Jump to content

Featured Replies

Posted

Trazim drustvo za veliku turu Egipta, sa nekom od agencija ... u martu ili prvom polovinom aprila.

Imam 37 godina, dosta sam putovala, uglavnom backpacking, ovo bi mi bilo prvi put u turi ali se ne zelim sama u Egipat ... nisam "party person", ali imam puno energije i volim da zvirnem svugde i upoznam kulturu i istoriju zemlje u koju putujem.

Ako neko zeli da mi se pridruzi ili putuje nekom od tura u ovom periodu, neka mi se javi ...

flowers::

Hey lutalice....

Ja, sam za par nekih sedmica u Siriji, sto kazu braca arabi (inshallah)  :D posle u martu negde planiram sljakati po egyptu... bicu sa swojim autom, tako da cu biti na wise mesta u istom trenutku hehe  ;D ...

salim se.. hteo sam reci ako zelis jawi se ili neka se jawi bilo ko, ko owo cita i u martu je negde u egyptu...

ja putujem uglawnom na swoju ruku , sa agencijama uglawnom ne putujem, ponekad uzmem neku ekskurziju narawno ali od lokalne travel agencije u toj drzawi... tako ako si ti wezana samo za agenciju onda najwerowtnije nece biti nista.. ali ipak se jawi u martu nikad se ne zna, mozda budemo i ngde u istom mestu Ñ=... takodje i swi ostali , mart - egypat - jawite se... pozzz

Caos Lutalice!

Ti bi u Egipat...ali ne mozes da se sastavis ni sa kim...poznata mi je ta situacija

I ja bih na ovu turu krstarenje Nilom12 dana...ima 26.feb po promo ceni

I to je bolja varijanta kad se krstarenje zavrsav u Hurgadi

Meni odgovara do prve polovine marta...jer i dan se vec produzio ,a ni je jos toliko pretoplo

Pozz clap

modifikovan post zbog reklamiranja turisticke agencije

• 4 weeks later...

Šta misliš o Kairo i Hurgada 8.april deset dana . Ja sam za AI za 630€.

Ja imam 36 god i volim da putujem ali i da se lepo odmorim ;D

Caos !!!

Meni se ipak ide na turu Krstarenje Nilom...pa ako si zainteresovana....uklapas se u profil i godine

U Hurgadi sam bila proslog sept. na kupanju

Krstarenje zelim jos od prosle god.,ali nikako mi se neda...isla bih krajem marta...pocetkom aprila

To mi je bas nesto izuzetno da vidim,pa ako bi isla javi se...sad je prosto idealno vreme

Pozz  clap