Jump to content

Featured Replies

Ovo mi zvuci na igranje gluvih telefona.

Popust od 50% postoji ali NA ZIMSKU OPREMU, dakle skije, naocare za skijanje i takve stvari. Vrece, podloge, rancevi, su vansezonska roba, tj prodaju se stalno i za njih NE VAZI popust.

Informacija iz Nisa, verujem da je tako i u drugim gradovima.

Izvinjavam se na velikim slovima ali stvarno ko gluvi telefoni. Evo, sutra idem opet do Merkatora (to je jedino mesto u nasem lepom gradu gde je Intersport) da pogledam za vrece), mozda je to njena realna cena bez snizenja. ; /

pozdrav

Cacak  :)

Nije to sezonski popust koji traje, vec ciscenje starih zaliha, barem sto se tice vreca. Bilo je jos par vreca koje su bile na popustu, opet iz zaliha, ali ne tako kvalitetnih kao xtreme serija. Mislim da je "xtreme light 800", malo duzi i deblji model (mislim na vrecu da ne bude zabune  ;D) 3999rsd-a.

U Nisu snizenja nije bilo. Pitao sam bas za tu robu.

Da ne ispadne da vas lozim, pogledao sam etiketu na kojoj stoji cena 4690 din. Ista je precrtana i stoji nova od 2340 din., koliko sam je i platio.

Ta vreca je uvek bila oko 50 eura, i u Deltinom intersportu dok je bio, i u Mercatoru.

Ma niko nije ni mislio da to radis, nego ocigledno popust ne vazi u svakom gradu u kome Intersport ima prodavnicu. Super si prosao sto se tice cene. Vreca je super.

Pazario sam poslednju xtreme 600 koliko sam primetio. Ove "800" su 3999 din i one su za 200-300gr teze. Njih je uglavnom bilo vise komada, ali ne znam da li su i one sa snizenom cenom!?

• 1 month later...

Drugari i drugarice,

Bacite pogled i u Tempu, videh da imaju vrece od 799din pa navise. U niskom Tempu se nalaze u delu sa opremom za povrtarstvo, rasade i tako to.

Imaju satore za nesto manje od 2000din i lagane podloge za vrece od oko 250din.

Informacija je stara oko nedelju dana i nije u pitanju nikakva akcija.

Pozdrav  :mah:

ma toga ima stalno ;)  u super veru se mogu naci vrece od oko 800-900 dinara, podloge, pa i satori, jednoslojni, do 2000 plafon... bilo je i prosle , i pretprosle, i natprosle godine, pa verovatno ima i ove :)

• 2 weeks later...
  On 4/25/2009 at 8:13 PM, jimmy said:

spavacke vrecke u NS? zna li ko di ima te robe?!

Imas i u Merkuru, jeftinije su nego u Merkatoru, bar su bile pre 2-3 dana....

Posto imam vrecu, nisam do sada ni razmisljao o kupovini nove, a kada sam video ove razalostio sam se!  Elem, ovu vrecu su moji kupili sestri za neko putesestvije i verovatno su usli u prodavnicu i rekli "TREBA NAM VRECA ZA EXTREMNE USLOVE", tako da je kabasta, ogromna i neprakticna. :bang:

Ove u Merkuru su....milina! Lake ko perce, nisu uopste velike, cuj mene velike, MALECKO pakovanje, od 2m duzine a na njima pise za temperature od -9 do 21, pa sad jel tako.... :roll:

A u Merkatoru su cak jos malo lakse,  ;D samo sto su 300tinak din skuplje. Kontam da imaju 0g

• 1 month later...

sta mu dodje ono +9 ili +10 stepeni C na vreci? sta to znaci?! koja je neka standardna za "evropske uslove"?! najjeftinije su oko 1700 i 1900. moze li se naci jeftinije?

On 6/13/2009 at 8:54 PM, jimmy said:

sta mu dodje ono +9 ili +10 stepeni C na vreci? sta to znaci?! koja je neka standardna za "evropske uslove"?! najjeftinije su oko 1700 i 1900. moze li se naci jeftinije?

temperatura, sta ce biti :), ali da li oznacava minimum, comfort ili maximum, e to moras procitati detaljnije :)

Imas u Metro-u za 1000din, kinezi, letnje varijante :)

pa znam da je to tempertura, ali sta znaci ... da li se na postojecu temp vezduha dodaje tih 9 stepeni?

On 6/14/2009 at 2:49 PM, jimmy said:

pa znam da je to tempertura, ali sta znaci ... da li se na postojecu temp vezduha dodaje tih 9 stepeni?

Obično piše minimalna temperatura na kojoj je vreća upotrebljiva, optimalna temperatura i maksimalna.

Ako piše +9  to je ili temperatura ispod koje ne treba spavati u toj vreći ili optimum (comfort)... Ali piše ti sigurno na vreći ili specifikaciji vreće šta ta brojka tačno znači. Na boljim vrećama će ti pisati i gornja(pretoplo) i donja(hladno) granica korišćenja i ta neka srednja/optimalna/comfort/idealna temperatura za korišćenje vreće...

:mrgreen:

... a praksa nažalost najčešće kaže da bi comfort trebalo shvatiti kao minimum.

koja je neka standardna za "evropske uslove"?!

Pa, Evropa je uglavnom u opsegu od -40 do +20, u zavisnosti od lokacije i doba godine. Za letnje noći u niziji u južnoj Evropi, mislim da ti je comfort +10 ok. U gradovima možeš da budeš i opušteniji.

• 2 weeks later...

Kupujem (za sestru) vrecu za spavanje. Ide na kampovanje poc. jula u kamp Perucac, spavace u satoru. Sta mi preporucujete, inace je zimogrozljiva :)

Pominjete ovde neke cene i popuste, pa vidim da je mckinley "na popustu" u intersportu, skuplja nego regularna cena !

th_82947_m_122_117lo.JPG

(neko rece da je platio ~3000, snizeno sa 5).

Zamolio bih, ako znate koja je prodavnica najpovoljnija po cenama(u BG), da li Maxisport, Intersport, Gora (u radnickoj), Planeta... U pitanju su firmirane vrece, da li vredi platiti malo vise u odnosu na ove u Tempu i sl. Hvala

milance ja bih sestri kupio vrecu sa vojnog otpada. Moja je odatle, samo gledaj sta uzimas i operi je u ves masini. Mene je moja izasla 800 a ima i gumenu prostirku ako je dole vlazno.

Naravno da ima razlike izmedju firmiranih vreca i onih iz Tempa i sl.

"Dalton trek" McKinley vreca je proverena na terenu. Koriste ih moje drugarice i spavaju u donjem vesu u njima cim je temperatura iznad 12-13 C.

Ja sam isao na vojni otpad u Temerinu jer mi je trebalo 20-ak vreca i imaju ih sa plasticnim podmetacem i kostaju oko 900 din. Medjutim svaku koju sam uzeo u ruke ili je bila ostecena ili je toliko bila prljava i budjava da sam jednostavno odustao. Na kraju sam kupio 20 vreca (Quenchua) za temp. od 15 C u Decathlonu u Madjarskoj za 20€ i sa povratom poreza izasle su 17€. Odlicne su, veoma tople meke i udobne i mogu se koristiti i kao prekrivac.

zoki, aj reci nesto vise o tom povracaju poreza.

kako to funkcionise? za koje proizvode?

merkam da kupim ronilacku opremu u madjarskoj pa me zanima to o cemu pricas.

inace, idem na put po EU za 2 nedelje, planiram i da kampujem dosta, sada, da li mi savetujete da kad vec prolazim kroz budimpestu, da tamo kupim vrecu i ostalu kamp opremu i GDE (neki mega market) i koliko mogu da ocekujem ustedu? mislim, ako cu da ustedim 10 eura, sve ukupno, onda mi se i ne ispalti da jedan ceo dan puta provedem trazeci po budimpesti sator i vrecu...

pozzz

Vrlo prosto. Reci u prodavnici kad budes kupovao stvari da ti popune formular za povrat poreza(neke radnje nemaju tu mogucnost ali vecina ima) Na granici to pokazes  carinicima, oni pogledaju da li je to ta roba sto je na racunu i formularu overe ti taj papir i mozes odmah na granici (bar madjarskoj) u jednoj agenciji da odmah podignes svoj novac. Dobijes ga u forintama ali odmah u menjacnici kupis evre.