Jump to content

Featured Replies

Imate voz za Paracin iz Beograda u 7:20, 7:50 pa onda tek u 14:05 tako da vam je najbolje da zgrabite ove jutarnje vozove i dodjete na vec dogovoreno mesto za okupljanje. U Paracinu ce te se lako snaci da prevoz dalje. Ako nekog ne mrzi da zvrcne stanicu u Paracinu da vidi kad su busevi za Boljevac.

Busevi za Boljevac idu u 8, 9:15, 10:30, 12:30, 14:30 i idu neka 3,5 sata iz Beograda.

ajmo neki dogovor za dan ranije, ima li neko ideju kako se iz paracina stize do tog jezera?

ja kontam da ce nas par nekim busom koji ide iz ns-a u 14:45 za paracin...

Најбоља варијанта је бус до Алексинца, то је близу језера, док е параћин изнад (један излаз са ауто-пута раније).

Vidi ga Bjuti ... prodaje informacije koje sam mu ja dao! :-) Dakle ako hocete na Bovansko Jezero morate do Aleksinca a onda odatle BUSem, kolima, stopom prema Soko Banji. Negde na pola puta od Aleksinca do Soko Banje je Bovansko Jezero. Ja cu tamo biti u Petak i cekacu vas. Pokusavam da saznam da li ima i kad ima BUSeva od Soko Banje do Rtnja i cim dobijem informacije stavicu ih ovde! Vidimo se!

• Author

ima li neko ko ide u subotu ujutru? dosta velika ekipa ide sa mnom iz novog sada i beograda tada

Nego, da li ima jos neko ko ja za onaj: dan ranije, Bovansko jezero  plan??? Meni to zvuci kao mnogo dobra ideja.

Zdravo ljudi,

plan za planinarenje zvuci primamljivo, pa se razmisljam dali da dodzem.

A u vezi jezera, ima li neko ko je za to nakon Rtanj, ne mogu u petak ali mogu nedelja-ponedeljak, ponedeljak je neradni dan kod nas (Makedonija).

Nas 5 cemo kolima krenuti u petak posle posla znaci negde oko 5 (ukoliko uspemo da predjemo gazelu) pa smo dole negde oko 7-8.

Nadam se da ce neko stici pre nas i zabosti satore.

Ukoliko nekome treba moj broj telefona za lakse pronalazenje oko jezera neka mi se javi na pm.

Vidimo se

;D

Ja cu biti tamo ranije i cekacu vas. Ja predlazem da na Bovanskom Jezeru kampujemop na plazi koja se nalazi na pocetku jezera gledajuci od strane Aleksinca ... dakle cim naidjete na jezero vi izadjite napolje, tu vas ja cekam. Mesto je super, cini mi se da ima i vode (ako nema ima kuca okolo pa cemo uzeti). Malo je prljavo jer ljudi ne sakupljaju smece za sobom ali ... sta je tu je.

ja samo da prijavim da sam se uvalila kiki u sator, tako da je moj ostao viska i nemam nameru da ga nosim. no, ako nekom treba, neka se javi. :)

poz ljudi, da li ima neka ekipa koja ide iz Nisa?

hocu ja da se pridruzim sa jos nekim drustvom

pozdrav

normalno da znam gde je bovan. problem je sto nemamo dovoljno satora pa bi da preskocimo to nocenje na otvorenom i da se pridruzimo u subotu. kakav je plan posle za subotu od bovna do rtnja?

@ sylphs ... od Bovna idemo put Soko Banje pa odatle u selo Rtanj da se nadjemo sa ostatkom sveta. Kako cemo do sela rtanj jos uvek ne znam. Neko ce kolima, neko stopom a neko ce probati da uhvati BUS iz Banje (pokusavam da saznam vremena polaska buseva i cim saznam stavicu ovde info). (kako cemo do Banje pojma nemam) :-) Sto se tice satora i mesta za spavanje ... do sada se uvek naslo mesta za sve a i ... mislis da ce neko da spava?? :-)

znaci nista se ne zna jos uvek :)

bio sam pre 2 godine na nocnom usponu na midzor tako da znam da od spavanja pre nema nista :), ali mozda ce trebati da se prilegne negde kada se vrati :) tako da cu gledati cisto da nadjem neku vrecu, ili neko mesto da se smeste, kosti da se odmori malo. :)

kod mene ima mesta u autu iz Beograda za dvoje-troje, i 1-2 mesta u satoru

(imam i jednu vrecu viska).

Ja samo da objabim da mi se jegulja uvalila u sator i da u mom satoru vise nema mesta! :-)

o fala bogu, mogu da spavam na miru...

Kažeš da je ponedeljak 25. maj neradni dan u Makedoniji. Blago vama kad na taj način proslavljate Dan mladosti  :dance:

Nije povod 25 Maj, vec 24-Sv. Kiril, to je praznik, posto je nedelja premesta se za ponedeljak. Bravo za praznike  clap.gif' alt=':clap:'>

Nego, ako idem (jos uvek neznam) ondak cu iz Nisa. Stizem petak uvece u Nisu i subota ujutro put za Rtanj. Tako da bilo bi dobro da se objavi i neka informacija u vezi prevoza Nis-Rtanj (ko ide nek kaze).

@ iz nisa uzmi BUS Nis - Soko Banja a iz Soko Banje BUS Soko Banja - Boljevac ili Soko Banja - Zajecar pa sidjes gde se put odvaja za selo Rtanj a onda pesacenje oko 2 km! :-)