Jump to content

Featured Replies

Шта ко ради, Нина само ждере.  ;D

Samo ti jedi draga, ne valja da si usukana :)

gledala sam na tv-u emisiju o planini Rtanj i ljudi iz okolnih sela su pricali kako nocu cuju neke cudne zvukove i kako su videli neobicne letece objekte, a inace je zovu "Srpska piramida",ha. Meni sve ovo zvuci dovoljno egzoticno za nase putesestvije , a i Bjuti, bila bi to zanimljiva reportaza :D

a, sve opise koje sam procitala i slike koje sam videla na netu, izgledaju divno...

nesto mi jos pade na pamet..ne znam koliko bih izdrzala teg ili imala vremena, ali bih volela da ako ne celu deonicu, a ono bar deo, predjemo pesaka...vezano za jednu od tema na forumu, pesacenje kao vid putovanja...ako ima zainteresovanih, neka dignu ruku ili glas...

evo :spot:

e, da, gledao sam i ja neku reportazu na tv-u o Rtnju, o tim pojavama koje mestani vidjaju... sa te strane deluje egzoticno, slazem se...  no do maja ima jos dva meseca... videcemo :)

Pa s obzirom da je fruskogorski maraton 9-10.5. planinarenje ce verovatno biti odmah sledeceg vikenda. Znaci 16-17 ali uvek lako mozemo da se dogovorimo. Mozemo i staviti neki glasacki pool pa ce vecina presuditi.

teg

Треба поменути да су рокови на факултетима померени ове године, конкретно јунски и да сви морају да се заврше до 1. јуна, због Универзијаде. Треба и то имати на уму.

Треба поменути да су рокови на факултетима померени ове године, конкретно јунски и да сви морају да се заврше до 1. јуна, због Универзијаде. Треба и то имати на уму.

1. jula, valjda?

Кол'ко сам ја упућен до 1. јуна, јер морају домови да се испразне итд.. да се среде...

Radi se samo o Beogradskom univerzitetu, a rok za iseljavanje iz doma i polaganje ispita je 20. jun.

1. jun je preporuceni rok za zavrsetak nastave.

Koliko ce to koji fakultet ispostovati je druga stvar. I ovaj, ajd ne igrajte se meteorologa 2 meseca unapred.

Аха, ево нашо сам:

"Из Ректората Београдског униврзитета је стигла препорука свим факултетима да јунски испитни рок следеће школске године треба да се заврши до 5.06.2009. Разлог томе је што се због одржавања Универзијаде следеће године већина студентских домова исељава у периоду од 20.06.2009. до 15.07.2009. и да се сходно томе, обавезе студената морају завршити раније.

Пошто је овај рок за завршетак јунског испитног рока само ПРЕПОРУКА од стране Универзитета, факултети нису у обавези да је прихвате." - наравно инфо је из 2008.

Дакле, по вољи декана...

Ne vidim kakve veze imaju ispitni rokovi.?

Ako ne krenete sa nama na planinarenje vi sto ucite samo cete ceo vikend sedeti kuci i cmizdriti sto niste krenuli i nista necete uciti. Naucno dokazano na primeru bar petoro ljudi sa foruma koje poznajem!

;D

Nazalost 9.-10. maj ne moze zbog fruskogorskog maratona. Predlazem sledeci vikend. Koliko se secam moj nos nikad nije promasio prognozu...

Eeee, kad se setim da je Lazar hteo da pomera celu organizaciju Midzora nedelju dana pre puta za sledeci vikend zato sto je neko na TV-u rekao da ce padati kisa ceo vikend.  :psuje: Ni lepseg vikenda ni lepse planine!

Sreca njegova sto je popustio pod mojim kategorickim NE OTKAZUJEMO!!!  :hihi:

Sledeceg vikenda je kisa lila kao iz kabla.

;D

Марина, кад ће бити крај ове кризе и како мала и средња предузећа да изађу из неликвидности? ;D

Umesto da predlazete planine vi zaj*****te.

Meni je ovaj Jastrebac lep ali cini mi se suvise pitom i ima suvise hotela na njemu. Sigurno je krcat turistima u prolece i leto.

Jel ima neko jos neki predlog ili da se bacimo na glasanje?

ma, jastrebac, ako sam dobro razumela, a vrlo je moguce da nisam, ima deo blize krusevcu gde ima i ljudi i hotela, ali ima i onaj okrenut na drugu stranu, prema... hm... prokuplju, valjda, gde ne bi trebalo da je tako komercijalizovano.

ja sam pre za rtanj nego jastrebac. na kraju krajeva, na rtnju nisam bila. eto. ja glasah.  zvizhd