Jump to content

Featured Replies

Posted

zna li neko za povoljan, citaj "jevtin" smestaj na Trebinju???

Mnogo bi mi znacio kontakt!

Big kiss

Jamiro clap.gif' alt=':clap:'>

Ja spavam besplatno, kod tashte  :hihi:

Uh, ne znam kako bih ti pomogao. Nigde nisam video da neko izdaje sobe ili krevete, onako turisticki. Postoje dva hotela, "Leotar" i "Platani", ali mislim da cena prenocista nije bash najpovoljnija. Sorry.

Pa, u Platanima ti je polupansion nesto vishe od 30 EUR. Cini mi se da to nisu bash male pare. Mada, Platani su trenutno nesto kao najekskluzivnije mesto u samom Trebinju. I, sve zavisi ko sta smatra za povoljnu, odnosno jevtinu cenu smeshtaja.

Btw, bash me je zaintrigiralo, pa sam malo progooglao i nasao podatak da je u Leotaru najjevtiniji polupansion 18 EUR. Pronadji kontakt na netu pa ih pozovi i vidi da li su to josh uvek aktuelne cene.

• Author

AUUUU

Leotar! 18 eura!

drugari ima li sto jevtinije za new year??? ubismo se da vidimo "Trebinje", i provedemo tamo new year, daleko od slovenaca i makedonaca...shalim se :))

big kiss

jamirooo

• Author

cipela mi je kao na logou kluba putnika, prepesacila sam mnoge puteve, znam sve planinarske domove u srbiji, ali ne znam u bosni i zato pitam. da li postoji neki planinski dom, da li neka domacinstva pruzaju utociste planinarima, ja nisam turista.  kada kazem drustvo hocu da kazem da smo planinari...

• 8 months later...

Izdajem jedan jednosoban i jedan trosoban apartman u Trebinju,40 i 90 kvadrata,klima,plazma tv,internet,garaza,cijena jednosobnog 15 eura,trosobnog 20 eura po danu.

tel. 0038765 847773,Milorad

• 4 years later...

da oživim pomalo zaboravljenu temu. Zna li neko neki jeftini smeštaj u Trebinju? Ne interesuju me hoteli, već soba, krevet, nešto tipa hostela.  :yok:

da oživim pomalo zaboravljenu temu. Zna li neko neki jeftini smeštaj u Trebinju? Ne interesuju me hoteli, već soba, krevet, nešto tipa hostela.  :yok:

View Profile  Email  Personal Message (Offline)

Re: trebinje..

« Reply #8 on: 30-08-2009, 19:02:50 » Reply with quote

Izdajem jedan jednosoban i jedan trosoban apartman u Trebinju,40 i 90 kvadrata,klima,plazma tv,internet,garaza,cijena jednosobnog 15 eura,trosobnog 20 eura po danu.

tel. 0038765 847773,Milorad