Jump to content

Featured Replies

Posted

Ako nekom treba, imam novu Halo karticu od 300 dinara, i jos jednu od 300 koja je koriscena, ne znam koliko je kredita ostalo. Kartice mi je ostavio gost, prvo je kupio jednu od 300, nije radila, pa je kupio drugu koja mu je radila na drugoj govornici. Nije mu palo na pamet da proba i ovu prvu, a prilicno sam siguran da je potpuno ispravna, cest je slucaj da govornica zeza, a kartica bude ispravna :) Mogu ih probati pre predaje, kad budem prolazio pored neke govornice :)

U bg-u sam.

• 2 months later...

mozda je malo van teme ali je zanimljivo.

U Novom Sadu na spensu postoji govornica na jednom od izlaza (onaj kod pekare). Tu govornicu mozete da pozovete i ona ce da zazvoni! Evo broja 021/420-769.

P.S. Jako je zanimljivo gledati zbunjene ljude dok prolaze pored govornice koja zvoni  ;D

Svaka govornica ima svoj broj i svaka kada se pozove njen broj treba da zvoni. Nazoves iz govornice telefon koji ocitava broje i znas broj govornice. Tako je svugde u svetu i ja sam tu mogucnost obilato koristio. Em ne placam ja ,em je iz govornice skuplje.

Kod nas nije tako. Sa govornice ako zoves nekog na mobilni na ekranu ce mu pisati ,,skriveni broj''. Znam slucajeva da ipak ispise broj ali kada ga nazoves govornica ne zvoni. Ova na spensu je retkost. Mislim da ima jos par po novom sadu nisam siguran.

Kod nas nije tako. Sa govornice ako zoves nekog na mobilni na ekranu ce mu pisati ,,skriveni broj''. Znam slucajeva da ipak ispise broj ali kada ga nazoves govornica ne zvoni. Ova na spensu je retkost. Mislim da ima jos par po novom sadu nisam siguran.

Ukoliko pricamo o Halo govornicama, onda mislim da nije tako. Kada zoves sa govornice pokaze broj. E, sad, da li taj broj mozes kasnije da zoves, ne znam jer nisam probao.

U studenjaku u NS-u to je definitivno funkcionisalo, pozoves nekog na mobilni, ostane ti broj i onda te zovu na govornicu.