Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima. Javljam se iz BiH. Imam dilemu. Išli bi sa autom u Grčku ili Italiju.
Naravno sve zaavisi od troška, a do Atine npr.imamo od naseg grada 1145 kilometara. Ne znam kakva je situacija na Kosovu i da li se tamo moze preci bez problema, jer najkraci put na google maps vodi nas bas preko Kosova. Druga stvar je sa cijenama kampova ili hotela, motela ili hostela. I treca stvar je sta bismo mogli vidjeti u Grckoj osim Atine a da je blizu. U biti ko je bio u Grčkoj ili je zna dobro da nam preporuci gdje je najbolje ici u Grcku (istok, zapad, sjever, jug), naravno ponavljam tu bitan faktor igraju i cijene goriva kao i spavanja, mada moze se i u autu kad zapne...

Druga stvar je Italija. Obzirom da bismo isli autom, iz Splita ima trajket, bas me zanima mozemo li ukrcati auto na taj trajekt (oprostite mozda je pitanje poglupo ali daleko mi je pa ne znam kakva je situacija sa aautima) i u biti koliko bi to uopce kostalo? Eh iz Ankone koj je preporuka za ici: ili prema Rimu (osim Napulja gdje sam bila , Napulj i Pompei) ili sjeverno , ili prema Pisi ili sta vidjeti nesto slicno Pompejama ili gdje ici, gdje je lijepo a da nije klasika i šminka. Naravno i cijene kampova nas zanimaju tu.