Jump to content

Featured Replies

Poshto nemam praznih CD-jova ponecu sve slike sa shishanja koje imam i slike sa trema i slike sa svih mogucih i nemogucih akcija na USB sticku pa cu ih ostaviti kod Sunrise na compu pa cete lepo njega kontaktirati!  zvizhd

ah, nisam shvatila da sam ja sad lokalni diler francijevih slika. franz, radim na procenat?  :-P

jeguljo, dobijes CD veceras :)

Poshto nemam praznih CD-jova ponecu sve slike sa shishanja koje imam i slike sa trema i slike sa svih mogucih i nemogucih akcija na USB sticku pa cu ih ostaviti kod Sunrise na compu pa cete lepo njega kontaktirati!? zvizhd

super, bolje ishta nego nishta? :spot:

Hvala  clap

• Author

Ja? posedujem? ::artist: iz ns-a i bg-a.Fale mi samo? ::artist: Marka sa zutim kacketom. Mogu da ih sve narezem zajedno sa? ::artist: sa sheshanja ( mada ih nemam puno i nesto su mutne)...........? Zelim? ?filmove iz NISH, i tudje? ::artist: sa? vec pomenutog sheshanja !

Lep provod ?elim večeras :party:

javite da li ima i koji su planovi za Noć muzeja, sutra sigurno dolazim

bas me stegla prehlada ako se ne pojavim ne zamerite

ali sutra sigurno i mogao bi neko i da ostavi br tel ja nisam uzela niciji :( i ako bi htela da vam se pridruzim posle 22h to nije izvodljivo jer ne znam gde :(

ma, vi mene ovde vozate za te slike, vidim ja...  :cry22:

neka, neka!  iskopace tebe bili, ja ti kazem!  :psuje:

ma, vi mene ovde vozate za te slike, vidim ja...? :cry22:

neka, neka!? iskopace tebe bili, ja ti kazem!? ?:psuje:

:LOLLL:

bice? zanimljivo?veceras lol::

hvala Nikola na tel vidimo se sutra veceras sam mrtva a i moram da se spremam idem sutra na neku svadbu....ok do sutra vece, lepo se druzite veceras i nemoj da se previse uneredite veceras  serenade

VELIKIIIIIIIIIIIIIII POZZZZZZZZZZZ

Da REZIMIRAMO sve od veceras(nocas):

pijjj

- 33l piva (u ovo ubrajamo i celu gajbu)

- jedna viljamovka

- jedna rakija dunjevaca

- jedan pelinkovac

- dva vina

- jedna coca cola

- gomila grickalica....

sve u svemu, dobar nacina da se provede jedno petak vece. :music:

Pozdrav za sve koji su bili prisutni i doprineli svemu!!!

Dushan (domacin, kum, whatever...)

pijjj

- jedna viljamovka

- jedna rakija dunjevaca

- jedan pelinkovac

- dva vina

- jedna coca cola

- gomila grickalica....

Bravo Dushane,? klanj::

bilo je fenomenalno? :dance: :dance: :dance:

jao, kad bacis to ovako na papir...mislim na listu...impozantno, moram priznati!  :spot: dusane, bio si divan domacin, hvala.  sto se tice sredjivanja, ostavile smo ti dixy i ja roba da ti pomogne kad se naspava, znas onaj mali, neuhranjeni sa plavom kosom. pokusace da pobegne, ali ne daj mu!  lol::

a za veceras, kako mi javlja moj mozak skasheni, skupljanje je u 8 (20:00) na ulazu na kalemegdan, tj. kraju knez mihajlove, manje- vise na istom mestu gde se juce nadjosmo. see ya!

Au ljudi pa kad vi spavate! ... toliko postova.... Ja tek sad ustao... Nego svaka cast domacinu na neocekivanoj zurci!?Osvetlio je obraz ovdasnjoj bratiji!

Ja na zalost nisam veceras sa vama :bang:, ali imate moj blagoslov pa udrite! pijjj

Dragi moj putnici retko spavaju...

ushane svaka cast i hvla aza sve! Naravno hvala i tvojim cimerima kojima sam zaboravila imena!

Bilo je? ?:dance:? ?clap? ::crazy:? klanj::? :LOLLL:? :banana:

Ne mogu da vam obecam da cu veceras biti sa vama iako sam i dalje u Bg-u ali sve je moguce!

kako, molim? ne daj da te ista spreci! vreme je divno, suncano i toplo, bez kise, drustvo veselo i divno, ne znam sta ti moze biti primamljivije! marina, marina, toliki put si prevalila i sad da se ne pojavis, pogotovo posle onakve zurke sinoc, nezahvalnice. :maddd:

pijjj

- jedna viljamovka

- jedna rakija dunjevaca

- jedan pelinkovac

- dva vina

- jedna coca cola

- gomila grickalica....

E stvarno si bio super domacin  clap.gif' alt=':clap:'>

Meni je bas bilo  :banana::dance:lol:::spot:

drago mi je da smo  pijjj:banana::gossip:

veceras vam se necu pridruziti zbog nekih obaveza, ali videcemo se mi brzo opet, znam :-D  i puno pozdrava svima  klanj::

Hoće li ko ranije 18-18:30?

Ako ne onda 20 izlaz iz Kneza, nemojte menjati da se neki  zvizhd ne ispale

potvrdjujem da je dobro bilo, te da se dobro pilo, ali mislim da si ispustio citavu flasu becherovke (bolje sa liste nego na pod, ali opet, let's do her justice)

-jedna flasa becherovke

eto, ja sam se tek sad probudio, da budemo precizni, ustao :)

U bilet servisu nema karata za noc muzeja. Ima kod tapkarosa po ceni od 200 din. No, nasao sam po pravoj ceni u knezu u pravcu ka Kalemgdanu kod cesme, sa leve strane. Velika knjizara....

Ako ne onda 20 izlaz iz Kneza, nemojte menjati da se neki  ne ispale

Ej, ljudi, lak?e s muzejima. Noć muzeja i svirka odlo?eni zbog ki?e, pi?e po novinama.

Ako ne onda 20 izlaz iz Kneza, nemojte menjati da se neki? ne ispale

Ej, ljudi, lak?e s muzejima. Noć muzeja i svirka odlo?eni zbog ki?e, pi?e po novinama.

odlozena je svirka ali ne noc muzeja.

nemoj siriti dezinformacije!