Jump to content

Featured Replies

Trenutno je u Intersportu u Kragujevcu popust od 30% na McKinley i ostalu kampersku opremu. Nisam siguran za ostale gradove jer znam da ovaj u Kg-u i onaj u Bg cesto nemaju iste popuste. Imajuci u vidu da su na druge stvari u Kg-u skoro davali popuste i do 70%, mozda ce i na kampersku opremu, pa valja sacekati...

• 2 weeks later...

Gledao sam vrece u Intersportu i na prvi pogled mi se svidela xtreme 800 (odgovaraju mi temperature, velicina a i cena), ali onda mi se spoljni materijal ucinio vrlo neznim. S obzirom da ne spavam bas mirno deluje mi da bih je vrlo brzo pocepao. Da li neko ima neki drugi predlog za vrecu koja je od malo 'cvrsceg' materijala a da nije puno veca kad se spakuje?

P. S. Video sam i neku McKinley Discovery vrecu koja je delovala cvrsce ali nisam je nigde nasao upakovanu da bih uporedio velicine (ni na netu)... :ll: :ll: :ll:

Дајте неке цене за те вреће, јер треба и мени, а неш' ми се не иде преко моста да бих видео цену. ;D

ma bre vojni otpad, 800 dinara za vrecu. Moja je starija od mene, a  :kamp: sljaka kao leptir.

Ova koju sam ja gledao McKinley Xtreme light 800 je kostala 7000 mada koliko sam primetio cesto ima popusta pa kosta oko 5000 ako se ne varam...

@Nikolar trebala bi mi 2 ranca da bi spakovao vojnu vrecu...:)

Ja imam tu Discovery vrecu. Kostala je 3990 ako se ne varam pre jedno 2 nedelje u Subotickom Intersportu.

ja sam prilicno zadovoljan.

Jeste da je spolja materijal malo triki jer imas osecaj da ce se iskidati za tren, posto zapinje i za malo suvlje ruke, ali verujem da cu se brzo navici na to ;)

evo karakteristika:

+9/+5/-9

spolja: 280T Diamond RS NY.

podloga:270T poliester

punjenje: TEC loft comfort/500gr

zatvaranje u oba smera

gornji deo 2 sloja, donji 1

tezina 1050gr

mumija, 215x80cm/max. 190cm

inace kaa je upakovana samo je malo veca od ovih iz lajt serije, meni je savrseno ulazila u gornji poklopac ranca od 30l (takodje Discovery)

Inace kada sam je ja kupovao nije je bilo na rafovima nego sam pitao prodavca.

• 1 year later...

Da ozivim temu, jer je ponovo snizenje (Mercator NS):

McKinley Xtreme light 600 - 2.690din

(ima jos jedna na stanju)

McKinley Xtreme light 800 - 2.990din

(ima jos dve)

McKinley Xtreme light 800 comfort - 2.990din

(ima barem 6-7)

Danas sam pazario, pa sad mogu i da oglasim  zvizhd

Super sto si ovo podelio s nama! Ja bih neku srednju koja ne zauzima mnogo prostora kada se spakuje i koja je idealna za neke prolecne temperature, pretpostavljam da bi mozda bila pogodna light 800. Koja je razlika izmedju nje i comfort light 800?

light 800 - velicina 210/80; temperature: comfort +10, limit comfort +6, extreme -8.

light 800 comfort - velicina 225/80-90; temperature: comfort +15, limit comfort +12, extreme 0.

Sve u svemu, comfort je nesto veca, ali je za nize temperature bolja "obicna" ;) (predpostavljam da ih zato ima dosta manje od comfort)!

Kupljena light 800 comfort, ovu drugu nisam nasla.

Dvoumila sam se izmedju light 600 i ove koju sam uzela. Karakteristike su iste, s tim sto je light 600 nesto kraca i tanja. Zauzima manje prostora, ali meni je izgledala previse lagano.

• 1 month later...
  • 2 months later...

Pozdrav svima.

Prodajem vrecu Mc Kinley Dalton treck skroz nova, prodajem je jer sam je dobio na poklon.

Cena 2800

Ja sam iz Nisa, zainteresovani mogu da se jave na PM ili elendiill@yahoo.com, mogu da je posaljem i postom.

• 1 month later...
  • 5 months later...

Kaže

"Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.

Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic. "

A obično se na svim forumima ljute kad se otvarju nove slične/već postojeće teme....

Ovaj, jel tko naručivao vreće preko interneta?

Meni bi trebala neka indoor, super mala, da se može jednostavno skupiti. Valjda postoje one sa 'šnjurama+' sa strane pa se fino povuče, a vreća se srola u lopticu veličine rukometne lopte, ili malo veću. I teške su do 1 kg. (Možda sam ja to sve sanjala.)

Kad god je ne ponesem zatreba mi... Kad ju ponesem..crnkem vukući.

Uglavnom, ako negdje ima kupiti, ili je netko naručivao mogu li informacije. Hvala. ž.  pijjj

Intersport u Merkatoru. McKinley Extreme Light 600 ili 800. Zadovoljava sve tvoje uslove. Mala, lagana, dobra za indoor...

Extreme Light је одлићна врећа, тешка само 600гр. За зимске и пролећне услове је супер, али није за лето јер је претопла. Не знам каква су ваша искуства.

On 1/19/2012 at 4:55 PM, beauty said:

Extreme Light је одлићна врећа, тешка само 600гр. За зимске и пролећне услове је супер, али није за лето јер је претопла. Не знам каква су ваша искуства.

Za leto imaš ono tvoje ćebence  :)

On 1/19/2012 at 4:55 PM, beauty said:

Meni ona za zimske uslove nikako nije :) Ali su joj dimenzije zaista super!

Ако је се спава унутра зими... може... ал' за напоље није дефинитивно :)

Ova extreme light 800 mi deluje znatno bolje od one verzije 600, ako je sudeci po comfort temperaturama. Kakva je razlika u ceni? Ako neko vidi da je na akciji negde, molim neka obavesti ovde, pa bih izboksovao nekako da mi je neko kupi.

Javicu ja, jer u Mercatoru jedino i zalazim u taj deo...inace, imam i 600 i 800 - veca se upravo vratila iz Vijetnama i Kambodze  clap

Bila sam juče u Intersportu u Merkatoru. Extreme light 600 i 800, imaju iste karakteristike što se tiče graničnih temperatura. Razlika je u veličini vreće, 600 su dužine 210 cm, a 800 su 225 cm. Cena je za prve 6.000, a za druge 7700 dinara. Trenutno nisu na akciji.