Jump to content

Featured Replies

@mrda: već sam se dogovorio sa jednim dečkom sa foruma, eto čisto da znaš :)

• 1 month later...

za online narucivanje uvek (a to je JAKO cesto) koristim www.bookdepository.co.uk

Imaju veliki izbor, cene su im bolje nego na amazonu a posterina je BESPLATNA. Savetujem da pre nego sto narucite proverite cenu na .com (umesto .co.uk) sajtu jer je cesto jeftiniji a nije potrebno kreiranje naloga na oba sajta. Cak mislim da nije potrebno da se kreira nalog uopste (mada ga ja imam).

Inace ako je neko zainteresovan za starija izdanja LP-a u pdf-u (imam ih oko 180; mislim da su tu svi mada nisam siguran). neka mi se javi pa saljem. pozdrav!

:mah:

dobio sam gomilu poruka. Uglavnom svi straze sve (uz par izuzetaka) a s'obzirom da je to "sve" prilicno veliko bilo bi bolje (zapravo jedino izvodljivo) da mi svako od vas kaze sta bi konkretno.

I svakako da ubaci e-mail adresu na koju da posaljem (posto to uglavnom fali  shtrumpf ).

I molim vas budite strpljivi.

pozdrav.

• 1 year later...

Neko naručivao skoro knjige preko Amazona? Ja nisam nikada, a našao sam nešto zanimljivo... Ima li kakvih promena u odnosu na ovo do sada napisano?

Nema nikakvih (negativnih) promena. Relativno redovno naručujem knjige, sa amazon.co.uk i amazon.de, preuzmem ih u lokalnoj pošti.

Moram da pitam, da li ovo narucivanje funkcionise i za polovne knjige tj "used books" sa naprimer Amazon-a? Ima li neko iskustva?

• 1 month later...