Jump to content

Featured Replies

Posted

Znam da zvuci debilno, ali ja sam moje bacio, a razmisljam o nekoj steti ;D... Ako neko ima tu kartu a pritom je iz BG-a i raspolozen je da mi istu posudi, nek mi se javne na private

• 2 months later...

Kako se moze iskoristiti stara balkanflexipass? Nikad je nisam imao u rukama, ne znam ni kako izgleda. Je l' moze lako da se falsifikuje? Ima li nekih holograma?

Cek, cek! Da neces ti mozda da pravis kopiju pa ti treba hologram sa stare da nalepis? smartass

Pa dobro, dajte čoveku kartu ako imate. Sećate se onog Finca koji je falsifikovao Inter-rail karte i tako prešao celu Evropu? Što da ne pokuša?

Ja lično to ne bih radio, ali nisam protiv.

Mislim da su male šanse za uspešan falsifikat. Kondukter će ga prepoznati čim oseti papir pod prstima... :)

Ne znam baš, tip papira zavisi od zemlje u kojoj se izdaje, znam da je onaj koji se koristi kod nas (malo deblji papir) potpuno drugačiji od onog koji izdaju u Grčkoj. Ne verujem da su baš toliko izvežbani :)

• Author

Probao sam i nije proslo. Sreca da sam mu samo dao 10 evra i sve je posle bilo ok. Inace isao sam do Crne Gore, a najveci problem je boja a ne papir.

v. a kojom si metodom isao? Zbuniti konduktera njegovim neznanjem? Pravljenjem falsifikata?

postoji jedna fora koju cesto koristim. Ima da se kupi u boljim knjizarama hemijske olovke koje se brisu gumicom za obicne olovke! Ne znam kako se pise na balkanflexipassom. Moze li se to iskoristiti?

• Author

Pravljenjem falsifikata, mislim da ovo drugo moze da upali samo van Srbije i Crne Gore. A ta hemijska ne moze nikako iz razloga sto je najbitniji deo onaj koji kondukter upise, jedino ako mu nekako uvalis svoju olovku :)) Ja sam odmah snimio da kroz Srbiju necu proci sa takvom kartom pa sam uzeo kartu do Prijepolja sa nekim silnim popustima, a posle probao da uvalim Crnogorcu Balkan, ali me je samo pogledao i dao sam mu 10evra.

• 2 weeks later...

Pravljenjem falsifikata, mislim da ovo drugo moze da upali samo van Srbije i Crne Gore. A ta hemijska ne moze nikako iz razloga sto je najbitniji deo onaj koji kondukter upise, jedino ako mu nekako uvalis svoju olovku :)) Ja sam odmah snimio da kroz Srbiju necu proci sa takvom kartom pa sam uzeo kartu do Prijepolja sa nekim silnim popustima, a posle probao da uvalim Crnogorcu Balkan, ali me je samo pogledao i dao sam mu 10evra.

Ne mora on da ti upise moyes ti sam da upises, u tom slucaju on samo pogleda da li si upisao pravi dan i vrati ti kartu. Hemijska je super fora.

hm, ako se ne varam, ime je na karti štampano... dakle, eto novog gerilsko-putničkog plana, podmetnemo "magični toner" u štampač na šalteru, i doveka se vozimo za dž  kiklop

au ljudi, to sa hemiskom je preterana fora!

aj nek neko javi kako je prosao sa interrailom.

je l psotoji sansa da uzmes preko interraila neki medjunarodni sa rezervacijom pa da ti samo rezervaciju cekira a ne kartu, pa tako da ustedis dan? to je ona fora sa balkan flex...

?