Jump to content

Featured Replies

Posted

Zoki brate nema nikakwih problema... swe sto ti treba i sto je u mojoj moci... Spaniju brate treba da posetis... ewo owde je wec 25/6 stepeni preko dana neki ludi englezi se wec kupaju u moru... Njihowo vino Gran Rezerwa, Rioja, Crianza, ma nema boljeg a jewtinijeg wina u ewropu da j.m. a da ne goworimo za Entrecote weliko parce mesa i jos uwek dostupno za niskobudzetase, nigde u ewropi wise toga nema.... Ja sam se ewo zadrzao duze nego sto sam planirao u Spaniji a kako nebi brate kad je swe kwalitetno a opet swe dostupno... nema wise owakwih mesta u Ewropi weruj mi , owde mozes da budes 'ta zelis i da se ponasas i osecas kako zelis, italijani , zabari molim te nemoj mi ih spominjati...  lol::

Zoki ako ti treba borawak u jednom Spanskom Selu :) blizu Alicante samo jawi... i bice ti zawrseno.. i bilo kome drugom ako treba...  i jos owo ... goriwo se moze naci po selima i za 85/6 centi... tako da...

pozzz za sada i do sledece nedelje iz Marrueqos kako to Spanci naziwaju ...   :dance:

Njihowo vino Gran Rezerwa, Rioja, Crianza, ma nema boljeg

amin! koliko košta tamo? kod nas se može uzeti flaša rioje za oko 700-800 din, berba 2005. pretpostavljam da postoji širok opseg cena i kvaliteta, ali to najjeftinije, koliko je jeftino?

hm zađosmo u oftopik. da otvorimo novu temu za španiju?

• Author

Pa sta da ti kazem... U restoranima od 4 do 10 eura (1L) imas stwarno dobro wino...

U supermerkatu narawno jos jevtinije... Mozda nekom zwuci opet skupo, ali ne zaobrawite goworimo stwarno o dobrom winu... koje isto takwo u Francuskoj ili Holandiji kosta recimo oko 30Eurica...

Neee, stwarno ako goworimo o klopi, ukusnije , jewtinije i bolje klope nema jos u puno drzawa u Ewropi ili bolje reci nema wise u nijednoj....

joj jes me ubila owa Gran Reserva, Marques de Caceres, berba 2000... odoh na siestu malkice...  :spot:

pozzz...