Jump to content

Featured Replies

Govore o refundiranju para za kupljene, a zbog strajka ne iskoristene karte. Ne spominju ni jednom recju dalji strajk.

Bez brige, gledam i ja svaki dan sta se desava pa ako bude nesto, javicu.

Super, sjajan si, hvala ti. Ja sam danas zvao železničku stanicu u Beogradu i kažu da vozovi normalno i odlaze i stižu.

tiberius, posto ni rec madjarskog ne razumem a 3eg novembra (tj. sutra) putujem, ako nesto doznas javi mi molim te  :o , ovih dana ovi nasi sa zeleznicke u bgu su rekli da ce biti sve ok, i ja se nadam da se nista nece promeniti  :-\ hvala puno, pozzz

Hocu, naravno. Ionako svaki dan bacim pogled na njihov sajt.

Sto se tice nase zeleznice, ne veruj im nista! Nista nije o.k.! Ne znam odakle putujes ali posto rade most na Savi polazna stanica iz Beograda je zapravo sa Novog Beograda. To su trebali da zavrse 30. oktobra ali kao sto to obicno biva, rok je probijen. No to nije neki veliki problem posto od glavne stanice voze njihovim busom do NBG.

To za bus sam zapravo procitao na madjarskom sajtu, a kada sam zvao nase informacije rekli su mi da taj bus ne postoji nego moram sam da se snadjem do NBG-a. Kakva dezinformacija i to od strane njihove sluzbe za informisanje putnika!  Bus je ziv i zdrav i krece dvadesetak minuta pre polaska voza sa glavne stanice.

Sta god radili, ne idite dalje od NBG-a u povratku. Pitam ja kao konduktera, jel ide do glavne (trebalo je da se most zavrsi do novembra), on meni - ide, kad ono, prokop, Rakovica, cekanje, crvene sijalice, propustanje svakog voza koji postoji, sto je rezultovalo stizanjem na Beograd Centar sat vremena posle ulaska u grad. Inace, u Budimpesti sve normalno, koliko sam ja videla.

joj :( pa putujem iz Beograda, rano onim vozom u 7h30 sutra, tj, 4eg novembra, avion mi krece iz Budimpeste, i bas se brinem, jer se ne moze covek ni u koga uzdati, hvala na informacijama, ja se nadam da do srede ujutru se ne moze nista promeniti  :o

hvala na savetima :D

E taj ti krece sa NBG u 7:38.

Ti se nacrtaj sa kupljenom kartom oko 7:00-7:10 ispred glavnog ulaza u beogradsku stanicu gde ces videti jedan manji bus skojim ces biti prevezen do NBG. Naravno, sve je to samo teoretski posto se ne zna kako ce kome sta i kad da dune.

Funkcionisalo je prosle nedelje.

A sto bi isao busom koga mozda ima a mozda nema, kad moze sam lepo da stigne do NBG stanice. Ja ne bih rizikovala. Guzva preko Gazele oko 7 nije strasna, prolazi se za desetak minuta most (najvise), a Brankov je jos cistiji.