Jump to content

Featured Replies

Posto veceras putujem zaTemisvar, kupicu mesecnu parking kartu (parking 2) koja ce vaziti do 21.11. Meni ce biti potrebna do 01.11. a za ostale dane sam spreman da ustupim nekome za cenu od 25 eur. Ko zeli moze vec 02.11. da je pokupi (Beograd - Dorcol). Veliki pozdrav za sve forumase.  :)

Putujem 22.11. u prepodnevnim casovima. Zanima me da li neko zna da li ima autobusa iz Zombolja za Temisvar, posto koliko sam ja uspela da vidim vozovi su oko 5h, pa u 12h...

Tako blizu, a tako daleko.................................

• 1 month later...

Potrebna mi je kartica za parking za period 07.12. - 09.12. Ako neko ima neka se javi.

Takodje me zanima (ako je ovde ne pronadjem) i gde kupiti istu na aerodromu i koja je najminimalnija cena.

Hvala!  :)

cao putnici!

moja drugarica i ja putujemo u Pariz za Novu Godinu. putujemo avionom preko Temisvara. ima neko savet kako do aerodroma u Temisvaru, a da nije Gea turs? ostacemo u Parizu par dana i onda pravac Amsterdam!  dobrodosle su i ideje o tome kako najeftinije stici iz Pariza do Amsterdama. nasle smo vozne karte za po 40e povratna, ali verujemo da postoji i drugih-jeftinijih varijanti.  uostalom, svaki savet vezan za Pariz i Amsterdam kao turisticke destinacije je dobrodosao.. :) hvala puno!!

Od Pariza do Amsterdama je skoro 450 km, to je kao da ides od Subotice do Nisa. Mislim da je 40e za povratnu dobra cena, narocito u Zapadnoj Evropi...

• 3 weeks later...

Imam karticu za parking 2 Temišvarskog aerodroma koja važi do 12. marta 2011 godine. Meni će sigurno trebati 28.01. do 31.01.2011. i nekad u februaru (isto samo za 3 dana). U svim ostalim danima iznajmljujem ovu karticu po principu depozita i to po sledećem: do 5 dana 5 evra dnevno, više od 5 dana 3 evra dnevno. Znači meni depozit od 80 evra, nakon vraćanja kartice ja vama nazad iznos novca koji preostane po navedenom cenovniku. Kako dani prolaze, verovatno ću smanjiti ovu cifru za depozit. Ako nekome odgovara možete me kontaktirati na [email protected].

P.S Ako neko putuje 28.01.2011. imam sigurno raspoloživa 2 mesta (10e / osobi)

Bice preglednije u novoj temi.Naslov ove nije bas adekvatan za to.Tema moze da se zove 'kartice za parking na temisvarskom aerodromu' ili nesto tako

• 4 weeks later...

POTREBAN PREVOZ OD BG DO TEMISVARA 21.01.2011 POVRATAK 24.01.2011,AKO IMA NEKO  JAVITEEEEE SEEEE,POTREBNA 2 MESTA...

dobrodosao/la na Forum.

molim te da pre pisanja narednih postova procitas pravilnik.

https://www.klubputnika.org/pravilnik-foruma

izdvajam:

STOP velikim slovima

Konstantna upotreba velikih slova (pod Caps lock-om) ima značenje vikanja što je nepotrebno na forumu. Posebno je nepotrebno pisati naslove tema koristeći samo velika slova. To kvari opšti izgled foruma, a ne čini da vaša poruka bude primećena. Sem toga, izgleda ružno, kao da smatrate da je vaše pitanje važnije od pitanja koja su postavili drugi korisnici

Da li postoji opcija da se kupi vozna karta Bg - Vrsac, pa da se kondukteru da novac za voznju do Temisvara? Ako da, koliko? Valjda srb kondukteri u Vrscu izlaze iz voza?  ;D

Koliko cesto voz ume da kasni u Temisvar i sa kojim zakasnjenjem? Po redu voznje bi trebalo da stigne u 20:55 a u 21:45 mi krece voz za Kluz odakle bih leteo sutradan za Torino. U slucaju da zakasnim zna li neko postoji li bus za Kluz uvece ili jako rano ujutru?

Da li je neko isao skoro kolima do Temisvara? Koliko je potrebno da se stigne po ovom zimskom vremenu, umerenom voznjom, preko Vrsca? Da li ima dosta radara i gde najcesce stoje u Rumuniji? Koliko se ceka na grani? Hvala unapred na odgovorima  :)

Meni je trebalo 3 sata, ali doduše sam se malo "krio" iza jednog zemljaka koji ga je gazio ništa ispod 100 km/h ... :D

Sa sve lutanjem po centru Temišvara jer sam promašio neko "levo skretanje kod Albukerkija". Radar koliko sam ja video ima samo na jednom mestu, negde na delu bliže Temišvaru, ali stvarno ne mogu da se setim tačnog mesta. Imaš jedan veliki pravac iza koga se penješ na neki most ili nadvožnjak. Panduri su u podnožju pre nadvožnjaka. Na grani ako te ne uhvati smena i neki kreten koji čeka istu pola sata (jer mu je valjda dosta bilo "posla" preko cele noći), onda sve prođe za 5 minuta ...

Potreban mi je prevoz do TM 21.03 pa ako neko ide tada bio bih veoma zahvalan ukoliko bi me povezao/la! :)

• 3 weeks later...

Mislim da jedino u njemu i rade,jer po gradu nista drugo ne radi?

Moja preporuka za menjačnicu je Metro, koji je odmah na ulazu u Temišvar. Ima automat za zamenu i ljubazne službenice koje hoće da pomognu oko navigacije po istom (zbog čega nisam ni primetio da li ima Engleskog jezika na istom, ali pretpostavljam da postoji). Kurs je bio 4.25 u januaru i jedina mana je što ne vraća kusur ... :)

da li ima neko prevoz do temisvara za 18 4 2011 da podelimo troskove.

• 3 weeks later...

nas je vozio covek sa svojim kombijem prosle godine, i ove godine cemo najverovatnije sa njim. Za cenu smo se sa njim dogovorili, a ona zavisi i od broja ljudi koji idu, bilo je vrlo korektno. Sve preporuke. Ne znam da li smem da ostavim br, al ostavicu kontak email [email protected]..

hvala na trudu da mi pomognete oko prevoza(jeja)posalao sam e-mail pa ce se valjda covek za prevoz javiti kada nema nikoga da se javi da delimo troskove puta za 18  4 2011.ali ima jos vremena pa cemo videti jer stvarno nemam ideju kako doci do temisvara a da to nije ona nama poznata (skupa)agencija.

Postovanje,

Da li je neko isao vozom ili busom iz Jimbolije za Temisvara?

Prijatelj ce nas dovesti do Granice pa smo dalje, do Temisvara, mislili vozom ili busom.

Let nam je u 11h pa nam treba neka rano-jutarnja prepodnevna opcija?

Ako je neko isao, molio bih za iskustvo i savet?

hvala