Jump to content

Featured Replies

koliko je cena bg/temisvar vozom?

koliko cesto ide dnevno?

jel sa aerodroma ima voz do zeleznicke stanice?

jel ima neki sajt da proverim?

hvala drugari,cmook :):music::party:

Da si malo prelistala temu videla bi da voz kao opcija u vecini slucajeva otpada. Bolje se potrudi da nadjes nekoga ko ide istog datuma kad i ti pa da podelite troskove to je najbolja varijanta za Temisvar

ako ima voz sa aerodroma, onda je zeleznicka na aerodromu  :P

koliko je cena bg/temisvar vozom?

koliko cesto ide dnevno?

jel ima neki sajt da proverim?

hvala drugari,cmook :):music::party:

Mislim da je povratna karta oko 2000 dinara. Ima jedan voz koji polazi u 15.50 i stize za nekih 4 sata u Temisvar. Taksi iz centra grada do aerodroma je oko 7-8 evra.

posto je HaLyl otkazao, ima li jos neko da ce koristiti parking u narednih mesec dana pa da podelimo kartu za parking? mrzi me da jurim 700 ljudi za polugodisnju. ja je koristim od 19 do 23, i ako neko ima da ide posle 23.4(uvece) da delimo.

poz

nema autobusa, u planu je bilo kao za kraj aprila linija kikinda temisvar, ali nase ministarstvo nikako da se sastane i da dozvolu po tom pitanju....neko ovde rece na forumu da ima dva puta nedeljno iz vrsca, cini mi se cetvrtak i nedelja ili tako nesto, i to u poslepodnevnim satima..tako da sto se tice zvanicnih varijanti jedino ide taj voz, ili sinobus kikinda zombolj/jimbolia dva puta dnevno ili gea tursom

Znam da ima nedge na temi ali sad trenutno nemam vremena da je procesljam i nadjem to,tako da izvinite za pitanje.

Hitno mi treba pomoc,treba da mi dodje drug iz Londona,pa mi treba informacija kako da se najbolje prebaci do Beograda,ne mora da bude najjeftinija varijanta? Voze definitivno otpada jer koliko znam ide rano ujutru,a avio slece oko 13h cini mi se, cuo sam da ima nekih buseva to Vrsca,pa iz Vrsca za BGD,zna li neko o tome nesto, ili mozda jos neka opcija?

Molim za informacije,sve su dobro dosle, hvala

Jos jednom se izvinjavam ali stvarno nemam vremena da prelistam temu i nadjem sve te informacije o kojim  je vec pisano :)

Pozz svima

Znam da ima nedge na temi ali sad trenutno nemam vremena da je procesljam i nadjem to,tako da izvinite za pitanje.

Hitno mi treba pomoc,treba da mi dodje drug iz Londona,pa mi treba informacija kako da se najbolje prebaci do Beograda,ne mora da bude najjeftinija varijanta? Voze definitivno otpada jer koliko znam ide rano ujutru,a avio slece oko 13h cini mi se, cuo sam da ima nekih buseva to Vrsca,pa iz Vrsca za BGD,zna li neko o tome nesto, ili mozda jos neka opcija?

Molim za informacije,sve su dobro dosle, hvala

Jos jednom se izvinjavam ali stvarno nemam vremena da prelistam temu i nadjem sve te informacije o kojim  je vec pisano :)

Pozz svima

Ako ne mora najjeftinija varijanta-gea tours.

25e od tm do bg(ja sam mislio da ovo i vrapci znaju)

Inace samo si trebao poslednju recenicu ,zadnjeg posta pre tvog da procitas i dobio bi odgovor  ;D

I mislio sam da ce biti da je u ovom slucaju najbolje sa Geom,hvala u svakom slucaju.

Mislio sam da nije mozda u poslednje vreme se pojavila neka nova varijanrta :)

Zna li neko sta je bilo sa onom varijantom kada se udje u aerodromsku zgradu da se prilozi parking karta na nekom salteru i da se trazi tkzv"abonent" sto bi trebalo da bude jeftinije od tih 35 evrica koliko je regularno inace. Ako ko ima bilo kakvu informaciju sto se toga tice let me know.

ne znam da li josh uvek vazi ponuda za podelu troshkova za pretplatne karte za aeordrom...

ja bih da ucestvujem...ja putujem 30.04-03.05...rado bih podelio troshak za kupovinu neke mesecne ili 6-to mesecne karte...

javite ako je neko zainteresovan...

• 2 weeks later...

Meni je potreban parking na Temišvarskom aerodromu od 23. juna oko podne do 30. juna po podne.

Koliko sam videla, za nedelju dana parkiranje bi koštalo 150leia (35€).

Raspoližena sam da učestvujem u ceni neke pretplatne karte i da iskoristim povoljnost makar i malo jeftinijeg parkiranja za taj period.

Ja putujem preko Temisvara 17.05. a vracam se 25.05, posto je to 8 dana vise mi se isplati da kupim kartu za mesec dana parkinga koja kosta 200lei (oko 50e), pa bi kad se vratim mogao nekome da prodam tu kartu koja ce vaziti jos od 26.05 do 17.06 za recimo 100lei (oko 25e) pa kome odgovara moze da me kontaktira da se dogovorimo.

Samo da ispricam moje iskustvo vezano za parking...

Posto smo mi koji smo isli za prvi maj u Bolonju na jedvite jade stigli na taj avion  ;D (zahvaljujuci vozacu tj. meni  :-[ ), ja stvarno nisam imao vremena da ulazim u zgradu i da uzimam karticu,kao sto je ranije receno na forumu...

Jednostavno sam dobio onaj kartoncic, kod rampe(isto kao kad placate garazu bilo gde u Beogradu) stavio u dzep i njega sam posle 2 dana, kada smo se vratili dao na blagajnu unutar zgrade.Cena je bila 30e,sto je ustvari onaj korektan nacin obracunavanja.

imam parking karticu koja vazi do 29.05,ako treba nekom nek me kontaktira...dobice je za dz

da li neko zna da li je u žombolju na željezničkoj stanici moguće platiti kartu do temišvara u eurima ili karticom ili primaju samo leje?

Ono sto sam ja do sada primetio je da rumuni rado prihvataju evro ali po njihovom "licnom" kursu tako da izadje uvek dosta skuplje. Za zeleznicku ne znam ali pretpostvaljam da je isto. Inace mozes i da stopiras do Temisvara, posto cesto idcem za Temisvar vidim daljudi cesto stopiraju, znaci ocigledno funkcionise. Skoro sam stao nekom klincu (dva sela pre TM) i odvezao ga do Temisvara i on hteo da mi da 5leja tako da kontam da je tarifa od Zombolja 10leia ili ti 2.5eur. E sad ti pocasti sa koliko ti mislis da treba.

pošto idem sama, ne bih baš da stopiram znaci ostaje mi da se nadam da cu nedeljom u žombolju naci neku menjacnicu ili bankomat koji radi ili da će mi prihvatiti eure i to gvozdenjak od 2e koliko kosta karta. avantura :)))

Dajte neke instrukcije kako se uopste kolima stize do aerodroma u Temisvaru.

Ne videh nigde.

:102:

Pozdrav svima,

Potreban mi je parking na aerodromu Temišvar od utorka, 25.05. do ranih jutarnjih časova u sredu 02.06.

Zainteresovan sam za bilo kakav dogovor koji bi mogao da doprinese jeftinijoj ceni karte u navedenom periodu. Ako ste zainteresovani za podelu troškova, slobodno me kontaktirajte.

• 2 weeks later...