Jump to content

Featured Replies

Ja imam samo Visa virtuon Raiffeisen banke... ne znam da li moze da ti koristi.

Upravo sam hteo da kupim kartu na expedia.com i evo sta pise: Your booking request could not be completed

We are unable to receive authorization for this transaction.

What can you do?

Try a different card.

Contact your credit or debit card company.

Kupovao sam razne stvari na netu, ali je nikada nisu odbili do sada. Jel imao jos neko ovaj problem?

@Hector80, ova karta koju sam ja hteo da kupim poskupela je otprilike 40$ u odnosu na sinoc.

Pokusao sam da platim al su me odbili na isti nacin kao i tebe. Sad mi je problem sto moram da dodam nekih 200 eura na racun a kod ovih iz komercijalne banke to funkcionise tako sto ceo iznos moram da povucem pa da uplatim novi za 200e uvecan. To je kao neki namenski racun, a za sve to treba da prodje 24h od trenutka uplate kako bi on bio funkcionalan.

To znaci da tek sutra mogu da kupim kartu preko expedie, nadam se da karta nece otici jos gore kao i da ce sutra transakcija biti obavljena bez ikakvih gresaka.

Bojim se da cu na kraju morati da kartu kupim kod ovih derikoza u Srbiji  :bang:

Zna li neko jos neki dobar sajt za online kupovinu karata ako ovo na expedi ne proradi?

Pokusao sam da platim al su me odbili na isti nacin kao i tebe. Sad mi je problem sto moram da dodam nekih 200 eura na racun a kod ovih iz komercijalne banke to funkcionise tako sto ceo iznos moram da povucem pa da uplatim novi za 200e uvecan. To je kao neki namenski racun, a za sve to treba da prodje 24h od trenutka uplate kako bi on bio funkcionalan.

To znaci da tek sutra mogu da kupim kartu preko expedie, nadam se da karta nece otici jos gore kao i da ce sutra transakcija biti obavljena bez ikakvih gresaka.

Mozda jednostavno ne prihvataju ove nase kartice, ne bih racunao na to da ce sutra prihvatiti  :( ajde da vidimo koje sajtove ce iskusniji da nam preporuce :)

Moram da se pohvlim da sam malo pre uspesno kupio kartu preko expedia.com  :banana: :banana: :banana:

E sad pitanje za iskusne, kako mogu na nekom drugom izvoru da proverim da sam platio karte na moje ime?

Nazaolst izbacuje mi error uz ovu poruku: We are unable to find this confirmation number. Please validate your entry and try again. (8104 [1929])

Postoji li neki drugi vid provere?

Ne pomaze mi ni ovaj link. Na kraju okrenem Turkis Airline u Beogradu i kazu mi da je sve uredu. Jedino je nisam razumeo kada mi nesto pominjala oko toga sa cije je kartice izvrena uplata?! kao mozda ce trebati da se pokaze kartica kada se budu cekirale karte?! Ovo mi nije jasno zasto al dobro, ako budu trazlili pokazacu im Master Card.

Meni se desilo kad sam jedan jedini put putovala Turkish airlines na relaciji Beograd Istanbul (karta bila placena elektronski) trazili su mi na cekiranju da pokazem karticu sa koje je izvrsena uplata. To je bilo 2007, sad ne znam kakve su im procedure

imam Visu electron vezanu za devizni racun kod kbc banke,pa da li bi mogao njome da platim,a ako ne koja je najbolja i proverena za placanje kod Fly niki?kakva su vasa iskustva?klik help :pivoooo: :blob:a i je li neko leteo od bg za bec ovom ponudom od 58evra povratna?placa li se jos neka taksa?a posto uzimam tu povratnu moram li da je iskoristim bas taj dan ili dan kasnije?

Evo vratio sam se sa putovanja i sve je super proslo, pri cekiranju karata nista nisam morao da pokazujem.

Inace pre neki dan sam ponovo uz pomo expedia.com kupio sebi kartu za Toronto.

Ne mogu nikako da platim preko interneta karte, Wizzair. Za Oktobar hocu da kupim, sve lepo uradim, stisnem Confirm booking i on kao nesto radi i izbaci mi da ne moze da se rezervise, da je mozda do kartice i da pozovem neki TeleCentre. Imam dve kartice kojima stalno placam preko Interneta (Mastercard i Visa electron) probao sam sa obe i ne moze. Da li je neko imao slicna iskustva i sta da radim?  Mozda im ne radi sistem...

probaj da prvo pozoves svoju banku da vidis da li je uopste bilo pokusaja da se odradi transakcija, a ne bi trebalo da je problem sto je pet putnika, ako je vlasnik kartice jedan od njih

Trebalo bi da uvek imas malo vise novca na racunu od predvidjenog za transakciju. Ako imas tacan iznos, mozda zato nece da prodje kupovina. Ili, ako si uplatio novac na racun i odmah nakon toga pokusao da platis karte, mogu ce da novac jos nije "stigao" na racun da bi mogao njime da raspolazes.

Sve sam uradio kako treba. Uplatio sam 2 dana ranije, ima vise para nego sto treba (30ak eura vise). Videcu sa bankom sta je. Oni meni odbiju karticu, kao da ona ne valja. A sve je ok sto se tice datuma isteka, ima ih na listi kartica koje primaju, stvarno ne znam sta je. Uradio sam danas preko bankarske transakcije pa cu da vidim sta ce biti od toga. Verovatno cekam neku njihovu potvrdu da je sve uplaceno...?

U svakom slucaju hvala puno na pomoci i sugestijama.

izvrsio sam uplatu preko otp transfera pre 3 dana medjutim jos mi nista nije stiglo na mejl....kakva su vasa iskustva?u pitanju je wizzair

bice sve ok...

ponekad invoice /szamla zna da mi dodje 7-8 dana nakon uplate preko net-a.

Ne se sikiraj  zvizhd zvizhd zvizhd

izvrsio sam uplatu preko otp transfera pre 3 dana medjutim jos mi nista nije stiglo na mejl....kakva su vasa iskustva?u pitanju je wizzair

Koliko su ti uzeli proviziju za otp express? I u kojoj filijali si uplatio?

stigao invoice pre par dana :pivoooo: ostaje jos samo cek in par dana pre putovanja....sto se tice placanja otp expresss platio u filijali u valjevu ostao sam minimum 2h,pa je najbolje odstampati mejl koji stize od wizza i prilikom bukiranja treba istampati poslednju stranu ili onu pre nje koja sadrzi detaljnije informacije o transferu novca i to odneti u banku...beza provizije tj nesto mizerno 0.23e...a posto sam bio do radnice kada je vrsila transfer video sam da o proviziji nema ni reci jer je i meni pokusala da naplati proviziju ali je program nonstop izbacivao bez provizije...tako da je to sve o postenju srpskih bankara :?