Jump to content

Featured Replies

Pogledaj u Unicredit banci, imaju Mastercard Prepaid (poklon kartica), koju dobijas isti dan.

http://www.unicreditbank.rs/?p=437#fragment-3

Ako mislis na ovu - moze. Sa njom ne placas odnosno stedis na proviziji koju uzimaju za kartice (administration fee). Samo pazi, mislim da je neko napisao da ne prolazi MasterPrepaid kartica izdata u Srbiji. Ako si je vec izvadio, "probaj" da kupis karte, tj. idi sve do posljednjeg koraka, samo ne klikaj "Purchase now", pa ces vidjeti uzimaju li proviziju ili ne. ;)

• 2 weeks later...

Molim vas  da mi neko objasni:

Wizz exclusiv card- ne moze da se kupi iz Srbije - ok !!! Moze iz Madjarske - ok !!!

Ako mi je drugarica putem kupovine karte preko Wizz-a kupi u Madjarskoj, a njena je kreditna kartica i sve slicne kartice srpska - da li to predstavlja problem? Tamo zivi dugo, ali to verovatno nema nikave veze ili ...??? Ima i karticu njihove banke...da li da plati tom karticom???

Sta s edesava sa svim narednim kupovinama- da li po dobijanju tog nekog broja- koda ili kako s evec zove koji usledi po tom nazovimo to clanstvom u W- clubu, sa tim brojem mogu j aodavde da uplacujem nasom karticom iz neke banke- naravno vezane za devizni racun i koje banke !najbolje !! Ili moram da uvek cimam nju ??? Citala sam sto sta sto je postavlejno,a li s enisam bas najbolej snasla u odgovorima pa s eizvinajvam ako je nesto ovako vec bilo, ali mi je HITNO, pa molim za pomoc... :roll: :roll: :roll:

Cek, da mi nesto nije promaklo?

Jel pitas za wizz exclusive club (njega moze svako da kupi i isti koristi) ili za wizz kreditnu karticu ili za wizz racun?

Auuuu koliko ih ima  :-[ Meni su te papirologija , banka i slicne stvari mislena imenica...zena slikar ::artist:, sta ces!!!! Ali hocu da naucim.....

Hocu da mogu da kupim cenu po jeftinijoj tarifi. to je ona druga cena koju Wizz daje- i pored toga pis eWizz exclusiv Card.Shvatila sam da je problem doci  do toga????Ili nije.....Da bih sebi omogucila to i ujedno i izbegla booking fee- ako je tacno da s etim clanstvom izbegava- htela sam da uplatim ovu karticu......Ispravi me ako nesto gresim.....I sta je ovo drugo sto pominjes??? Htela bih svakako da prodjem najjeftinije .....jos samo da saznam sve potanko - kako  :?

Da bi prošla jevtinije ppri kupovini karte za letove Wizz-a imaš dve mogućnosti-

Prva je da postaneš član Wizz exklusiv kluba. Postaje se tako što se uplati članarina pri kupovini karte, i

druga je mogućnost da se izbengne plaćanje cca 8 evra za rezervaciju karte. To je moguće ako poseduješ Wiz Master kreditnu karticu. Ona se izdaje u Mađarskoj i još nekim zemljama.

Ako imaš volje pročitaj celu temu i mnoge stvari će ti postati jasnije.

Hvala veliko....procitacu *celu pricu* ....mozda nesto i shvatim...... Jedno podpitanjce:

da li wizz exclusiv card samo daje opciju nize cene ili i oslobadja od booking fee ? Ili pak to oslobadjanje radi samo Wizz MasterCard?  :-[

wizz exclusiv card samo daje opciju nize cene     ili i oslobadja od booking fee ?

to oslobadjanje radi samo Wizz MasterCard  

Hvala na brzom odgovoru.....Ubih se od citanja- citam od pocetka ovih 48 strana...i naikako da dodjem do onoga sto mi treba, mada sam svasta naravno naucila usput...ili barem sacuvala....Jos jedno pitanjce ili 2 . please: Da li to znaci da ako izvadi moja drugarica u Madjarskoj *clanstvo* u Wizz exclusiv Card tako sto ce da nam kupi karte dobija tu nizu cenu, a ako onda i plati Master Wizz karticom , izbegavamo i fee......

Treba mi savet- da li da devojku cimam - ili i ja mogu iz Srbije da dobijem Wizz exclusiv Card samom uplatom i tako ostvarim nizu cenu, ili je to ne moguce? I sta ona treba da uradi da bi izvadila Wizz Master Card? Zivi u Pesti, nasa drzavljanka...kakva je to kartica????

Izvinjavam s eako sam uzasna i dosadna...volela bih da kupimo karete sto jeftinije i da nam ne nestanu karte, a osecam se kao sludjena, jer ne znam kako se radi sa tim stvarima...Hvala unapred :P

Au bre....al ga zapetljaste...

Idi na  http://wizzair.com/sr-Cyrl-CS/Search

Onda u padajucem meniju izaberi wizz excusive club (zbunilo me ono card pa sam cesljala ne bi li nasla tu excl. karticu...al je nema) i dobijas ovu stranu

http://wizzair.com/sr-Cyrl-CS/travel_services/Wizz_Xclusive_Club

Tu pise da je:

Годишња чланарина за WIZZ Xclusive Club: 29,99 €.

I ispod toga :

КАКО ДА КУПИТЕ ЧЛАНАРИНУ У WIZZ XCLUSIVE CLUB И ДА ДОБИЈЕТЕ ПРИСТУП СНИЖЕНИМ ЦЕНАМА?

Молимо вас, следите ове лаке кораке:

1. Одаберите летове које желите да резервишете.

2. Кликните на дугме “Придружите се клубу” да бисте додали цену чланарине у WIZZ Xclusive Club вашој резервацији. Ако се дугме “Придружите се клубу” не појави аутоматски, молимо вас кликните на иконицу Информације, поред WIZZ Xclusive Club цене за одабрани лет.

3. Завршите резервацију тако што ћете унети контакт податке и извршити уплату. Ваше чланство у WIZZ Xclusive Club ће бити активирано за период од годину дана почев од дана куповине.

4. Сваки пут када желите да резервишете лет по сниженим клупским ценама, молимо вас, пријавите се на ваш “myWIZZ” профил уз помоћ ваше електронске адресе и лозинке. После пријављивања, моћи ћете да видите информације о вашем рачуну као што су ваше последње резервације или датум истека чланарине у WIZZ Xclusive Club

Iz prilozenog vidis da ne treba da zivis u madjarskoj vec clanstvo u klub moze da obezbedi svako ko prilikom rezervacije uplati tih 29.99e a vec od prve rezervacije karata moze da koristi benefit, tj te nize cene karata. Ako uzimate 2 povratne iliti 4karte...racunajte da ste isplatili wizz  exclusive clanstvo i svaki sledeci put u narednih godinu dana vi i vasih 10 sapatnika mozete leteti po tim, nizim cenama.

O wizz kreditnoj kartici verujem da u sitna crevca moze da ti referise @pedjalon ali evo malo beletristike :

http://wizzair.com/sr-Cyrl-CS/travel_services/WIZZ_Card

A karete ce da kupite jeftinije ako predjete na drugog avio prevoznika...  ::crazy:

salim se, nije ni wizz tako los  :LOLLL:

evo ja da pomognem

sa wizz ekskluziv clubom samo njen clan moze kupovati po snizenim cenama, znaci ako tvoja drugarica ima a ti nemas samo ona dobije onu umanjenu cenu, clanstvo se isplati samo ukoliko ces putovati vise puta, ona kosta 30e a umanjuje ti po letu nekih 5e znaci moras da imas nekih 6 letova da bi je otplatila.,

sto se tice kartice iz banke u madjarskoj (mastercard) koja je oslobodjena placanja provizije na sajtu wizza, ona ti stedi 880din po letu jer je provizija za ostale kartice tolika. Tvoja drugarica sa tom karticom moze i tebi da kupi karte i tako te oslobodi provizije

Znaci po mom misljenju Mastercard obavezno jer za vasa 4 leta stedi 4x880, a clanstvo samo ukoliko planirate vise letova tokom godine

uostalom reci nam sta si nasla mozda ima boljih ponuda ima ovde pravih eksperata za low cost

evo ja da pomognem

sa wizz ekskluziv clubom samo njen clan moze kupovati po snizenim cenama, znaci ako tvoja drugarica ima a ti nemas samo ona dobije onu umanjenu cenu

Ukoliko putuju zajedno...a to je slucaj koliko sam shvatila...obe imaju popust. Ukoliko su karte 20tak i vise evra popust je do 10e po karti sto znaci da se za 3 karte isplati.

ponavljam link...citajte ljudi...

http://wizzair.com/sr-Cyrl-CS/travel_services/Wizz_Xclusive_Club

gde kaze da...

Учланите се у клуб и одмах искористите његове предности:

Гарантован попустoд 10 € по лету у једном правцу за све цене* више од 12.5 €, у било ком периоду током једногодишњег чланства.

Тренутни приступ попустима: резервације летова по сниженим ценама доступне су одмах после активације чланства.

Породични попусти: уштедите још више када путујете заједно са породицом или пријатељима! Попусти такође важе за сапутнике члана клуба (који путују у истој резервацији са чланом, са ограничењем до 9 особа).

Ексклузивне промоције: информишите се о промотивним понудама само за чланове путем мејла пре осталих и добијте додатне попусте

to oni kazu moje iskustvo je da ukoliko kupujes vise karata cena nije kao za tvoju jednu sa popustom, ne kazem da nije moguce ali moje iskustvo je drugacije, npr. karta za mene je bila 2700 a za dve osobe ukupno 7000, jedino ako je bas u tom trenutku nestalo karata

To sto oni kazu je tacno.

Takodje, tacno je i da karte po niskim cenama "prolaze" tako da je najbolje probati koja je cena za 1 pa za 2 pa za 3.... tako ces videti kada nestaje karata po ceni koju si ti nameracio.

Kod "ozbiljnijih"  :ll: kompanija je to bolje reseno....kod Ryana i EasyJet-a ...lepo pise...jos only 3 po toj ceni pa znas sta ti je ciniti. Uglavnom, poznajuci nacin rada gospodina Varadija, ovo nije slucajno izostavljeno. Mnogi se upecaju na nizu cenu pa odrade ceo postupak i ne razmisljaju sta ih je snaslo... Kod wizz exclusive-a je problem i sto ne moze da se odvojeno kupi karta pa da uzmes jednu jeftinu a za drugog putnika da cekas neku akciju, 20% off ili sta ja znam.

Hvala mnogo oboma  !!!!  :)

Bas ste mi bili od pomoci.....izvinjavam se ako sam bila prekomplikovana :-[ .......odoh da procitam sve i nadam se kupim karte......

Zapravo- jos jeno podpitanjce:

Kojom karticom je najbolje da platim...ima li i tu neka caka , ili je sve jedno- Intesa, Reiffeisen, Hypo......electron, virtuon?????

Hvala jos jednom  klanj::serenade  :mah:

odoh da procitam sve i nadam se kupim karte......

Zapravo- jos jeno podpitanjce:

Kojom karticom je najbolje da platim...ima li i tu neka caka , ili je sve jedno- Intesa, Reiffeisen, Hypo......electron, virtuon?????

Kada odes da procitas sve  ce ti se samo kasti....

Kojom god karticom za placanje preko NETa placas proviziju od 8e po karti/pravcu.

Izuzetak je : (pa opet se vracamo na ono citanje...) maestro... 6e

http://wizzair.com/sr-Cyrl-CS/useful_information/service_fees

kao sto vidis imas i placanje bank transferom a o tome je tek nadugacko pisano....

Dzabe tj bez provizije sa :

wizz karticom i preko wizz racuna.

Hvala jos jednom svima, sve sam procitala i jasnije mi je .....Bas ste divni  clap:)  klanj:: Kupujem karte.....

to oni kazu moje iskustvo je da ukoliko kupujes vise karata cena nije kao za tvoju jednu sa popustom, ne kazem da nije moguce ali moje iskustvo je drugacije, npr. karta za mene je bila 2700 a za dve osobe ukupno 7000, jedino ako je bas u tom trenutku nestalo karata

ja sam prvi put kupio dve povratne karte, za obe osobe popust i time vec otplatio pola wizz cluba. :stop:

Da li postoji neka brendirana kartica kod Easyjeta kojom se izbegava placanje provizije(admin. fee) od cak 11e

...kao sto je Neteller/Rayanair ...Wizz Master card/Wizzair

Taman sam mislila da sam sto sta ukapirala i da ce sve ici lako..... :-[ ali, ne lezi vraze  :o odradim ja sve online kako treba - za Wizz -ov let iz Beograda za nas dve i da time kupim i Wizz discount card...kad izlazi mi da ne mogu da platim...kao jeste rezervisano, ali ne mogu da platim , nego da zovem banku......Tu pocinje agonija- koju bolje da ne prepricavam......Jedni su mi tvrdili da ne treba da placam s adeviznog racuna - dinarsku cenu, drugi da treba da imam na dinarskom iznos i da placam odatle......ja nista ne znam o tome- ali cinilo mi s eda konverzija valuta s evrsi automatski kada nesto placas  :( ali ocigledno to nije tako, da bi mi zatim rekli da posto je ta prica sa Wizzom ovde zapravo neka madjarska *podkategorija* mi ni ne mozemo da platimo karticom nego samo nekim bankarskim nalogom ili kako se vec zove.....Od onoga sto je trebalo da mi bude zadovoljstvo- ispade muka...... :?

Nemam pojma sta je od ovoga istina, ili nije nista nego nesto peto, ali ako neko od Va sista zna neka mi javi , please  :shockkk:

Toliko me je prica sa Wizzom nacinila - bljak , da sam pogledala kod  Rayan-a i nasla sta nam se dopada, i najradje bih odmah uplatila....

MOLIM ZA POMOC :

Ima li neko uputstvo, nesto sto treba da znam , neka *caka* oko placanja???? Da li mogu normalno da platim karticom vezanom za  devizni racun????Da li je neophodno da cekam da mi stigne Netteler, jer izgubicu ovako povoljne karte i termin....???? Koliko bez Nettelera placam dodatni fee????? Izvinjavam s ena verovatno dupliicranim pitanjima vec po koji put, ali ne umem da se snadjem u tim papitima i racunima :?

Ima li jos neki savet oko Rayana....ja bih sto pre da uplatim......ako neko moze molim da mi da savet  ::artist:

Sta je zapravo tvoje pitanje :?

Kakvo zvanje banke, kakve gluposti? Sta si odabrala kao sredstvo placanja? Koju karticu imas?

Ispalo je da Wizziz Beograda  ne mogu da platim Mastercard-m vezanim za devizni racun  :-[ ...ne kapiram, ali mi mozda neko i objasni....

Nego sada sam uzela da kupim 2 karte preko Rayana, i odbija mi ih - evo upravo sada.....Sve kucam tacno, i slova iz pasosa da se slazu , da imaju kvacke, i nece !!!!???? Placam sa Master Card -vezana za devizni racun, Hypo Banka

Moje pitanje je u cemu gresim???? Sta da radim , i da konacno uspem da kupim karte???? Veliko hvala :P