Jump to content

Featured Replies

Posted

Od 14. decembra je strajk zeleznicara u Madjarskoj , do daljneg.  :cryy:

ovaj put cak ni vozovi na relaciji Bgd - Bud ne voze...

a na nasoj beogradskoj zeleznickoj stanici danas prodavali karte, a onda uvece objasnili da samo do subotice idu vozovi :S

Divno, ja sam planirala da putujem sutra uvece tim vozom...znam za strajk, i malopre zovem zeleznicku stanicu i oni sve regularno , voz ide u 9, bla, bla...oni su stvarno drski...

• Author

Medjunarodni vozovi jos uvek ne idu. Ide nesto lokalnih. Vozaci autobusa dobili pare i odustali od strajka. Frka.

Ja sam juce putovala iz Budimpeste easyjet-om i svi letovi su bili premesteni na terminal 2,sto se u sutini mora proveriti na sajtu aerodroma...

nadam se da ce uskoro i vozaci autobusa dobiti pare...

• 10 months later...
  • Author

Od danas ponovo strajk zeleznice Madjarske. Proverite pre nego sto krenete da li su vozovi krenuli.

• Author

Neznam. Veceras kada budem imao sveze informacije, posle udarnih vesti, prosledicu ih. :mah:

Ako imate potrebu tamo da putujete i ako se mozete dogovoriti po dvoje da krenete u isto vreme, ja cu da vas vozim kolima do Budimpeste gratis, samo mi platite ceo trosak koji je ukupno 40-50 eur u zavisnosti od toga koliko vam se zuri, jer se autoputem stize malo brze, ali zato i više košta. Uslov je i da polazak nije jako kasno uvece, niti pre 9h ujutro.

Vožnja može i do Segedina, tu mi je trošak blizu 30 eur, i u tom slučaju moze da se krene i kasnije uveče.

• Author

Jedna dobra i jedna losa vest.

Dobra: vozovi saobracaju,

losa: upravo traju pregovori i ako se ne dogovore vozovi staju ponovo.

Ja dodjoh nocas vozom iz Budimpeshte, probudih se regularno oko pola 5 u NS i tek sam onda saznao da su trebali da shtrajkuju :)

Neznanje majka nenerviranja :)

Hvala Pedja

Treba da mi dodje neko iz Budimpeste pa zato pitam.

Inace, sem sto MAV strajkuje i u Beogradu rade most na Savi pa vozovi sad polaze sa Novog Beograda, a u povratku ulaze na glavnu stanicu ali idu preko Rakovice pa to uzme jos nekih 50min(teoretski), Tako ce da bude do 30. oktobra.

Tako da, ko putuje vozom nek mu je sa srecom.

• Author

Gde je 29, do tog datuma ce biti i drugi strajk. Ja se vracam 2.12. pa mozes samnom.

Gde je 29, do tog datuma ce biti i drugi strajk. Ja se vracam 2.12. pa mozes samnom.

Kako to misliš  :?? Ja moram 29. ili nikako, let iz Bud mi je 30-og.

• Author

Jos uvek pregovaraju. Za sada "idu" vozovi. Ako dodje do promene - obavesticu vas.

Nisu mogli izabrati bolje dve nedelje :). I posle svet nije urocen protiv mene :D.

Baš tako...

a ovi nasi nece ni da kazu da li voz ide do budimpeste ili ne??  :x

meni drugarice krecu prekosutra, valjda ce da rade..

Posto Pedjalon nije ovde, a informacije se ticu vec sutrasnjeg dana prevescu ti ja.

blablabla...sutra tj. u utorak 27. oktobra ce da bude strajk upozorenja i trajace od 10:00 do 12:00. Na osnovu iskustva tokom prethodnih strajkova saobracaj ce vec u poslepodnevnim casovima da se normalizuje....blablablablabla

Znaci od 10-12 ne idu sigurno a i oni koji krecu kasnije ce verovatno da kasne u polasku  i dolasku dok se ne sredi poremecaj u redu voznje.