Jump to content

Featured Replies

Ako se ja dobro secam Marnice, prosle godine si pricala da organizacija nije dobra i da ces ove godine ti sve dobro organizovati. I hranu, i prevoz i sponzore ... pa mi cekamo! :-)

Nisam ja pricala da organizacija nije dobra, samo da je bilo gomila propusta sa sve onim jadnim dedom kome smo pogazili livadu. Sponzore nikad nisam spomenula... oko toga nemam vremena da se njakam. Ako neko ima neku ideju oko toga i volju da pomogne, be my guest.

Ja cekam da se vi izjasnite pa da se kao i do sad dogovorimo oko svega a vi se nesto ucutali... kao da ne zelite planinarenje ove godine?

Sigurno neko ima nekih predloga o tom Rtanjskom kraju, sta bi mogli da radimo, gde da idemo kuda da pridjemo Rtnju. Ja ne mogu da pravim organizaciju dogadjaja dok ne cujem sve detalje... a ja taj kraj ne znam, nikad nisam bila tamo.

Pre dve godine kada sam organizovala Midzor imala sam apsolutno sve podatke od Kike i ostalih lokalaca iz Nisa i okoline... samo nisam znala da nam treba pogranicna dozvola  :hihi:

Vidim da se pominje 22. maj. Ako se i o tome raspravlja, ja sam za 15/16/17. I svejedno mi je gde se ide. Na Rtnju jesam bila, ali u autostopersko-iznebuha varijanti, tako da ne mogu pomoci. Ne znam kako inace teku ovi vasi nocni usponi, tj, da li se i kada pravi kamp, a ukoliko je to slucaj, negde na pola uspona ima sasvim pogodno mesto, ravna cistina u dnu piramide :). Sad, da li tu postoji neki neprimetni (ili mom secanju izmakli) ugao, i da li je dovoljno za koliko god vec ljudi krece (a to je oko 50?), ne znam.

Rekoh vec, do Paracina ide voz, koji putuje nekih tri sata i kusur, polasci u 7:20, 7:50, 14:05, 15:30, 19:35 i ovo posle nema smisla. Od Paracina do odvajanja za Rtanj ima oko sat (ipo) vremena prevozom. Postoje busevi od Paracina do Bajine Baste, koji idu na svakih sat, sat ipo, koliko se secam iz neke price. Dakle, da li da zakupimo bus od Paracina, ili da se svako snalazi kako zna i ume, ne znam.

Autobus iz Beograda je oko 22 000 Dinara, po danu, do 300 km. Posle toga neznam koliko je KM.

Jeftinija  :yok: je varijanta iznajmiti bus u Paracinu.

:kamp:

Mislim da je 16-17 maj i meni bolja varijanta, ali cini mi se da je to druga nedelja maja ( ako se ne racunaju ona prva tri majska dana tj taj vikend ), a pominjashe ljudi Frushkogorski maraton tada... ne znam...

Autobus iz Beograda je oko 22 000 Dinara, po danu, do 300 km. Posle toga neznam koliko je KM.

Jeftinija  :yok: je varijanta iznajmiti bus u Paracinu.

:kamp:

Pa da, ja sam mislila eventualno uzeti bus u Paracinu. Ili? Koje su opcije? Previse nas je za autostop ili regularni prevoz autobusima?

hahaha clap

Pa onda bi ipak najbolje bilo da se u Paracinu iznajmi bus ako je moguce... Ili alternativa, da se nekako podelimo pa idemo tim lokalnim busevima ...

nego, mogli bi smo se organizovati i sto se tice puta do paracina.. Ne moramo nista iznajmljivati, jednostavno se skupimo na zeleznickoj :)

16. не могу ићи, ако се тада иде, срећан пут свима. :(

Ma smislicemo nesto, moze i 23-24..

Ja cu 23. imati neki uslovni kolokvijum, al sam uspeo da nagovorim profesorku da ga radim ranije xD  zhena se zabezeknula kad sam je pitao mogu li da radim kolokvijum pre vremena hahah... tako da sa te strane, nemam obaveza ni te nedelje, a ni nedelju dana pre toga, tj 16-17.

Napisao sam već da imam broj telefona lokalnog autobuskog prevoznika (Dejan Tours) koji je delovao povoljno, bar prošle godine kad smo prolazili kroz taj kraj. Sad samo treba da gledamo da li će nas biti dovoljno da popunimo autobus, i kako ćemo biti sigurni da svi koji su rekli da dolaze stvarno i dođu (da li ista receptura kao prošle godine ili nešto drugo).

Što se tiče tajminga, i meni više odgovara taj 23-24 ali ako ne može drugačije, uglaviću se i za 16-17.

:mrgreen:

pa hajd, moglo bi kao i prosle godine sto se tice prijava... onda se bar okvirno moze znati koliko ce ljudi ici ako nista drugo... Sto se datuma tice, modovi bi mogli staviti neki pool za glasanje, nije na odmet ;)

Kako god okrenes nece svima odgovarati.

Ja prosle godine bah kontao da cu ici, bilo ya moj rodj, a imao i matursko tada i nista. Bedak....

Xaxa, jos sam ja hteo i tortu da nosim kolko se secam!  :P

pa znam, al ajd da vidimo bar koji datum vecini ljudi odgovara...pa da idemo tad... a tortu ponesi ovog puta :P

Ја сам био спреман да својски допринесем организацији, ал' џаба ми труд ако не мерем ићи. Кмееее. :(

• 2 weeks later...

Ljudi, znam da to nikog narocito nece potresti, ali ja cu najverovatnije morati da se odjavim sa uspona :(. Jako mi se ide, no, danas se vratih rasporenog (pa usivenog  ::crazy: ) trbuha iz bolnice (iznenada!), i receno mi je da moram da mirujem bar tri meseca.. Pitacu doktora smem li da kaskam za vama..

Njah. Sranje (oprosticete mi na recniku)..  :bang:

P.S. Imam funkcionalni iglo sator i vrecu, pa ako neko hoce da uzajmi, tu sam (ali samo sa cokoladnom garancijom  ;D).

edit: kako se, dodjavola, moj post uvek nadje na vrhu strane?? grr!

• Author

ja idem gde god i kad god... a predlozio sam mesto i vreme jos na pocetku...

jedva chekam pentranje!!

Kako zgusnut raspored iste planiranje unapred a i nalazim se prilicno daleko od mesta dogadanja, ukoliko se uskoro ne utanaci vreme i moj dolazak ce izostati. Elem, kome treba staviti soli na rep? :D

@Oh, my

Pozdrav, uz zelje za brz oporavak

Ajd uzdravlje...