Jump to content

Featured Replies

Ziv bio!

Ako ima neko od Nislija, da se sprovedemo i mi do parka na Bulevaru? :)

Utakmicu mlade reprezentacije sigurno gledam s peskirom, imace vise funkcija: navijanje, mlacenje, za brisanje suza radosnica...  :dance:

E, ja sigurno dajem svoj doprinos, pa cu na vezbe iz projektovanja  poneti peskir  :-D

Zaboravili ste da je sutra i Dan Mladosti . Idealno bi bilo da imam

peskir sa Titovim likom  :-P

:mrgreen:

• Author

evo mene upravo iz hedonista, ok zurka, samo nas dvojica sa peskirima, samo jedna ipo zena je znala poentu!

sutra sve da vas vidim sa peshkirima!

pij

pijjj

:banana:

I na Medicinskom je bio haos kad sam se pojavio s peskirom  :LOLLL:

• 11 months later...

Vreme da se ozivi ovaj topic.

Za dva dana, u petak, ponovo je towel day...

NSadjani a obozavaoci Adamsa, skupljamo li se negde u pratnji svojih peskira?

:mrgreen:

Где је окупљање у Београду?

Довиђења и хвала на свим рибама. :-P

• Author

meraklijo, koja je to fora sa tim ribama?

nikad josh nisam koristio ovog smajlija, ali ovo je predivna prilika, nhf!  :stupid:

Kontam da ce biti žurka... Najveca u galaksiji:

"Najveća i najrazornija žurka koja je ikada održana (održava se) sada je već zašla u četvrtu generaciju, a niko još uvek ne pokazuje nameru da ode. Neko je svojevremeno bacio pogled na sat, ali bilo je to pre jedanaest godina, a još uvek se ništa nije desilo.

Nedavno je na nebu došlo do grmljavine i sevanja i počela je da kruži priča da se to vodi borba između flota nekoliko suparničkih kompanija za proizvodnju tepiha, ali ne treba verovati u ono što se čuje na žurkama, a naročito ne na ovoj.

Jedan od problema, a on će se očigledno sve više pogoršavati, jeste da su ljudi na žurki ili deca ili unuci ili praunuci onih koji su prvobitno odlučili da ne odu kući, a zbog svega onog posla sa selektivnim razmnožavanjem i recesivnim genima to znači da su svi prisutni na žurki u ovom trenutku ili apsolutno fanatični posetioci žurki, ili mucavi idioti ili, sve češće i češće, oboje. "

pa ko voli nek dodje  ::crazy:

ahaahaahahaaaha

pa nisam ni ja znala za to!  genijalno!

pa ljudi 'de je to  Beogradsko okupljanje?????

• Author

Mudrac je flurovao i glurao. Flolopovao je, gupao i vilomovao, a ovo poslednje je činio na naročito flupan način.

Ko donosi pangalaktički grgolj blaster?

Autostoperski vodic kaze da pangalakticki grgolj blaster deluje tako kao da vam mozak rasparca kriska limuna u koju je ubacena velika zlatna cigla :pivoooo:

popijte...ali...vrlo pazljivo

Ја сам се богме ноћас налок'о пан галактичког гргуљ бластера, још осећам последице. pijjj

:spot:

• 11 months later...