Jump to content

Featured Replies

A ovaj... između tog subotnjojutarnjeg doručka kod dede  gent i subotnjovečernje noći muzeja treba da protekne i jedan dan bez spavanja, ili možda sa spavanjem... lako je vama bgđanima, ali šta ćemo mi ostali?

Dakle da čujem, ko me hoće?  serenade

posle dorucka kod dede mozete svi da me posetite na poslu / svako nek kupi po jednu knjigu, iihaaj  zvizhd

I da ti donesemo dorucak?  :spot:

samo sam cekala da se ponudite  :spot: moram da priznam da nisam nikad jela kod dede  :shh:  ja sam veliki fan sur Lokija  :lol:

nemam travelguide o maroku, ali imam drugaricu koja ce da bude tamo cini mi se u isto vreme kada i ti (i to kod svoje drugarice marokanke) tako da mogu da vas povezem pa cete se vi vec snaci ;)

• Author

? ? A ovaj... između tog subotnjojutarnjeg doručka kod dede? gent i subotnjovečernje noći muzeja treba da protekne i jedan dan bez spavanja, ili mo?da sa spavanjem... lako je vama bgđanima, ali ?ta ćemo mi ostali?

? ? Dakle da čujem, ko me hoće?? serenade

Evo , ja se prijavljujem da te primim na konak!    :-)

Kume, a ti zznas da si uvek dobrodosao kod nas, a mi smo jos i blizu Dorcola, i tako to ide...

U svakom slucaju gledamo se u petak na Kalishu... ::arabia:

racunajte da cu se i ja pojaviti, ako me ne spreci neki iznenandni put u novi sad..  ::crazy:

eto, ponecu i frizbi! (fali smajli koji baca frizbi!!! - protestujem)

Kod mene spavanjac generalno moze, samo ne znam kolika ce biti guzva - rezervacije za vikend su vec zapocele, pa za eventualna slobodna mesta mogu znati tek za koji dan  :-D

racunajte da cu se i ja pojaviti, ako me ne spreci neki iznenandni put u novi sad..  ::crazy:

eto, ponecu i frizbi! (fali smajli koji baca frizbi!!! - protestujem)

I onaj shto vrti jo jo... Da li je otvoren hostel Knezhevic-Strika preko vikenda?  :king:

I onaj shto vrti jo jo... Da li je otvoren hostel Knezhevic-Strika preko vikenda?? :king:

otvoren je, kad te ocekujem? i druze acketa, da li vas ocekujem?  :ll:

otvoren je, kad te ocekujem? i druze acketa, da li vas ocekujem?

:ang:      neee, moramo da radimo ceka te puuuno posla...

:party:    idemo idemo idemoooo...  (umesto djavolka)

::crazy:    hehem, I like peanutz...      (alter ego)

Ummmm *processing ... *

*processing ... *

*processing ... *

*process failed ... system error *

Nemam pojma, sve zavisi od nekih spoljnih faktora...  ...javim...

Ako dolazim treba li nesto da donesem?

:mrgreen:

Nemam pojma, sve zavisi od nekih spoljnih faktora...? ...javim...

Ako dolazim treba li nesto da donesem?

:mrgreen:

ako doneses, neces se kajati, ako ne doneses, opet se neces kajati :)

• Author

Mozes meni da poneses onu knjigu o Poljskoj!

U slucaju da padne kisa, moracemo da promenimo lokaciju!  Znam za jedno mesto u centru gde je pivo  50 din..........  nisam nikada bio ,ali znam nekoga ko jeste ;)

Mesto se zove MARSHAL!  Pa, ako neko nema neku bolju ideju.. mozemo tamo

velika je sansa da ce u petak uvece padati kisa ali se nikad ne zna? nono ... mozda je oteramo clap.gif' alt=':clap:'>

treba smisliti alternativu i za nalazenje i za blejanje (mislim na petak)? :gossip:? pijjj

ne znam za marshal, sem iz opisa, ali ima na zelenjaku i bridge pub, tamo isto ne bi trebalo da je skupo, a nekada su bili i fliperi...bojim se ne vise, ali je ok mesto :D

Postovani putnici... :LOLLL:...ja biti nova ovde ali me je Jegulja upoznala sa problematikom pa rekoh da priskocim u pomoc :-P.....u bridge pub-u je pivo 80 din...i pokvarilo im se hladjenje tako da ne preporucujem...marshal je OK ali je mali i svi stolovi su uvek zauzeti...ima i jedan HM klub u skadarskoj u kome je pivo 30din ali se ulaz placa 100 :-(...dakle...ako pada kisa opcija ima dovoljno pijjj

:LOLLL:sta se ja mesam kad ima ko je obavesten o cenama i kvalitetu piva.  WELCOME, DIXY, iskusna pivopijo!  :banana::pij:

u skandalu je pivo 90 dinara ali je mesto sasvim pristojno.... nisam bas za tu HM varijantu...bio sam jednom tamo (to je na prvom spratu)....

ma najbolje da se nadjemo pa cemo videti gde cemo i sta cemo  :spot:

@mimi Koja grupa ljudi ti se ucini najglasnija ti njima pridji ... sigurno smo to mi...

:-D

pa mislim da cu se snaci sa prepoznavanjem, hvala bluegirl :dance:

da pridodam mesta u slucaju kise: pivnica Stari Grad (kolarceva), Optimist (29. nov) a popicemo i to sto smo doneli ... :pij:

imam stancic za prenociti kome treba, mislim na novosadjane, a i sire, nek se javi, ima duseka 2 kom a i vreca  .....pa  zvizhd

ima dosta pivnica i slicnih objekata kafanskog tipa, koji su, nalazim, daleko primereniji 'nama koji sebe nazivamo putnicima, da ne spominjem srpskim', a koji ce posluziti sve do ponoci.. a do tada cemo, ako bog da tecnosti, imati dovoljno iste u nama, da nam tecnost s neba nece smetati, vec naprotiv shtrumpf:) a uvek ima i pokriveni plato ispred matematickog fakulteta, npr., kao i milion slicnih mesta, koja cemo vec otkriti (npr, prolazi kroz zidine na kalisu itd...)

zivi bili, zdravo pili, pa se vidimo

edit: ja preporucujem pivnicu u cetinjskoj i kafanu mala skadarlija, dva jedina meni poznata mesta gde veliko pivo kosta 60 dinara, i to posle skorasnjeg poskupljenja, bese 50. prednost dajem pivnici, jer je pivo toceno, a nekad ima cak i crnog? :pij: :pij: :pij: :pij: :pij: :pij: :pij: