Jump to content

Featured Replies

Amman ti je oduvek bio u ponudi, verovatno ga nisi primetio. Kiev je u ponudi od oktobra, mada cene letova iz tog grada bash i nisu najpovoljnije.

Medjutim, mislim da vecina ljudi pravi jednu slucajnu gresku. Mislim na to sto si naveo Kalkutu. U pitanju je Kozhikode (Calicut), grad koji je na totalno suprotnom kraju Indije, od Kalkute, odnosno Kolkate, po novom. Calicut je na obali Arapskog mora, u drzavi Kerala, nesto severnije od Cochina. Ili, mozda stvarno postoji jos neka destinacija za koju Air Arabia leti, a u blizini je Kalkute :?

Recimo, na relaciji Kiev - Jaipur, sredinom januara, cena leta u jednom pravcu iznosi nesto vise od 250 EUR. Meni to deluje kao visoka cena.

• 2 weeks later...

air arabia vise nije low cost..obicne kompanije imaju nize cene za vecinu njihovih destinacija..

Cuo sam da ce letovi Airarabie pojeftiniti posle nove godine!!! Jel neko nesto zna o tome? Treba da kupim kartu pa ne znam da li da cekam ili ne?

• 4 weeks later...
  • Author

Recimo, na relaciji Kiev - Jaipur, sredinom januara, cena leta u jednom pravcu iznosi nesto vise od 250 EUR. Meni to deluje kao visoka cena.

kapiam da su hteli da naprave konkurenciju rusko/ukrajinskim kompanijama, ali da im nije uspelo..