteresovan da deli parking, umesto da uzemo dve pojedinacne nedeljne karte od po 150RON(35eur), mozemo da uzmemo jednu mesecnu za 200RON i platimo po pola, sto bi ispalo oko 25eur.

i ako neko sa foruma putuje u periodima: "23.4 - 30.4" i "3.5 - 19.5" moze sa nama da deli ovu mesecnu, i onda u slucaju da nas je 3, ispada nas po ~16e.

mi se  prikljucujemo za polugodisnju. Mislim da je to extra isplativo.

U ranijim postovima sam napisala da necemo ici kolima 21.05 jer se vracamo preko Sofije ali to ne menja plan da ucestvujemo u kupovini karte. Racunam da cemo bar jednom koristiti temisvar u narednih 6meseci pa se itekako isplati.

Kada se dogovorite, posaljite kontakt na PP i to je to.

E, da..ako neko da ide na pekarski wizz 21.05. za Bergamo. Treba 2 mesta plus kofercina.

polugodisnja je 500 RON, a mesecna 200. polugodisnja se isplati isto kao mesecna(2 korisnika po 100 RON) samo ako se prijavi 5 korisnika, pa svi po 100.

evo ja putujem u ponedeljak, pa ako se do tad skupi 5 grupica(ili vise) onda svi po 100(~25e). za sad nas ima 3: ja, HaLyl i wolfbgd

mislim da je mnogo veca verovatnoca da u 6 meseci odletis ti ili neko od tvojih prijatelja odleti bar 3-4 puta tako da to nije mnogo i da nas je 3.

Kako god. Mi smo u Bgd-u.

ja necu sigurno jer sam do guse u obavezana do polovine jula, a u avgustu idem u argentinu na neku praksu.

al ok, cekamo da vidimo da li ce jos neko da se javi, sve mi je jedno da li cu dati 100 za mesecnu ili polugodisnju.

Gospodo nakupci ,veoma cenim vase pokusaje da    se napravi trange-frange kombinacija ,ja idem 17.04. vracam se 20.04. razmisljam intezivno o parkiranju pa posto nisam sam prikljucujem se i dajem email [email protected]

Ja sam za, ali samo za sestomesecnu, posto bi mesecna istekla pre mog povratka :) Ja idem od 16. do 19. maja.

Razmisljajte i o godisnjoj. Za sest meseci je 500 RON, za godinu dana 800 RON. Mislim, ako niko nece, ja cu vam rado doplatiti 300 RON pa mi dajte karticu posle sest meseci - garantujem da ce se naci zainteresovani i tada :)

Ja ne verujem...nama je danas stigao mejl od WizzAira da je let sa ponedeljka 3. maja pomeren na 5. maj...i sad to mnogo komplikuje situaciju zbog slobodnih dana i tako to...nama je sad ceo put pod znakom pitanja jbg...U narednih dan-dva cemo znati idemo li ili ne.

Jel imao neko jos ovakvih iskustava sa pomeranjem letova? I sta je u tom slucaju najbolje raditi?

Ja ne verujem...nama je danas stigao mejl od WizzAira da je let sa ponedeljka 3. maja pomeren na 5. maj...i sad to mnogo komplikuje situaciju zbog slobodnih dana i tako to...nama je sad ceo put pod znakom pitanja jbg...U narednih dan-dva cemo znati idemo li ili ne.

Jel imao neko jos ovakvih iskustava sa pomeranjem letova? I sta je u tom slucaju najbolje raditi?

Imali smo mi sto idemo u Bolonju za prvi maj.

Isto su nam pomerili letove sa 3.5. na 5.5.

Ako vam odgovara ok, samo potvrdite u mejlu koji ste dobili od njih da vam odgovara taj povratni datum.

Ako ne odgovara, najbolje da ih pozoves.(Na mejl mogu kasno da ti odgovore)

Probaj da dobijes njihov call centar na ovaj broj: +44 (0) 871 265 7257 (Wizz Air schedule change assistance number)

Tu vidis da li mozes da zamenis datume i za kad(nekoliko nas je zamenilo sa 3.5. na 2.5.)

Druga opcija je da im otkazes let, onda ti vrate pare na racun.

Uostalom procitaj ovu temu i sve ces ukapirati...

https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=3654.0

Sad tek vidim da ti je elefteros odgovorio :)

Nema potrebe da postavljas isto pitanjane na vise mesta ;)

Izvini na dupliranju, ali u brzini sam hteo da sto pre saznam informaciju...

Hvala na pomoci u svakom slucaju.

Mi smo definitivno odustali od leta jbg...poenta nam je bila da u nedelju idemo u Parmu, na utakmicu Parma - Bolonja...i da se malo prosnjuvamo...ali ovako je bzvz. 5. maj opet neodgovara zbog ljudi koji rade.

Moracemo da smislimo alternativnu varijantu...

koliko je cena bg/temisvar vozom?

koliko cesto ide dnevno?

jel sa aerodroma ima voz do zeleznicke stanice?

jel ima neki sajt da proverim?

hvala drugari,cmook :):music::party: