Jump to content

Featured Replies

Samo bih hteo da se zahvalim svima onima, koji su nakon odlaska iz kampa, ostavili svoje djubre za sobom....

Jako pametno i humano sa vase strane  clap bravo!

Slike su fantasticne, svaka cast  clap.gif' alt=':clap:'>.. samo me podseca da mi je zao sto se zavrsilo i da jedva cekam da se ponovi!!!  :kamp:

Дугачко је лето, мож' вазда да се смисли нека слична фора, штавише иницијативе постоје. Међутим, сада сте сви под еуфоријом од ноћног успона, а кад буде дошло до свршеног чина да се иде негде, пола ће да каже "јој, што баш овај викенд".  ;D

Пробај опет.. сервер мало зеза...  ;D

evo pozdrava i od mene i jovane :)

bilo nam je fantasticno, kisa nije smetala, cak je bilo zabavno :D

nadamo se planinarenju i sledece godine (uz prethodni rad na kondiciji :P ), a bilo bi lepo da i ovog leta bude nesto...

a sad, natrag na ucenje!

Дугачко је лето, мож' вазда да се смисли нека слична фора, штавише иницијативе постоје. Међутим, сада сте сви под еуфоријом од ноћног успона, а кад буде дошло до свршеног чина да се иде негде, пола ће да каже "јој, што баш овај викенд".  ;D

organizovacemo, pa cemo videti ;)

Ево неки видео, од расположивог материјала који сам им'о: http://www.vimeo.com/4915647

Није нешто, ал' за успомену и дуго сећање. Лајтмотиви су Матић и Јелена (Мукица). ;D

Зато је и овековечено, да показује по шору. ;D