Jump to content

Featured Replies

Ја сам заинтересован, ал ја се не рачунам јер смо се ти и ја већ договорили. ;D

Озбиљно, ако неко 'оће дан раније на успон, па да одкунтамо на језеру било би супер. Можемо и неки роштиљ, ако је дозвољено ложење ватре, а ако није, онда ћемо јести смоки. ;D

pa narode zeman dosao da se i ja najavim... Vidimo se na rtnju ili jos bolje na jezeru...svi dogovori oko sledeceg vikenda

Moj prvi uspon se dovodi u pitanje. Keva i cale svakodnevno upoznaju bolnice, vikendima moram da rintam kuci, a toliko imam za strebanje da necu verovatno ici ni na agronomijadu na Jagorinu  :(

Ja se nadam da ce se stanje popraviti, al jednostavno ne znam sta cu sa sobom.... :(

99% i ja, pretpostavljam u petak popodne.

Najverovatnije autom, tako da jos 2-3 mogu da krenu samnom da podelimo troskove

see u, ppl

Ekipa bajkera je za ovaj vikend (9. i 10.maj) "overila" okolinu Rtnja.

Sam vrh - "Shiljak" smo zaobishli, zbog nedostatka vremena.

Opis ture pogledajte ovde:

TURA!

A neke fotke:

KLIK!

U svakom sluchaju, voleo bih da ovog puta dodjem do vrha, tako da se vidimo!

А је л' било 'ладно ноћу, да знам да понесем дугачке гаће? ;D

А је л' било 'ладно ноћу, да знам да понесем дугачке гаће? ;D

Shto se tebe tiche, ne morash da nosish gace uopshte. JA cu te grejati k`o i vazda  :tt:

Pogotovu u tvom novom shatoru...mmmmljac  :kamp:

Ostalima, mogu da preporuchim 2 para dugachkih gatja i vunene charape :)

ja ova vasa dogovaranja nikako ne mogu da pohvatam. Sta je konacna odluka? Gde se ide?  Kad se ide? Kakav je plan?! :? :?

Овако... у суботу у 3:45 сви се налазимо на бензинској пумпи на излазу из Шапца. Они који носе шатор ће бити у жутим мајицама, а они који га немају облаче се по вољи. Међутим, они који имају места у шатору облаче светлије жуте мајице од оних којима су шатори попуњени.

Након налажења, групно крећемо пешке у правцу Лознице, с тим да они који имају места у шатору, носе на кркачама оне који су попунили место у шатору, а сви остали за то време певају химну Клуба путника Србије на руском језику у инерпретацији Николе Никодијевића. Потом они који имају црвене ранчеве иду први, са плавима иду други, а бели ранчеви на крају. Тако ће они који нас буду пратили из даљине имати слику велике српске заставе.

Око 7ч ујутро 15 минута паузе за сендвич, а онда се они са жутим мајицама мењају са онима који имају светлије жуте мајице. Када се стигне до Лознице, одатле се слободно вата било који превоз до Параћина, а потом до Ртња.  ;D

:) Nemoj zbunjivati coveka.

Ja sam za neku akciju da se krene u petak popodne pa da prespavamo na Bovanskom jezeru. Ima li jos zainteresovanih?

:banana:

Petak uvece da se prespava na jezeru koje se nalazi u blizini planine (ko hoce i moze), pa onda u subotu da se svi nacrtamo na planini (Rtnju, da ne bude zabune :)  )

Овако... у суботу у 3:45 сви се налазимо на бензинској пумпи на излазу из Шапца. Они који носе шатор ће бити у жутим мајицама, а они који га немају облаче се по вољи. Међутим, они који имају места у шатору облаче светлије жуте мајице од оних којима су шатори попуњени.

Након налажења, групно крећемо пешке у правцу Лознице, с тим да они који имају места у шатору, носе на кркачама оне који су попунили место у шатору, а сви остали за то време певају химну Клуба путника Србије на руском језику у инерпретацији Николе Никодијевића. Потом они који имају црвене ранчеве иду први, са плавима иду други, а бели ранчеви на крају. Тако ће они који нас буду пратили из даљине имати слику велике српске заставе.

Око 7ч ујутро 15 минута паузе за сендвич, а онда се они са жутим мајицама мењају са онима који имају светлије жуте мајице. Када се стигне до Лознице, одатле се слободно вата било који превоз до Параћина, а потом до Ртња.  ;D

u jeeeeee.... lol::

ja vas ozbiljno pitam, i koji je datum ?

pa ide se za sledeci vikend (23-24 maj) dok se na jezero ide dan ranije..

Ja sam bio pre dve godine, ako se dobro secam, na Bovanskom jezeru za prvi maj, i nocu je znalo da zahladni, cak se secam i nekih zimskih jakni:) ali mislim da ne bi trebalo nesto mnogo hladno da bude..

Jel ce biti kod nekog mesta u satoru ili da kupujem, jerbo nemam.. :)