Jump to content

Featured Replies

o boze, ne, tamo ide jedan klub, jedna ambulanta kola, jedan klub, jedna ambulantna kola.. uzas!

To jeste :)

Mada meni je ok mesto, a i poprilicno je jeftino. Mislim da su cene nize nego u Bg-u.

U principu to je zabit na jugu Krfa koju turisti nisu posecivali (plaze su u najmanju ruku ocajne), pa su Grci izgradili par desetina klubova i hotela da imaju deca gde da piju

o boze, ne, tamo ide jedan klub, jedna ambulanta kola, jedan klub, jedna ambulantna kola.. uzas!

Sta ti je reciprocitet  :D

• 2 years later...

Interesuje me vas predlog za partijanje za vikend u Evropi? Koji grad preporucujete? U obzir dolaze samo direktne avionske linije iz Bg-a.  pijjj  :dance:  pijjj

Da dodam: Guglam na internetu koje su prestonice zabave u Evropi i svetu i konstantno mi izlazi Beograd kao jedan od top 3 grada za nocni zivot. Ne znam da l' su me previse ''opila svetla velikoga grada'' pa mi nesto provod u Bg-u i ne izgleda tako privlacno u zadnje vreme.  :o:?;)

Da dodam: Guglam na internetu koje su prestonice zabave u Evropi i svetu i konstantno mi izlazi Beograd kao jedan od top 3 grada za nocni zivot. Ne znam da l' su me previse ''opila svetla velikoga grada'' pa mi nesto provod u Bg-u i ne izgleda tako privlacno u zadnje vreme.  :o:?;)

Zato sto ima bukvalno za svakoga po nesto. Naravno mislim da nije realno da Beograd ima bolje klubove od npr Njujorka,LA-a,LV-a,Moskve... al u nase klubove vecinom mogu svi uci (ako pristojno izgledaju, nisu pijani i sl..) dok se tamo u "elitne" klubove ulazi samo ako imate extremno dubok dzep il ako ste jakoooo zgodni (devojke). Sem toga nase cene su super, npr svugde poznata jeftina Grcka je duplo skuplja od Bg-a (npr koktel VAN sezone kosta 6 eura a leti 10-15), sem toga klubovi su losiji od nasih...

Sem toga mnogima se svidja Skadarlija, realno imamo mnogo dobrih mesta za izlaske i odlicne DJ-eve i gostovanja.

Necu da kazem da smo sada top destinacija, al msm da smo zaista odlicni.

Ne znam koji je to "veliki grad cija su te svetla opila" ni sta ti podrazumevas pod  "dobar provod" al moje misljenje i misljenje ljudi sa kojima izlazim ionih  koji nisu iz Bg-a je -Bg je extra,al zaista!!!

Nisam iz Bg-a pa mislim da su me ''svetla Beograda opila i previse'' pa mi je nekako dosadilo to cimanje po klubovima posto nisam izbijao iz istih. Inace, malo poredjenje sa Bukurestom. Provod je ekstra, jeftinije, konobari ljubazni ne neki nadrndani likovi kao kod nas (vecinom ne zelim da generalizujem). I, znas li neki grad da mi preporucis sem Bg-a?  8-) RaxCherrych, hvala na predlogu uzecu u razmatranje. ;)

Nisam iz Bg-a pa mislim da su me ''svetla Beograda opila i previse'' pa mi je nekako dosadilo to cimanje po klubovima posto nisam izbijao iz istih. Inace, malo poredjenje sa Bukurestom. Provod je ekstra, jeftinije, konobari ljubazni ne neki nadrndani likovi kao kod nas (vecinom ne zelim da generalizujem). I, znas li neki grad da mi preporucis sem Bg-a?  8-) RaxCherrych, hvala na predlogu uzecu u razmatranje. ;)

Tesko da ti mogu nesto preporuciti iz prostog razloga jer nzm par osnovnih stvari. Jel taj grad treba da bude na Balkanu, u Evropi ili bilo gde u svetu, koliko novca hoces da potrosis i posebno koji muziku slusas i sta je uopste za tebe dobar provod?

I mislim da ja nisam najbolja osoba za preporuku jer nikada ne idem u neki grad samo zbog dobrog provoda. Nekako mi je to  na putovanjima kao usputna stanica ( izlazak negde)  al se ne secam da sam se negde smorila  ;)

• 2 weeks later...

Ufff, bio je moj "kolega" Ukrajinac, kaže da je zlo i naopako. Droga i slične stvari na sve strane... Ali, ruku na srce, umeo je on svašta da lupeta, tako da ne znam da li mu verovati. Retko kad je dolazio normalan na posao...

• 2 weeks later...
  • 2 years later...

Ja da se nadovežem na Gou.  ;D

Sezona je definitivno u februaru.

Bila 2 ned. i stvarno je to kratak period za boravak na takvom mestu.Sledeći put bez 2-3 mes. ništa.  :D

Prvi put sam se susrela sa tim da,poznata imena trance scene gostuju,a ulaz je svuda besplatan.Samo špartaš.

Jedino što mi je nedostajalo je da iskusim žurku usred džungle,ali je to ovde zabranjeno,pa ne prave odavno.

Svako mesto je danju kafe,a noću se pretvara u podijum za igru.I svaki od njih žurke pravi odredjenog dana u nedelji.

Ponedeljak i utorak: Shiva valley-Anjuna

Utorak i četvrtak: 9 bar-Vagator

Sreda: Djungle-Anjuna; UV bar-Anjuna ; Lucky star-Morjim ; Curlie's - Anjuna

Četvrtak:Big banana- Morjim;Our shack, Small Vagator-spaghetti beach

Petak: Hippie's- Anjuna

Subota i nedelja: HillTop- Vagator; Club Westend- Saligao

Inače,ko ima vremena,neka pogleda dakumentarac "Last hippie standing".Kada sam bila mladja i krenula da istražujem trance,to je nešto ušta sam se ja zaljubila.

Koristan je i sajt  http://www.whatsupgoa.com/  .Redovno ga ažuriraju,pa uvek ima taze informacija.

Za ostale festivale i dešavanja : Mushroom magazine i http://www.goabase.net/

Boom  :dance:

Ovo je baš subjektivna tema, lično ne idem na destinacije zbog provoda ali i ne bježim od njega. Kad malo razmislim, provodio sam se na niđe veze mjestima al puno toga zavisi od momenta i raje. Preporučio bih:

1. Skoplje. ( izlazio sam četvrtkom, mnogo klubova obišao i bilo mi je super, iznenađen sam bio ponudom  - možda zato što nisam imao nikakva očekivanja. Cijene su OK i baš iz džepnih razloga mislim da Skoplje pokušava da preuzme titulu Beogradu kao balkanskom centru provoda)

2. Leuven, Belgija ( mali ali ljubak studentski gradić pored Brisela, tokom školske godine je baš ludnica, mnogo drum and bass parija do zore. Generalno, plus za Belgijance i provod u toj zemlji, mada zna biti poskupo)

3. Ada Bojana ( no comment)

4. Slažem se ovdje sa već uspostavljenom većinom kada je u pitanju Barselona.

Festivali su mi nešto posebno, ipak je to tvorevina zabave i nije mi realan prikaz noćnog života u nekom mjestu. Nisam posjećivao festivale van Balkana mada nikad nisam bio na nekom lošem festivalu ovdje, meni je sve super:) Izdvojio bih: Trenchtown Subotica, Weekend Media Festival Rovinj, Demofest Banja Luka...Exit, of course.

E da, super mi je bilo i u Ghentu i Zagrebu.