Jump to content

Featured Replies

Posted

Molim vas pomozite mi , nisam ovde da bi nekog zezao vec da nadjem pomoc ako je to moguce .

ja sam nasao da Srbiji viza ne treba za Juznu Koreju pa me interesuje kako da iz Juzne Koreje odem za Kinu

• Author

da brate ali onda treba hiljadu viza

ja sam mislio avionom da zapalim za Juznu Koreju ili cak i Sri Lanku , ali kako odande da dobijem vizu za Kinu , to je ono sto mene muci i dali se tamo lakse dobija viza za kinu

ali ako odem za Sri Lanku onda mi netreba ni viza za Kinu to mi rekla moja devojcica iz kine zbog koje ovo i radim sve

nisam ovde da se zezam nego da nadjem pomoc

u svakom sl. ti treba viza za kinu.. to sto nama ne treba viza za j.koreju ili shri lanku je nebitno.. pa ne treba nam ni za kubu.. ni mnoge druge..

ako nisi stalno zaposlen, i to ti predstavlja problem za kinesku vizu u bgu (posto ne vidim ni jedan drugi problem), onda ides ovu varijantu vozom, jer barem sigurno znamo da u mongoliji, a posto nam sada treba viza za kyrgistan - pretpostavljam da je slicno u kazahstanu, mozes lako dobiti..

j.koreja je ipak istocni zapad i cisto sumnjam da je drugacije tamo nego ovde u bgu.. mada ko zna..

• Author

znaci da mi i iz Sri Lanke treba viza iako njima ne treba viza za Kinu

razumem , ja samo trazim najlaksi i najbrzi naci da odem do Kine

Znas sta je najbolje da uradis ... ja bi barem to uradio da sam na tvom mestu! Napravio bih vremensku masinu i vratio bih se u proslost kad smo bili SFRJ i kad smo imali crvene pasose i nije nam trebala viza za vecuni zemalja ovoga sveta ... a ni za kinu. Da sam na tvom mestu ja bih se vratio u 1984. ... ipak je to olimpijska godina. E ... vratis se tamo i sa crvenim pasosem bez vize odes u Kinu i onda se pomocu tvoje vremenske masine vratis u 2009. ... i eto. I onda ti i tvoja kineskinja zivite srecno do kraja zivota ... tj. dok vas ne streljaju na crvenom trgu jer ces joj, posto vidim da si zaljubljen, napraviti vise od jednog deteta!

Znas sta je najbolje da uradis ... ja bi barem to uradio da sam na tvom mestu! Napravio bih vremensku masinu i vratio bih se u proslost kad smo bili SFRJ i kad smo imali crvene pasose i nije nam trebala viza za vecuni zemalja ovoga sveta ... a ni za kinu. Da sam na tvom mestu ja bih se vratio u 1984. ... ipak je to olimpijska godina. E ... vratis se tamo i sa crvenim pasosem bez vize odes u Kinu i onda se pomocu tvoje vremenske masine vratis u 2009. ... i eto. I onda ti i tvoja kineskinja zivite srecno do kraja zivota ... tj. dok vas ne streljaju na crvenom trgu jer ces joj, posto vidim da si zaljubljen, napraviti vise od jednog deteta!

Hehe. Ili se brate teleportuj jednostavno u Kinu.

Imaš mali milion načina da do Kine dođeš bilo to avionom, vozom, trotinetom ili pešaka. Imaš čak i blogove na ovom sajtu o putu do Kine.

Kakva ti je to logika da ako otputuješ u neku zemlju čijim državljanima ne treba viza za Kinu da i ti iz te zemlje možeš bez vize u Kinu?

Baj d vej, i Šrilančanima i je potrebna viza za Kinu.

• Author

ama ljudi meni je jedino viza problem

kad dobijem vizu ici cu i autobusom samo da dobijem vizu

• Author

da brate ali kad nisam prijavljen , kako ja da dokazem da radim kad nisam prijavljen?

vidi, u kirgiziji se kineska viza lakše dobija nego kod nas, a nekako je i uobičajeno da se viza lakše dobija u drugim zemljama koje su bliže destinaciji nego u matičnoj, tako da je vrlo moguće i da u koreji ili gde već ideš možeš lakše dobiti vizu. možda bi mogao da napišeš mejlove ambasadama kine u tim zemljama i na licu mesta izvidiš situaciju.