Jump to content

Featured Replies

Може Ртањ, али Ртањски чај. ;D

Што се тиче успона, нека дивљина би била ок сасвим. ;D На Ртњу се плашим да нам бабе не закрче пут. :D

Ajd' da se i ja javim (posle skoro godinu dana)  ;)

Lokacija mi je sasvim nebitna, ali termin mi predstavlja problem. Jedini vikend u maju koji sam slobodan je 23./24. (svi navalili da se vencavaju u maju  :psuje:) tako da ja navijam da pada kisa sve ostale vikende (osim za maraton, naravno) ;D

Dobro bre ljudi,. 'oćemo mi da SVIRAMO tamo kad budemo išli ili šta?????!!!!!

:-)  :-)

Ako cemo da sviramo ja cu ovog puta da ponesem moju tarabuku i daire! :-) Samo ... trebalo bi naci neki novi hit?

Hit će da dođe spontano, zavisno od atmosfere,.vi'š da smo prošlog puta imali stvarnu atmosferu s 'lebom!! hehehehe... :-)

I DA,. nek nosi ko šta ima, i šerpe i lonci dolaze u  obzir,.!!!  Straaaava!!

Ne umem da sviram, ali umem da gledam u jagnjeću plećku. Ako neko hoće da mu gatam, nek ponese pečenu jagu.

Nikad dosta instrumenata,.prošlog puta smo se otimali za čagaraljke, nije znalo ko gde udara,.i svako je voleo da učestvuje,.ko instrumentom - a ko rikanjem :-) .. tako da ponesimo šta ko može,. ali baš ako su harmonike one teške za tegljenje ne znam koliko je isplativo (u tom slučaju dobro će poslužiti i neki šuplji panj na licu mesta,.) ,.ali zato zvečke i zvečarke, pištaljke, usne harmonike, tarabuke, gitarice,....ma šta je kome na radost!!! :-)

Etoo...  :-[  ::crazy: fiiiju !! zametila mozak, nije da nisam znala  :ll:  :roll: al nikad se ne bih setila toga što znam,.hahaha..

Ja ću si ponesem vurdu. :eat:

A mogu i kabezu. pijjj

Pa si idem od doma da se najdem sas vas. :kamp:

Ајде!

Предлажите планине, уступајте места у шаторима, ђорајте се за вреће, смишљајте датум поласка... јееее  :kamp:

Ja imam sator za 3 osobe, mada smo spavali i 4 u Guci.(Ja, Jovan, Zeden i Antoine).

pa vi racunajte na mesta ali rezervisete unapred par dana. :kamp:

ja cu moozda imati jedan ranac vishka ak nekome zatreba ;)  a i sto se satora tice verujem da ce biti jedno slobodno mesto mada je moj sator u raspadu ::crazy:

cek, cek, neko je pominjao jagnjece plecke...ooOOo :eat:

cek, cek, neko je pominjao jagnjece plecke...ooOOo :eat:

Ja sam rekao vurdu, mozda i neko suvo meso, ako budem isao za Pirot.

Ja sam moj sator platio 1500 dinara, kao sto rekoh nas 4 je spavalo u Gucci.

:kamp: Prosle godine sam spavao sa njim u snegu. (slike na ovom sajtu)

Ma i moj je takav, pritom silno muchen 6 proteklih godina :) al nishta shto cirada ne mozh da reshi :dance: