Jump to content

Featured Replies

ljuuudiii,  koliko para vi to nameravate da potrosite!?  :-P

predlazem kafanu hotela Royal, na dva minuta je od kalisha, radi 00-24, mogu da se spoje stolovi, pivo je 69 a sto je jos bitnije, rakija je 40  pijjj

daklem, pridruzicu vam se, makar na koji sat  :party:

mmm... rakija 40... rayuela, ne znam da li sam ti rekla da mislim da si ti jedno diiivno stvorenje...  :spot: ovo je vredno otkazivanja kolektivnog ruchka na racun skole, a za ovu informaciju duzna sam ti jednu cetrdesetodinarku razhu! a sto se tice svih ostalih, mislim da je pitanje kafane upravo reseno!  :party:

mmm... rakija 40... rayuela, ne znam da li sam ti rekla da mislim da si ti jedno diiivno stvorenje...? :spot: ovo je vredno otkazivanja kolektivnog ruchka na racun skole, a za ovu informaciju duzna sam ti jednu cetrdesetodinarku razhu! a sto se tice svih ostalih, mislim da je pitanje kafane upravo reseno!? :party:

pijjj? pijjj? pijjj

:gossip:? :gossip:

u 22h?

Ja ću se sigurno pridru?iti bar jedno veče i konačno bar nekog upoznati :gossip:

Nadam se da neće padati ki?a? 8-) jer glasam za open space

Znaci petak vece u 22h na Kalemegdanu kod Pobednika (to je onaj golishavi cika na visokom stubu koji u ruci drzi nesto... toliko od moje istorije  :-D )

Ako sam nesto pogreshila bg-djani ispravite me...

NS-adjani putnicki voz u 19:45 odgovara ? ili da uhvatimo neki ranije ? 16:54 ili 19:02 (oba su brza)

izjasnite se po ovom pitanju!

:-D

• Author

Bolonja je stigla i u Domovinu!

Danas sam se jako rastuzio! Baba sera mi je danas saopstila da je Domovinu neki privatnik kupio i da ce se .......................  Globalizacijo .......*bem ti!

Taman sam hteo  da predlozim da se tamo nadjemo ! ............    :cryy:

Gde cu ja da diplomiram?

Znaci petak vece u 22h na Kalemegdanu kod Pobednika (to je onaj golishavi cika na visokom stubu koji u ruci drzi nesto... toliko od moje istorije? :-D )

Ako sam nesto pogreshila bg-djani ispravite me...

NS-adjani putnicki voz u 19:45 odgovara ? ili da uhvatimo neki ranije ? 16:54 ili 19:02 (oba su brza)

izjasnite se po ovom pitanju!

u slucaju kise je glupo zavlaciti se do pobenika.....

mozda bi mogli da se nadjemo na ulazu u Kalemegdan (iz Knez Mihailove)... isto u 22h

u neposrednoj blizini je hotel rojal? :party:pijjj i mnoga druga jeftina mesta

sve ovo treba resiti najkasnije veceras kako bi sutra svi znali tacno vreme i mesto

(da se ne desi ista situacija kao za prvi maj)

Miroslave nemoj komplikovati... ako bude padala kisha svi cemo imati kapuljace i kishobrane pa i ako malo pokisnemo prezivecemo... preziveli smo mnogo gore stvari... a i hocu da vidim Beograd nocu sa Kalisha! To nikad nisam videla iako sam u Bg-u skoro 2 puta mesecno u poslednje 2-3 godine!

Neka bude kod pobednika! Lako cemo se mi posle ugrejati i osushiti u kafani!  :-D

Miroslave nemoj komplikovati... ako bude padala kisha svi cemo imati kapuljace i kishobrane pa i ako malo pokisnemo prezivecemo... preziveli smo mnogo gore stvari... a i hocu da vidim Beograd nocu sa Kalisha! To nikad nisam videla iako sam u Bg-u skoro 2 puta mesecno u poslednje 2-3 godine!

Neka bude kod pobednika! Lako cemo se mi posle ugrejati i osushiti u kafani!? :-D

ok? ::artist:

mene mindedj . di ocete, ja cu doci  :banana:

Ako tebe mindedj a ti dodji u pola 10 na z. stanicu da sacekash moju individuu poshto ja ne mogu dolaziti nekim ranijim vozom imam ispit u ponedeljak pa moram da ucim!

Ko josh hoce samnom tim vozom u 19:45 neka bude na z. stanici u NS-u u 19:30 najkasnije!

Istog momenta zapocinjem drevnu indijansku igru teranja kise sa sireg podrucja Srbije da bi se vi lepo proveli,a ja uspela da obujem sandale na svadbu    :ang:

Svima nam zelim isto  pijjj  zvizhd  :gossip:  :fool:  :dance:

mene mindedj . di ocete, ja cu doci? :banana:

Ako tebe mindedj a ti dodji u pola 10 na z. stanicu da sacekash moju individuu poshto ja ne mogu dolaziti nekim ranijim vozom imam ispit u ponedeljak pa moram da ucim!

okidoki, ja cekati

Ljudi nije fer ... ja dolazim u BG tek u subotu! :( U subotu da me cekaju slike sa treme!  :LOLLL: Elem ... svjohnny ... sta rece za domovinu???  :cryy: U srce si me pogodio ... pa da nije bilo nje ja nikada nebih diplomirao! Jadni profesori ... i studenti s njim!

e pa drustvo posto ste se lepo izdogovarali mogu i ja da se oglasim :) znaci u 22h kod gologuzog, nadam se da nece biti provala oblaka kao veceras :(

Marina dete mogla bi da mi poneses onaj cd sa slikama sto obeca jer ja nemam ni jednu sliku (osim par koje mi je revnosni misteriozni marko sa zutim kacketom :) poslao ) Bojane ti me bas iskulira za slike sram te bilo :(

noc muzeja je super ideja samo sto se meni udaje drugarica u subotu pa ne znam koliko dugo cu tamo da zaginem , nadam se ne predugo jer nam stize drug kika pa je red videti se sa njim :)

Acketa imam i za tebe po koju rec :) posto si moj omiljeni host svakako mozes da racunas na mene u nedostatku prenocista :)

i tako mene nema cesto al kad se javim bas se raspisem ;)

pozdrav pa se vidimo!

ooovaj,

ako vidite nekog krupnijeg sa naocaLama (kako je lud izraz :D ) vi mu dajte nesto da se smiri, znate mi ga pustamo ponekad petkom, ali on mora da se vrati od 20h kuci, a bice hladno, sam u velikom gradu, razumete vi

Pa, ako se pojavi, vi ga lepo napojte, i uveselite a mi cemo doci u neko doba vec da ga preuzmemo ...

hvala

PS: da, verovatno i ja dolazim da vidim shashavu druzinu putnika :)

samo jos da vidim gde to ... ali nema veze :D

Ko josh hoce samnom tim vozom u 19:45 neka bude na z. stanici u NS-u u 19:30 najkasnije!

? Hoću ja! Treba da mi dođe jedan Poljak, pa ukoliko se nacrta? ::artist: ovde do tada, dolazim... a ako ga nema, jebiga moram ga čekati, obećao sam još pre x dana.

? ?Eto, ako zakasnim na taj voz, valjda ću se nekako kasnije dovući do BGa.? :party:

E da, ja nosim vreću, i uopšte me ne zanima gde ću spavati... mogu i u kafani  pijjj

• Author

Lazare,  rekoh ti da mozes da spavas kod mene.........

a Jegulj moze da ponese onu svoju prostirku da mozemo da posedamo po kalemegdanu......... a posle mozes i da spavas na njoj kada te ispalim za prenociste

Bio bih beskrajno zahvalan ako bi se neko od ucesnika Shishanja kod Taje setio i poneo bilo kakve slike na cd-u?  :party:

Bilo je barem pet-sest dig. fotoaparata....

da li su nekom potrebne slike sa trema?  posedujem svecheve i , logicno, moje slike i taj film, ako neko ima jos neke( franzee, na pr.) neka ih ponese, hvala. ako treba, kazite u koliko primeraka da narezem, ili je dovoljno jedan za nis i jedan za ns, pa se vi raskusuravajte posle...

ako vidite nekog krupnijeg sa naocaLama (kako je lud izraz :D ) vi mu dajte nesto da se smiri, znate mi ga pustamo ponekad petkom, ali on mora da se vrati od 20h kuci, a bice hladno, sam u velikom gradu, razumete vi

koji bi to bio model naocaLa? da ne pogresimo? ::crazy:

a i ovo vremeeeee! joooooooooj! marija, slabo ti to igras, koncentrisi se, bre!  :banana:

Jeguljo, slike od mene + ackete se nalaze u Beogradu vec duze vreme, u poletarchevoj rezidenciji... Samo, izgleda ih on ljubomorno chuva  nono

zvizhd