Jump to content

Featured Replies

Zaboravih da se zahvalim na stripovima...

Hvala,Extra su!

Inace, sto se tice stana, doveli smo ga u red, jos samo da slozimo kulu od toalet papira... :bang:

meni je jako...jako zao sto sam povela sleepers-e....? :bag:....nece se ponoviti... :bang:

Nema frke sto se tice toga, nego ima nesto drugo, Ljudi, zaboraviste da se potpisete na onim papirima da vas stavimo na zid slavnih, posto ste time sto ste proveli jednu bucnu noc, ostavili trag i zasluzili da se vasa imena nadju na zidu...A to je tradicija u nasem stanu, tako daaaa to moramo neki drugi put ispraviti...

Jako mi je krivo shto nisam prisustvovao svemu tome ali tako je to kad radite za Holandsku kompaniju!  :bang:

'Oce bit' slika?  ::artist:

ej, drustvo, kako je bilo na noci muzeja? :) 

ja sam bila dooobrano popila u petak uvece, a subota mi je bio radni dan tako da sam sinoc u 22h vec spavala kao beba :) a zurka je bila  clap.gif' alt=':clap:'>  klanj::

super vam je gajba, posebno mi se dopada onaj telefon na zidu sa pepsi zapushacem  :lol:

a svraticemo da se potpisemo, nije frka ;)

Hm... kad se pije onda smo svi tu a kad treba da se kulturno uzdizemo onda... opet pijemo... Skupilo se nas 5-6 i krenuli smo mi u muzeje ali nikako nismo stigli  lol::

Cak smo i nashli kafanu hotela Royal gde su nam rekli "nema nema nema nema nema nema mesta u kafani" Eto posetili smo hotel Royal kao turisticku atrakciju grada Beograda.  :spot:

Sve u svemu zurka je bila odlicna, potpisacemo se na zid obecavamo...

Noc muzeja... ko je bio... pricace  zvizhd

e, da li je sem jelene i njene fine drugarice kojoj ne znam ime iko bio...bruka! ali provod je bio fantastican..pogotovo oni delovi kojih se secam.UF! naravno, toalet papir i zid ce biti ispisani i u biti ce im ukazana sva paznja koju zasluzuju prvom prilikom kad nas pozoves! a sto se tice muzeja, isli bi mi, nego je bilo lose vreme, kisovito.  :shh: a i vecina se izgubila i pobegla kucama, pa smo i mi poklekli i predali se alkoholnim strujama, nemocno...  pijjj  pijjj  pijjj

i zaboravih, ja imam neke slike, postavicu ih na photobucket ili slicno i staviti link ovde, pa ih skidajte.

Pa moram vam se pohvaliti da sam uspela "kulturno da se uzdignem" :king:, obi?la sam vi?e od pola postavki :banana:

?ao mi je ?to sam iskoristila priliku da se od svih vas upoznam samo sa Miroslavom, nego Miroslave, gde si se izgubio :?

Niste propustili mnogo, osim ako me ne izvuku za put u Transilvaniju, tad ću već drugačije pričati

Pa moram vam se pohvaliti da sam uspela "kulturno da se uzdignem" :king:, obi?la sam vi?e od pola postavki :banana:

?ao mi je ?to sam iskoristila priliku da se od svih vas upoznam samo sa Miroslavom, nego Miroslave, gde si se izgubio :?

Niste propustili mnogo, osim ako me ne izvuku za put u Transilvaniju, tad ću već drugačije pričati

Sve u svemu, sama zamisao je super, ali mislim da je bezobrazno od strane organizatora da proda ogroman broj karata ljudima(160 000, obajvljeno na rts-u) a da pri tom kapaciteti muzeja nisu u stanju da prihvate toliki broj posetilaca.? :psuje:

U muzeju automobila organizatoru nije palo na pamet da obrise prasinu sa hauba izlozenih automobila...? :bang:

pohvalno je to da su delili limenke coca-cola light besplatno? clap.gif' alt=':clap:'>, a te iste su indenticno obuceni ljudi, prodavali na Kalemegdanu.

Etnografski muzej je zaista dobar? :party:

izlozene freske u ulici Cara Urosa su bile zanimljive...? :ang:

muzej Vuka i Dositeja je interesantan, ali postavka fotografija iz Brazila okacena stipaljkama na konopcu za vesh....  nono

foto-papir se izvitoperio a i ceo taj deo je bio nedovoljno osvetljen...? ::crazy:

na Kalemeganu su redovi bili kao nekada pred Dafiment bankom.... :bag:

vojni muzej je interesantan ali iziskuje dosta paznje i vremena.... da ne spominjem prasnjavo i prljavo zastitno staklo, budj na zidovima i ostale ruzne stvari.... :bang:

Viajerita, iz vojnog muzeja sam izasao pre vas i sedeo sam na klupi ispred. Ti si sa drugarom isla na cokoladu.... kiklop

na kraju sam pogledao kazamate, koji su totalno bezveze.... :shockkk:

sve u svemu ovo je po meni velika farsa... ako vec zele mlade da zainteresuju za muzejske postavke i ostalo, treba da po toj ili malo vecoj ceni dopuste ulaz nekoliko dana.... a za noc muzeja treba smanjiti broj prodatih karata, kao sto sam vec rekao... smartass

evo i mene da se oglasim posle vikenda

nisam bas pri kompu uvek a to je nevolja :comp:

Dusane bre svi te hvale  klanj:: tako treba hvala za tu zurkicu kojoj nisam prisustvovala do kraja ali ponovicemo nekad bar zbog tih potpisa na zidu,a  moze  i kod mene sledeci put,

E a procitala sam i stripove zanimljivo stivo hvala hvala

bila sinoc na Noci Pred Muzejima i moram se sloziti sa Miroslavom manje karata vise muzeja  clap.gif' alt=':clap:'>

poz

Ti si sa drugarom isla na cokoladu.... kiklop

. . . za koju su nas tako lepo ispalili :psuje:, taman smo u?li u muzej, stigli na red za čokoladu (jagode umakane u topljenu čokoladu) kad su rekli da nema vi?e, a bilo je naravno

ti si ih Miroslave ba? ocrnio, al? i treba zbog ove čokolade ?clap.gif' alt=':clap:'>

inače, u Francuskom kulturnom je bila definitivno najbolja izlo?ba ?::artist:

vidim da ste se super proveli ...bas super pijjj ja na zalost izgleda uspevam lakse da se organizujem da odem na planinarenje sa vama nego da se vidimo u mom rodjenom gradu  :cryy: ali sta je tu je imala sam podosta obaveza ovog vikenda , nadam se sledeci put se vidimo.

pozz

E ljudi, nisam imao teorije za drugo vece travelExita, ali za prvo svima jedan veliki klanj, mnogo mi je bilo milo i mnogo lepo drustvance.

Ljudi koji su bolji u stvarnosti nego na netu su retki, a ovo je stvarno creme de la creme  lol::

kako da uchitam iste slike u vecoj rezoluciji, jel moguce?

bojim se da nije, slike sam poprilicno smanjila, sem ako to, mozda, nema veze... :?

ali ako hoces, mogu ti ih narezati i dati, poslati, kako god...