Jump to content

Featured Replies

Posted

Trebao bih da putujem kolima kroz celu rumuniju i ukrainu, Prolazicu pored Lavova.

Interesuje me sve, a pre svega trebao bih da spavam nrgde kod lavova

Da li postoje sigurni parkinzi, posto je spavanje i gde mogu a gde ne mogu da spavam i cega treba da se pazim na tom putu

HVALA

Ne znam da li si video, u delu "putopisi" imaš tekst "Rumunija na dva točka". Možda ti nešto iz teksta bude korisno?

Ne znam koja ti je ruta ali u Rumuniji ne bi trebalo da zaobidjes Transilvaniju. Takodje Barsov je jako lep grad pa ako si u blizini....obidji ga definitivno...

Ja sam prošao celu Rumuiniju kolima uzduž i popreko. Od perfektnih puteva po EU standardima do katastrofalnih i onih koji se tek rade. Sećam se da sam jednog trenutka hteo da zaplačem :-) Imaju samo 100km auto puta pred Bukurest i to je to. Ako ideš iz Bukuresta ka severu, to ti je ravnica i sirok kvalitetan put. Sve mi nesto govori da ces ti ici kroz planinčine... šta da ti kažem, pređeš jedan kamion eto ga drugi. U Lviv-u ne vidim problem tipa bezbednih parkinga i tako to (kao ni u Rumuniji), a za prenoćište ti je već lako... ili hostel/hotel ili CS. U Rumuniji imaš fino razvijen seoski turizam, tako da sam ja noćio u Bran-u, Bukovini... za novce tipa maksimum 10E za fantastične autentične Rumunske kuće. Negde sam i link bio ostavio. I tako...Pozdrav!