Jump to content

Featured Replies

Posted

Jel ima neka ženska da je sama putovala na dalje relacije, pa kroz islamske zemlje i slično...?

• Author

Ma da? Živo 8-)

Kako ste se odlučile, kako ste planirale, jel išlo sve po planu? Jel išao tko bez plana...?

Ja silno želim ići al nikako mi ne ide kovanje planova.

Do sad sam bila uokolo samo preko agencija i s prijateljima po ovim bližim zemljama, a sama jedino po Balkanu i to kad bi imala para... a za ići nekud dalje necu imati para.

Ako se nekoj od vas da da se malo raspriča bilo bi super... jel netko pokušavao npr. zarađivati usput, pada mi na pamet prodavanje pripravaka od eteričnih ulja ili tako nešto, ja sam naime kozmetičarka :party: ili bilo šta drugo ako je netko probao pa da je išlo (a da je pošteno  ;))

Gdje ste najdalje bile i kako i kakvih problema ste imale ako ste imale, jel išao tko stopom, jel su vam normalno davali te vize i kako j bilo sve u svemu?

Imas mnogo toga na forumu, ukucaj destinaciju koja te zanima i idi na search, moci ces da procitas sve postove koji te zanimaju u vezi sa vizama, iskustvima...

cruela nam je najiskusnija za samostalno žensko putovanje po arapskom svetu, pisala je već negde na forumu baš o toj temi, ako se ona ne odazove probaj sa search.

inače, rezime svih iskustava je - uz razumnu dozu opreza - nikakvih problema :)

Maroko, Turska, Sirija, Jordan, Rusija, Belorusija... Zemlje u okruzenju ne racunam.

Avionom, kamionom, stopom, vozom, busom i minibusom u kome sam bila jedina devojka.  :hihi:

Retko kad planiram... pustim da se ide svojim tokom, obicno isplaniram samo kako stici do tamo negde, a kad stignem tamo raspitam se kod lokalaca, upoznam gomilu ljudi, koristim CS i HC za smeshtaj, ako bas nikog ne nadjem onda uletim u neki hostelcic.

Dodala bi na Rayelinu recenicu... i veliki osmeh...  ;D

• Author

I meni se odavde čini sve to relativno, osim Libana očito :102:  Rado bi se zadržavala u šumama i pustarama pa ne znam kako bi me mogao doživjeti kakav lokalni drvosječa. Al tu nitko nije pametan...

Rado bi se zadržavala u šumama i pustarama pa ne znam kako bi me mogao doživjeti kakav lokalni drvosječa. Al tu nitko nije pametan...

Stvarno ne treba biti mnogo pametan da zamisliš kako bi te doživeo ovdašnji drvoseča.

A šta ćeš ti sama među drvoseče??? Ili slične ???

Po "sumama i pustarama", pa mozda je Lela neka naucnica?

Biolog, zoolog, ili prosto ljubitelj prirode.

Ja sam se muvao recimo po sumama Rusije i drvosece nisu bile problem.

Problem je bio sto ih nema, a suma je suma i svasta moze da se desi.

Pa kada je pomoc neophodna nema je nigde.

Vise sam video vukova i medveda nego drvoseca :)

cuo sam da se zene loze na vodoinstalatere,mehanicare i elektricare ali na dzelate,ovaj drvosece pardon,za mene je potpuna novina:)...hmmm frojd je bio u pravu:)...