Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo ljudi!
Imam plan za autostop turu koja bi obuhvatila Španiju, Francusku, Italiju, Švajcarsku.
Konkretno neka trenutna ideja o ruti je: Madrid - Granada - Valensija - Barselona - Monpelje - Marsej ili Nica - Đenova - Milano - pa verovatno Cirih

Da li neko ima neka skorija iskustva o ovim državama pošto je većina postojećih tema staro u proseku 10 godina. Španija kao važi za tešku zemlju za autostop, ali ljudi pišu da su imali i dobrih iskustava.

Hvala svima unapred!

2009. smo drugar i ja stopirali od Monpeljea do Marseja i imali smo samo pozitivna iskustva. Presli smo deonicu iz 6-7 delova, preko Avinjona i svi koji su nas povezli su bili ok, trudili se da pomognu, da komuniciramo nekako, iako nisu govorili engleski, ni mi francuski. Nije ni to bas sveze iskustvo, ali meni kao da je juce bilo?

Mislim da je sad bitan faktor i ova pandemija, verujem da ljudi bas i nisu toliko voljni i slobodni da dele zatvoren prostor vozila kao nekad.

Edited by Dragance

Gledaj da nikako ne stopiraš u Španiji jer su najveća stoperska imena tamo pala. Jednostavno - niko živ ne staje, sve da si Lisa Ann.

• 2 weeks later...
  • Author

Uh ne znam kako da preskočim Španiju, s obzirom da krećemo odatle... Javiću kako je prošlo