Jump to content

Featured Replies

Prosli put je u noci muzeja bila ogromna guzva. Mogu da tek zamislim kakvo ce sada biti ludilo. Ljudi nemojte se previse nadati da ce te imati priliku da kvalitetno vidite sve te kolekcije!

Sto se tice okupljanja, ideja je super, samo bih predlozio Nikoli kao idejnom vodji ovog projekta? :party: da malo redefinise aktivnosti jer mi se cini da preti mogucnost raspada. Neki ce hteti na noc muzeja, neki na Kalemegdan.

Mislim da je bolja varijanta okupljanja u petak uvece, a organizovana poseta muzejima nocu u subotu!

sta mislite o tome?

Mislim da je bolja varijanta okupljanje u petak uvece, a organizovana poseta muzejima nocu u subotu!

sta mislite o tome?

i ovo je ok :banana:

Evo ja kazhem mozhe i hoce... Samo, ja necu da stopiram naredih 6 meseci!!

Idem u BG vozom, i leci cu ispod sedishta u kupeu  :shockkk:

ma, ne verujem da ce iko razmisljati o kalisu kad ima muzeja, skoro za dzh. pa ni nikola...verovatno nije imao tu informaciju. a moze petak uvece...he, he posudicu vam sator i naci mesto na parkingu da se ulogorite... clap.gif' alt=':clap:'>

ljudi su potpuno u pravu sto se tice guzve... a pogotovo ne da ide 15 ljudi djuture, necemo uspeti da udjemo nigde a kamoli nesto da vidimo :) tako da mislim da je bolje da odemo u muzeje ranije, cini mi se da sve pocinje oko 18h... 

doduse nisam sigurna da cu ja doci, ali eto, ako ste ozbiljni u vezi razgledanja postavki mislim da je tako bolje.

Evo ja kazhem mozhe i hoce... Samo, ja necu da stopiram naredih 6 meseci!!

Idem u BG vozom, i leci cu ispod sedishta u kupeu  :shockkk:

Ali franzee...  :LOLLL:

• Author

Elem...... vidim da vas je? naslov pokreno!

Prvobitna ideja je bila da se? ?svi? malo bolje upoznamo,? ?pogotovu oni? koji prate listu a nisu bili u mogucnosti da ucestvuju u pretodnim akcijama. Mislim da cemo? ?posle toga? moci bolje da se organizujemo, pogotovu kada shvatimo koliko nas ima u istom gradu i da je pola nas zapravo u komsiluku....... Recimo? misteriozni " Marko sa zutim kacketom" koga sam trazio po Novom Sadu je zapravo sa mnom? na fakultetu? :)

Naravno da su svi sa strane uvek dobro dosli! Za vas cemo ogranizovati posebna mesta za sedenja na zidicu koji gleda na ushce!

Sto se tice obilaska muzeja...  verujem da ce biti prepuni i da tada? nece biti mnogo upoznavanja. Zato se slazem da razdvojimo to na dve veceri! Za one? koji zele da se upoznaju i izbleje.... i one koje zele da obilze muzeje!? Ja bih licno bio prisutan obe veceri!

Znaci Zlobo? ocekujem da ces nam? tada ispricati kako ti je bilo? u Poljskoj!? ?

savrseno! dve veceri- razlicite i kreativne! jedva cekam, pa i da vidim marka sa zutim kacketom, ja se ne secam tog coveka. rayuela- ajde vidi da se pojavis, bas nam je bilo lepo proslog puta! kako te ubediti? pij a ima tu i nekih meni nepoznatih ljudi...hocu sve da vas vidim! :party:

• Author

jegulja je upravo  postala jr. member.

Csetitam ! Tako sam ponosan na tebe! Jegulja    odrasta pred nasim ocima, a koliko juce nije znala kakvu prostirku da ponese na kampovanje :)

jos nesto...posto se ova fina organizacija svakim danom sve vise siri, a, koliko vidim, na ovaj skup dolazi dosta ljudi, mislim da bi bilo lepo ovom prilikom uvesti novu tradiciju- polaganje putnicke zakletve! prvog puta, tj. u subotu ili petak predlazem grupno polaganje zakletve za koju moramo ?do tada smisliti text. prema tome, ljudi, na posao, nemamo mnogo vremena, ali ne sumnjam u vasu kreativnost i mastovitost. ?:party:

polaganje putnicke zakletve

Danas na dan kada postajem Putnik dajem casnu putnicku rec, zaklinjem se cascu i zivotom da nikada necu biti Turista.....  :-D

jeguljo, ne znam nista, ali vi lepo isplanirajte sve a ja cu da pratim pa se mozda pojavim, makar jedno vece  :spot:

savrseno! dve veceri- razlicite i kreativne! jedva cekam, pa i da vidim marka sa zutim kacketom, ja se ne secam tog coveka. rayuela- ajde vidi da se pojavis, bas nam je bilo lepo proslog puta! kako te ubediti? pij a ima tu i nekih meni nepoznatih ljudi...hocu sve da vas vidim! :party:

I ja jedva cekam da upoznam jos novih "klabera"  :lol: Eto, jeguljo, vidimo se  pijjj

Pa rayuela, ti moras isto doci! Bar na koji sat  :-)

I ja jedva cekam da upoznam jos novih "klabera"  :lol: Eto, jeguljo, vidimo se  pijjj

Pa rayuela, ti moras isto doci! Bar na koji sat  :-)

2 3 4 5... pa do rane zore... od dodzavola ja imam ispit u ponedeljak!!!

...... Recimo? misteriozni " Marko sa zutim kacketom" koga sam trazio po Novom Sadu je zapravo sa mnom? na fakultetu? :)

onda mozemo da organizujemo jedan meeting na mosticu NASEG fakulteta  ::crazy:

Heheh!

Koliko vas (čitaj nas) ima ?? smartass

:mrgreen:

Ima na mnooogo samo nismo svi pricalice

no kad vidim kako se dobro zabavljate ne mogu da odolim da se ne pojavim i upoznam s vama mozda povedem i neku drugaricu

petak will be fine

subota moze posle koncerta ( za sve vas koji slusate Tom Waitsa? 3.06. u 22h? u skc -u Rain Dogs- T.W. Trbute Band koji su odlicni zaista nije sto su prijatelji? clap.gif' alt=':clap:'>

tako da subota moze dorucak kod dede

kakav sarolik izbor za subotu , a?

Kada se i gde nalazimo u petak? Kalemegdan?? serenade

Mozda bi mogli da se nadjemo blizu nekog supermarketa pa da kupimo neke sokice od grozdja i jecma pre nego sto zapucamo na Kalis...?? pijjj

sta mislite o tome?? :party:

• Author

Moze svako da ponese po nesto za pocetak! A kasnije , kada se  skupimo svi........mozemo da kupimo jos  !

Recimo da se nadjemo oko 22h ........ u okolini  Pobednika . Prepoznacemo se nekako! Ja cu nositi dnevne novine  i crveni karanfil ........ i shinu  :)

znaci petak, 22 h, Pobednik. Sta nekako, pa prepoznacemo se lako. manje vise svi znaju bar nekog, a ako je neko skroz nov i ne zna nikoga, samo neka pridje grupici koja mu deluje najzanimljivije, i to smo sigurno mi  :gossip:

A ove sokice ipak treba kupiti ranije, jer posle deset supermarketi ne rade, a nije u skladu s nasim low-budget ubedjenjima da kupujemo za duplo vise u trafici  pijjj

Zlobice hocesh li me primiti na spavanjac u petak?  flowers::

Kupila sam vrecu za spavanje pa ako treba da je ponesem ti samo kazi!  ::crazy:

@mimi Koja grupa ljudi ti se ucini najglasnija ti njima pridji ... sigurno smo to mi...

:-D

Zlobice hocesh li me primiti na spavanjac u petak?? flowers::

pa ti znas da si uvek dobro dosla  :dance:  my home is your home  :-)

A za vrecu ti javim, zavisi koliko nas bude; al ako bas oces da se pohvalis, ti je donesi  :-D