Jump to content

Featured Replies

Posted

Dragi Putnici,

Doslo je vreme da se uozbiljimo i zapitamo se sto su Novosadjani bolji od nas!

Jeste, mozda su lepi i pametni .........ali mi bre imamo dusu ..i resili smo da to i dokazemo spontanim? okupljanjem u subotu 03.06.2006? oko na vece u 22.00 h. na Kalemegdanu.?

Za prispele clanove i simpatizere je organizovana tura obilaska starih beogradskih ulica i monumentalnih gradjevina kao sto je kalemegdanski park i kosancicev venac. Ruta se zavrsava organizovanim doruckom u poznatoj dorcolskoj pekari "kod dede", gde ce svi sebi kupiti lunch package.

:party:konacno i mi da pokazemo sta imamo! a zna se, ko umije, njemu dvije! sveche, prijavljujem se da vas sve vodim do gorepomenute pekare, a ti, kao arhitekta, zaduzen si za ove obilaske i prezentacije, a sve u stilu ramba amadeusa, kako si i poceo.? :banana: ljudi, dodjite u sto vecem broju, da se svi zdruzimo, upoznamo i pokazemo novosadjanima da i mi konja za trku imamo.? pijjj

naravno da su pozvani...ko je rekao da nisu...pise lepo:

Za prispele clanove i simpatizere je organizovana tura obilaska starih beogradskih ulica i monumentalnih gradjevina kao sto je kalemegdanski park i kosancicev venac. :spot:

• Author

Hvala ti jeguljo! Vidim ta me ti jedino podrzavas. Kada se odvojimo  postaces  MARINA  a ja cu  LAZAR!

sto, ne valja subota???

a ti, lazare, sa tim dugackim stapom...stavi sargarepu na njega...pa dodji po diskove.

E bre!

Za?to se topic zove BG vs NS ?

Kakav je to način ? Pa mi vas sve volimo, a vi tako!  :-D

Nemoj da bude izmoderisanih komentara i la?nog javnog mnjenja  :-P

Aj, mo?da se vidimo kod dede...

:mrgreen:

P.S. taman sam hteo da pohvalim akciju kad videh taj strahotni naslov  :-P

sto, ne valja subota???

Ja imam vec dva desavanja u subotu, i u slucaju da ostane u sub. jedino bi mogao da vam se pridruzim za taj dorucak kod dede, nema sanse da stignem da budem svugde u isto vreme :cry22:

A ne zelim da propustam vise okupljanja!!!!!!!  pijjj

A naslov jes' separatisticki.

Evo ja predlazem BG & NS & svi drugi -->> BG? ==>> pij :music:pijjj:banana::dance:

E ba? super ideja, Bg je dobio podr?ku Pančeva ?:-P

nego, te subote 03.06. je Noć muzeja u Beogradu, jel mo?e petak, ili subota da se nađemo ranije pa da idemo zajedno, ili da se nađemo kasnije ili ... bilo ?ta drugo ... kad stariji kolega vodi, to se ne propu?ta, i jo? Kosančićev venac :-o

vidimo se ?:banana:

pa, dobro, moze i ovaj pacifistiski, mada sam ja i onaj prethodni zamislila kao nadmetanje, ne separaciju...a noc muzeja je odlicno upala tu. mislim da je ok da se skupimo ranije, obidjemo i muzeje i bg i onda na dorucak pre nego sto deda otvori ujutru...mada taj deda nije vise madju nama, samo naslednici... :bang:

? ?Nego, na ovom sajtu sto je Sunrise dao, imate da skinete program za noć muzeja... evo šta meni zvuči intrigantno:

? ?br 5: Muzej primenjene umetnosti, "svetlopis i moda" ("Da li znate kako su izgledale vojvodjanske dame i gospoda polovinom XIX i XX veka? Saznajte kako su se razvijali gradjanska moda i fotografija....")

? ?br 8: Narodni muzej, "magija ćilibara" ("Izložba obuhvata predmete od ćilibara od 2. milenijuma pre n.e. pa do XV veka naše ere.")

? ?br 10: Muzej Vuka i Dositeja, "Brazil u Beogradu" ("Zahvaljujući ambasadi brazila (...) izložbu fotografija, filmove o Brazilu, prezentaciju borilačkog plesa Kapoeira (...) uživajte u koncertu bossa nova benda Madrugada")

Eto, pročitajte program tamo na sajtu, pa da vidimo koga šta zanima  :dance:

meni je planetarijum? pod obavezno, ako bude lepo vreme

Intruder u pauzi

Brazil u Beogradu, Etnografski muzej+Muzej primenjene i Vremeplov

mada, meni je ?elja bila da oviđem skoro sve :-(

Da planetarijum obavezno ... tu sam vec ja domacin! :) Idemo ... meni odgovara ... taman da me ispratite na moj veliki eurotrip koji ce, nadam se, poceti u nedelju 4. juna sa zeleznicke stanice u BG-u!