Jump to content

Featured Replies

Posted

Iznecu konkretan primer: Imam vizu do 14. januara, isao bi u Grcku i ostao, naravno, malo duze  :-[ Sta se desava u tom slucaju na granici? Mislim, svakako ce me pustiti iz Grcke, ali me zanima da li mi lupe neku novcanu kaznu, neki pecat u pasos da me salju u Hag ili sta?

Hvala

Ja sam cula da treba da platis za svaki dan koji si prekoracio, sad ne znam tacno koliko, ali nije nesto strasno. Inace, to mi je informacija od pre pet godina, ne znam kako je sada.

• Author

Kakvu zabranu?

Ajde ljudi neko sa malo detaljnijim informacijama, u sustini me zanima koliko lose mogu da budu posledice ako ostanem u grckoj 5dana duze od trajanja vize.

Hvala

• 1 month later...

Mislim da postoji neki rok oko  nedelju dana  ako prekoracis  datume  za vizu i  ostanes duze.  To je za  ekstremne  slucajeve  ukoliko ti je let otkazan, ili si sprecen zbog  bolesti,  desavaju i takve stvari tokom putovanja. Ne bih valjalo da ostanes  mese  dana duze, onda si obrao  bostan, ali  dan  dva  nije nikakav problem

Kao sto je vec receno : 5 godina zabrane ulaska u Sengeniju, novcana kazna, uz to jos i moguce oduzimanje novca za koji nemas potvrdu o poreklu i deportacija.

Sve u svemu, skupa lutrija.