Jump to content

Autom za Siriju (preko Turske)eventualno jos neku zemlju u okruzenju liban,jorda

Featured Replies

ćao,

da li si se vratio u bgd?zanima me da li bi sve vreme bili sa tobom i da li bi mogli sa tobom na tu svadbu? ajd da se vidimo i dogovorimo oko puta.pozz

e evo i ja da se priključim, slezena i ja smo se upoznali i dogovorili sve, izvadili sve vize (sem Bugarske za koju smo predali i čekamo) i idemo 26og, a ja sam ti ostavio broj telefona, a ti si nešto bio misteriozan te se nisi ni javio ;) i što se onda čudiš?

Pozdrav putnicama/putnicima.

Ja sam Jelena i tek sam se danas uclanila na ovaj forum (inace sma vec godinma na HC i CS-argo). Veoma me interesuje ovaj put do Sirije jer sam inace planirala da krenem ka toj destinacji pocetkom marta. Da li mozes da mi javis da li jos uvek ima mesta iz Beograda?

hvala,

Jelena

alpejcino, htela bih da te javno pitam jednu stvar:

pozivaš javno ljude da ti se priključe u putovanju, zatim im daješ dodatne informacije, uveravaš kako je putovanje više nego izvesno i pouzdano, a zatim:

kada ti tri različite osobe tri puta traže CS profil - ne daš

kada ti četvrta osoba traži fejsbuk ili neki drugi nalog - ne daš

kada ti napišu privatnu poruku sa brojem telefona i kontaktom - ne odazoveš se nikada

a onda na forumu počneš da pišeš - gde su ti entuzijasti, svi oni ispale.

ljudi su isplanirali sve, nabavili vize, i napisali ti svoje kontakt podatke na private, kao što si im i tražio. zatim si nestao. meni se ne sviđa da na ovom forumu postoje ljudi kojima se ne može verovati. dakle, objasni o čemu se radi, a ako nemaš dobro objašnjenje, da zaključam ovu temu da se ne pecaju ljudi džabe.

Samo da kazem da je meni Alpejcino odgovorio na pm, doduse nakon nekoliko dana, a u vezi ISIC kartice. Nadam se da ce i biti onako kako smo se dogovorili. Dosad sam imao vise nego dobra iskusva sa ljudima sa ovog foruma. Ma da, slazem se sa nekim pitanjima koje Rayuela postavlja. Cekamo odgovor i nadamo se da ce svi lepo otputovati :)   

ja sam mislila na ljude koji su se prijavili kao zainteresovani za putovanje. no, da sačekamo alpejcinov odgovor, možda je čovek nečim sprečen.

Prvo,da pozdravim uvažene članove foruma...

Mnogo toga lepog i korisnog sam ovde iščitao,

svaka vam čast za trud.

Jedan sam od onih koji razmišlja da se zaputi Arabiji,

ali,za sada,od toga nema ništa...

Živeo sam u Kuvajtu pola godine,i navukao se pomalo...

na taj Arapski svet.

U svakom slučaju ova tema je inspirativna...

Naleteo sam na ovo,pa ću podeliti sa vama,kao doprinos temi,

a mislim da su linkovi u redu,jer su javni:

Elem,mislim da je alpejcino danas otputovao!

U svakom slučaju,želim mu srećan put i dobre "dogodovštine".

I da ponese malo Za'atar-a,za bureka,i Cardamom-a,za kafenisanje...

Pozdrav!

Sklonio sam link ka njegovom profilu. Koga interesuje, moze ga jednostavno pronaci (i sam sam ga pronasao pre nekoliko dana).

Mislim da nije u redu da neko kaci linkove ka cs ili nekim drugim profilima clanova foruma, pogotovo u ovakvom spijunskom kontekstu :). Posao sam od samog sebe, da li bi mi se svidelo da neko okolo ostavlja link ka mom profilu? Ne, iako je javan.

• Author

Ama, kakva je to fora da se umesto v piše w? Težnja da se govorna mana prenese u pisani tekst? Želja da se bude različit od ostalih? Molio bih objašnjenje, pošto sam ne mogu da dokučim kakav misaoni proces stoji iza te pojave.

Bice da je owo drugo Care..

• Author

alpejcino, htela bih da te javno pitam jednu stvar:

pozivaš javno ljude da ti se priključe u putovanju, zatim im daješ dodatne informacije, uveravaš kako je putovanje više nego izvesno i pouzdano, a zatim:

kada ti tri različite osobe tri puta traže CS profil - ne daš

kada ti četvrta osoba traži fejsbuk ili neki drugi nalog - ne daš

kada ti napišu privatnu poruku sa brojem telefona i kontaktom - ne odazoveš se nikada

a onda na forumu počneš da pišeš - gde su ti entuzijasti, svi oni ispale.

ljudi su isplanirali sve, nabavili vize, i napisali ti svoje kontakt podatke na private, kao što si im i tražio. zatim si nestao. meni se ne sviđa da na ovom forumu postoje ljudi kojima se ne može verovati. dakle, objasni o čemu se radi, a ako nemaš dobro objašnjenje, da zaključam ovu temu da se ne pecaju ljudi džabe.

Rayuela, ne znam zasto od pocetka trazis nacina da me ocrnis na owoj temi, i stwarno ne znam odakle ti te informacije da ne dajem profil CS onom ko to zaista trazi i posalje poruku na priwat...

jesam li fino rekao ko zeli moj CS profil neka posalje Poruku na priwat i dobice ga , tako se i desawalo, mene samo interesuje odakle tebi drugacija tumacenja, no nije bitno, mozda si i ti rado htela da znas moj profil pa si mozda zato ljuta sto ga nisam jawno postawio???? a ako ga zelis posalji por.na priwat i dobices moj profil,jer ako budes cekala da ga stawim jawno to se nece desiti...

i da dodam jos owo, ti ako mislis da swi owi sto su se prijawili kao zainteresowani za put, su stwarno bili zainteresowani onda se waras ( cast izuzecima) ... ja sam nasao 2 saputnika wec koji su manje bili pretenciozzni od drugih i putesheste je wec pocelo.. u swakom slucaju fino od tebe da dajes paznju owakwim situacijama ali ipak trebas neke stwari prwo proweriti, a i takodje si mogla poslati barem jednu poruku meni prwo na priwat da me pitas jeli to tako kako ti twrdis a ne da me izlazes pred swima za nesto sto uopste nije tacno...

hwala ti na nepaznji...

pozzz...

Iskreno, i mene malo iritira kad se pise W umesto V, ali ne vidim u cemu je problem. Ako nije zabranjeno nekim pravilnikom na ovom forumu, moze da pise ko kako hoce! Koriste i drugi ljudi neke fazone i fore kad pisu, pa nikom nista. Cuveno looool, ql, pa 4umasi... da ne nabrajam dalje! Bjuti pise samo cirilicom, cak i engleske reci (sto je meni bas interesantno, kad sam procitao "гугл рт", crk'o sam od smeha :)), pa ga niko ne proziva i ne vredja po forumu.

(deo poruke je obrisan zbog neprilagođenosti pravilima ponašanja na forumu)

I neka covek pise kako hoce, ko hoce razumece ga ko nece neka ne cita.

I bice da se "gospode" pise velikim slovom?

Nismo valjda mi uvek najpametniji.

Covek je na putu. Javili su se ljudi koji ga znaju po dobrom, sta bi vi hteli vise?

halo, ljudi, nema razloga za teške reči. ja sam javno i kulturno pitala, i to ne zato što sam nešto umislila, nego zato što sam videla da su se ljudi žalili da im nisi odgovorio na private, a onda sam proverila da li je to istina i ispostavilo se da jeste. informacija mi je dakle iz prve ruke. po meni to nije u redu, pa makar našao i 100 saputnika koji ti više odgovaraju, to se može lepo reći, u suprotnom deluješ neodgovorno, što, mislim, i jesi, ako su ljudi nabavili vize a ti im nisi odgovorio ništa. moja zamerka je samo ta, i, ako tražiš saputnike na ovom forumu:

1. odgovori svim zainteresovanima pristojno

2. nemoj govoriti kako svi ispaljuju a zapravo si ti jedini koji ispaljuje.

a sad ću obrisati sve postove i delove postova koji imaju bilo šta uvredljivo u sebi, zato što mislim da su krajnje neprimereni.

Guest
This topic is now closed to further replies.